|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-))... 25.4.2005 7:06:08
|
|
|
|
Maša26
|
Tudi jaz ti želim oz. vama, da bosta uživala na težko pričakovanih počitnicah. Ni razloga, da ne bi uživala 100/h, tudi če ne bo ves čas sončka ;) :morje::morje::morje::morje::morje::morje: Se strinjam s čakajočo glede :darilo: :)-:)-
|
|
|
|
|
Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-))... 25.4.2005 8:08:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka :miska::miska::miska::miska::miska::miska: za plodne počitnice in uživaj 100/h in glej,da dom,ov rs pride trije :duda::duda::duda:. Lepo se imej in pozabi vse skrbi in bolečine,ki si jih presrtala!!! Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez per dni vesela srečka nosečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:!!!!!! Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-))... 25.4.2005 10:59:33
|
|
|
|
diamantka
|
uživej anitka, pa prinesi nam vesele novice o :modri:
|
|
|
|
|
Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-))... 25.4.2005 11:03:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
He,he Anitka, zdej boš pa res uživala v Tučepih:):):) :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
|
Draga Anitka - vesele, srečne in plodne (:-))... 25.4.2005 12:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepe pocitnice!!!:morje:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?