|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Femara in dabroston
6.6.2016 15:32:52   
tinchyx
Zivjo punce, ze skoraj 4 leta se trudiva za otrocka... letos januarja sem bila na laparo in histeroskopiji... prejsnji mesec sem zacela z jemanjem femare od 5-9 dne, 15-25 pa dabroston... oboje po dve tabletki na dan.
Zanima me,ce je katera jemala kaj od tega in ce se je pokazaluser posted image
Vem da je tema o femari ze odprta...ampak je zzeeelllooo stara...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Femara in dabroston
9.3.2018 13:25:46   
Mariposa08
Pozdravljena! Mal je stara tema mapak tok spet ne, upam da ti je v tem casu ze uspelo in si docakala user posted image , ce pa ne si pa vsaj neke spodbudne besede lahkoo dava user posted image . Jaz sem 2 leti nazaj zanosila po 1 letu truda, sicer femare nism jemala, dabroston tbl pa samo za sprozitev M , imam namrec PCO. In posledicno tudi na vsake toliko casa mi tudi M izostane. Po 6 mesecih neuspesne zanositve takrat mi je G predpisala klomid tbl sama pa sem na spletu nasla tudi ferilup tbl ki so mi za obulacijo in redno M zelooo pomagale in po 3 mesecih jemanja le tega ter prej tudi klomida sem koncno zagledala user posted image . Zal se je ta nosecnost prekmalu koncala ( ss ), vendar po skoraj 2 letih greva s partnerjem zopet u novi boj za najino strucko.

Sedaj pijem Dabroston tbl za sprozitev M in pa fertilup tbl ( vsebujejo tudi folno kislino ,G je rekla da lahko tudi to pijem , da skodit ne more), ko pride M moram piti dabroston od 16.dne ciklusa do predvidene M, ce ne uspe moram zopet h G da mi zraven predpise se klomid tbl. Upam , da bo kmalu uspelo , tudi G mi pravi da bo trajalo jaz pa usega tudi nocem verjeti ampak ko bo bouser posted image .

No v upanju , da odgovoris na moj post ali pa kazera druga te in vas lepo pozdravljam user posted image

(odgovor članu tinchyx)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?