|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Epiduralna v Postojni
5.8.2011 23:30:54   
anabanana1981
Mene pa zanima par informacij o EA v Postojni. Kot prvo če je predavanje obvezno? Kdaj ti jo lahko še vstavijo (baje če si preveč odprt, da ti je ne dajo več)? Me skrbi, ker je tretji porod, da bo šlo vse pol brzinsko...al pa tudi ne.
Skratka bi rada slišala par svežih informacij.

Hvala lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Epiduralna v Postojni
5.8.2011 23:57:41   
sunny24
Predavanja so obvezna, razen če že nisi mela EA, pol ti ni treba, sam un list izpolneš in podpišeš.
Jst sem jo prvič dobila, ko sem bla že 8 cm odprta, ker se ta mala še ni spustila. Zdej v drugo sm jo dobila, ko sm bla tam ene 6 al 7 cm odprta.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Epiduralna v Postojni
6.8.2011 8:26:58   
janapan
Meni so epiduralno v postojni dali pa nisem bila na predavanjih - niso nič komplicirali, verjetno odvisno od ekipe, ki je takrat....preden sem šla rodit sem babci povedala, da razmišljam o epiduralni in, da nisem bila na predavanjih. Potem mi je dala za izpolnit en obrazec in podpisat ene papirje - se ne spomnim mislim, da to, da sem seznanjena z možnimi stranskimi učinki, prebrat sem morala. Dobila sem jo ko sem bila 5 cm odprta- vse je šlo bp. Drugič sem tudi omenila, da bi želela če bo zgledalo, da se bo zavleklo....pa sem pol rodila v 1 uri....tako, da ni imelo smisla.



(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Epiduralna v Postojni
6.8.2011 8:44:56   
sunny24
Sej verjetno ti jo vseeno dajo, sam po porodnišnici povsod visijo obvestila, da so predavanja obvezna, ker drugače je ne dobiš. 

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Epiduralna v Postojni
6.8.2011 20:26:50   
tajči84_

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sej verjetno ti jo vseeno dajo, sam po porodnišnici povsod visijo obvestila, da so predavanja obvezna, ker drugače je ne dobiš. 

ne dajo ti je kar tako, predavanja so obvezna. Moras podpisat list, pri katerem te seznanijo s pozitivnimi in negativnimi ucinki in moznimi zapleti. Ce bos ze v porodni in zarad bolecin bos takrat zahtevala EA ti je najverjetneje ne bodo dali, ker ni casa ti razlagat ali brat une stvari.

Ce pa gres na predavanja podpises pa reces da bi rada imela EA samo za rezervo...dajo ti pa jo ko si komaj 3 do 4 cm ze odprta.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?