|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Epiduralna v Celju
18.12.2005 19:52:46   
živa06
Vsem lep pozdrav user posted image !

Čez dobre 3 tedne imam PDP in me strašno zanima kako se dogovoriš za EA v celjski porodnišnici. Bila sem že na predavanju glede samega postopka v Postojni, ampak glede na to, da sem iz Velenja se mi zdi malo predaleč...pa tudi v Ce ti baje po novem EA naredijo proti plačilu - mislim pa, da sem nekje zasledila, da se je potrebno prej predhodno dogovoriti.....?

Če ima katera kaj več informacij, bi bila zelo hvaležna user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Epiduralna v Celju
18.12.2005 20:04:10   
CatJa
Če si hočeš 'zazihrat' epiduralno in glede na to, da si iz Velenja (user posted image to the club), ti je najboljša opcija SG. Jaz sem jo želela in se dogovorila, pa nisem dobila, ker ni bilo več časa - prehiter porod.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu živa06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Epiduralna v Celju
18.12.2005 21:47:00   
HuAnita
Vsaj pred 1 letom se je bilo treba dogovoriti in plačati cca 40 jurjev v CE, če je pa še zdj enako, pa ne bi upala trditi. Najbolje, da pokličeš tja in vprašaš.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Epiduralna v Celju
18.12.2005 21:56:46   
Jančika_
Še vedno je tako, pravi moja svakinja, ki se je pravkar pozanimala. Pojma pa nimam, kje se dogovoriš.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Epiduralna v Celju
19.12.2005 9:38:39   
mia-2
Men so rekli da se je treba it zmenit prav v anasteziološko ambulanto na polikliniki.Ampak najbolje da kar greš, če ne boš že prepozna.Baje se moraš it zmenit tja najmanj 2 mesca prej ker oni 1 mesec naprej planirajo druge operacije in pol vidjo če so prosti.Pride pa res okrok 40.000-ampak če plačaš ziher pride ker si ga rezerviraš.Če pa prideš že s popadki v porodnišnico in takrat rečeš da bi mela EA in je slučajno njihov anastezist frej ti jo pa naredijo zastonj-ampak verjemi da je ful malo možnosti.Pri meni je tud šlo prehitro.Ampak niti nisem hotela EA in jo naslednjič tudi ne bom.Njihovi anastezisti so ponavadi frej ko so prazniki ker takrat ni planiranih operacij.Sam vam povem da so nekatere ženske res bolane:jest sem rodila 30.aprila, 27 je bil pa praznik in so si ženske izmišljevale da se slabo počutijo in jim naj sprožijo porod samo zato da so mela EA in še to zastonj.Pol so pa pediatri ugotovili da so vsi rojeni mal prezgodaj.Ampak so si res zmislile ker sem jih slišala ko so se pogovarjale.Res bolano da tako škodiš otroku.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Epiduralna v Celju
19.12.2005 10:27:34   
kami10
Vse kar je napisano je res. Pregledi - pogovori pri anasteziologih so ob torkih 14 - 16-ih. Najbolje da pokličeš na telefon 423 33 83.


(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Epiduralna v Celju
20.12.2005 9:33:59   
DrejcDrejc
Ne vem, kako je z dogovarjanjem, ker se baje v vsakem primeru lahko zgodi, da anesteziologa takrat ni na razpolago. Kolegica je želela EA, je bila baje dogovorjena, pa ni bilo človeka na razpolago in je rodila naravno.
Če se boš pa kaj bolj pozanimala, pa nas obvesti, kaj si izvedela.

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu kami10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Epiduralna v Celju
20.12.2005 20:45:33   
shooo
prav danes sva bila na obisku v porodnisnici, da malo pogledamo kako pa kaj..
in babica ki nas je sprejela je kar povedala da nudijo moznost epiduralne ampak mi2 sva ji rekla da zelivanarven porod in da nas epi ne zanima. v glavnem, moznost je!
najboljese je ce gres kar k njim, so full full prijazni in ti vse razlozijo.
lp

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Epiduralna v Celju
21.12.2005 20:31:59   
živa06
Hvala vsem za informacije user posted image

Sva šla z možem včeraj pogledat v CE kjer je sledil pogovor z anestezistko , vpisala me je tudi v neko knjigo z mojim PDP.

Povedala je, da stane poseg 40,000 SIT  - ampak sem pozabila vprašat ali je to 100% da jo tudi dobiš npr. če ni nikogar na razpolago....


(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Epiduralna v Celju
26.12.2005 14:36:30   
Marjancasklanca
Ojla,

Tako v CE kot v SG se rabiš naročiti za pogovor z anestezistom, kjer te seznanijo s prednostmi in možnimi zapleti EA. Zabeležijo zdravstveno stanje nosečnice ter nosečnica podpiše izjavo, da je seznanjena z možnimi zapleti EA ter, da prevzema polno odgovornost zanje.

CE: individualen pogovor,v torek popoldan; EA je 100% zagotovljena-razen v primeru zapletov s porodnico; cena je 40.000SIT; porodna EA je na voljo zadnji 2 mesca - 30 porodov

SG:skupinski pogovor, v četrtek popoldan;EA je 100% zagotovljena-razen v primeru zapletov s porodnico; brezplačno; 300 porodov letno z EA

LP

(odgovor članu živa06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Epiduralna v Celju
26.12.2005 19:43:17   
teta beta
Jaz pa zdaj prvič slišim, da je kdo v Celju plačal epiduralno user posted image . Priznam, da sem jaz imela veze, ampak vseeno... tudi druge, ki poznam, je niso plačale. Menda je tako, da če bolnica ne zahteva računa, ne plačaš. Sicer pa res, najbolj ziher je med prazniki in vikendi.  včasih imajo celo dežurnega anestezista na klic samo za epiduralno.

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Marjancasklanca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?