|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cinque Terre
6.3.2009 8:18:15   
viv_
Šli bi za prvomajske praznike - za 4 dni, torej od petka popoldne do ponedeljka popoldne. Spali bi v kampu v avtu...

Je nekaj variant, vlak, ladjica...

Kakšni nasveti iz prve roke?

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cinque Terre
6.3.2009 8:47:01   
tintin
nič nasvetov:)

Samo super destinacija, jz bi šla tud:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cinque Terre
6.3.2009 14:16:53   
sončnica14
Hoj, z mojim sva bila tam pred parimi leti. Sicer sva to združila in se štirinajst dni s šotorom potepala po Toskani + Elbi + Cinque Terre.  Za ogled teh vasic potrebuješ en cel dan, pred tem in po tem pa si lahko ogledate še kaj drugega. Moj predlog je, da greste iz La Spezie z ladjico do zadnje vasice (Monterosso), od tam pa z vlakom skozi tunele  nazaj proti La Spezii, tako da delate postanke v drugih vasicah ( Vernazza, Corniglia, Manarola, Riomaggiore).  Pri vožnji z ladjico boste z morske strani videli vse vasice, ki so vpete v pobočje. Z vlakom pa se boste nato zelo hitro premikali z ene vasice proti drugi in nazaj v La Spezio.

Cinque Terre je bil najin zadnji postanek. Nato sva želela preživeti zadnjo noč v enem kampu, ki je bil označen na najinem zemljevidu, vendar ga nikakor nisva našla.  Ker naju je noč prehitela, sva nato prespala v avtu, zjutraj pa odrinila nazaj v Slovenijo.

V spominu imam še to, da sva zjutraj po La Spezii dokaj neuspešno iskala prost parkirni prostor. (Se splača biti zgodenj).

LP

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cinque Terre
7.3.2009 8:43:41   
kepa*
Mi smo bili lani oktobra, šli smo z avtom potem pa z vlakci po teh vasicah. Mene niso preveč navdušile, se mi zdijo bolj zanemarjene, zagotovo so pa čudovito videt z ladjice, tako da vam to priporočam. Pa žal je bila pot ljubezni med Riomaggiore in Mandriolo zaprta, ki je baje zelo slikovita in smo jo želeli prehodit.
Morda me tudi zato niso tako zelo navdušile, ker nas je na prostem ujel hud naliv in smo bili mokri.user posted image
Aja, pa tudi mi v La Spezii nismo našli parkirnega prostora, zato smo se zapeljali do prve vasice in tam parkirali.


_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?