|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Da ne bi kaj zamudil....
18.9.2006 17:36:59   
tulip
Naš 13 mesečnik je iz prijaznega otročička postal neznosno trmoglavo bitje.... Saj je vse lepo in prav, da fant raziskuje in da ga vse zanima, ampak ko česa ne dobi oz. da ni po njegovo....vik in krik! Poleg tega imamo zdaj problem s spanjem, saj čez dan noče več zaspati, pa je tako uničen, da se niti na nogicah ne drži več, sitnari ter se dere na vse pretege, pa komaj gleda z očkami, ki imajo rdeče podočnjake...
Povejte mi, koliko traja taka faza, saj smo na koncu z močmi...včasih se sprašujem, da ni kaj bolan? A on bi šel pohajat, to je edino, kar nas reši pred sitnarjenjem! On ponavlja 'pa-pa' in ko ga dam v voziček ali na kolo, je vse ok, ni nič bolan, gleda okrog in ni nobenega problema, ampak saj se vozimo okrog po cele dneve...kaj bo, ko bo deževje? Pa tudi tam ne zaspi vedno.
A je kaj storiti, razen da počakamo, da faza mine?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Da ne bi kaj zamudil....
18.9.2006 19:25:57   
bskrle
Ja, se je začelo user posted image .
Otroci znajo biti sila naporni, trmasti, aktivni, uporni ...
Tako se pač razvija, raste, spoznava.
Ne sekiraj se, nisi edina.
Naša tudi ni spala, sedaj pri 4ih letih pa gre še mnogokrat spat čez dan.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Da ne bi kaj zamudil....
18.9.2006 19:35:52   
muki1
Moja hčerka je nasploh take sorte, da težko zaspi, popoldne in zvečer. Včasih mene prej zmanjka. Ampak zaspi vseeno, zato ker vztrajam. Imamo ritual s pravljico. Prebereva koliko se pač zmeniva, eno, dve, največ tri. Potem pa basta. Delam se, da spim, pa lahko mi skače po glavi, ali se pogovarja sama s sabo, ali karkoli....jaz vztrajam, čeprav bi velikokrat najraje popustila.
Na žalost, je nisem navadila zaspat same, saj to pa je moja krivda, moram pač z njo spat hodit.

Trma pa je tudi bila, okrog dveh let. Taka nora. Je vse sorte sprobavala, izsiljevat, v trgovini se ji je parkrat čisto utrgalo....pa smo koliko toliko ignorirali, čeprav sem včasih vsa rdeča v obraz maširala iz trgovine user posted image . Pa jo je nekam minilo po par tednih.
Pred nekaj dnevi, mi je prijateljica tožila, da ima hčerka ( 3 leta ) spet trmaste izpade, tako da lahko v kratkem spet pričakujemo naval trme user posted image .

Ojoj, ti naši otroci user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?