Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kako je to pri nas neodgovorno in brez kakršnega koli spoštovanja..halloo..želijo da se rodnost poveča za njo pa nebi storili ničččččč
Sedaj samo upam,da bo pregled uspešno stekel in da bo vse ok,da začnemo delati na bebici
Lep večer še naprej vsem!! Jeny 
.
zamuja ze 3 tedne in da je test skozi negativen. Obravnavajo te kot tezavo, in prides takoj na vrsto. Vcasih je treba za svoje zdravje tut koga okoli prinest. Edino kar se ti lahko zgodi, da ne prides do svojega ginekologa, amak koga drugega. To pa zna bit potem problem.
Jaz nekaterih žensk resnično ne razumem,ko se sprašujejo kaj,zakaj itd se gre h ginekologu..ne želim si težav z otročkom še manj da bi se rodil z kakšno napako česarkoli,me skrbi in vem da je rešitev da te skrbi rešim predno bi bilo prepozno,pri prvi zanositvi sem ležala 5 mesecev ker sem zanosila čez kontracepcijske tabletke femoden,pa naj bi bile to tabletke ki preprečijo zanositev,zdravnica je tako debelo pogledala ko je ugotovila da sem noseča,pa redno sem jemala tabletke,nikdar nobenega pozabila..in evo bila sem noseča in kaj se je potem zgodilo...težave smo imeli najprej je kazalo da ima hčerka prevelik obseg glave...potem da je avtistična...potem kronična zaprtost...ni in ni bilo konca...vsak skrb je lahko odveč včasih včasih pa je bolje če nekaj kar sumimo da ni ok prej preverimo če je možnost!! Lepo se imejte
, sam da prides cimprej na vrsto. Ce drugace ne gre, pac tako, vazno je da prides do svojega G. Jaz sem tudi bila prej pri eni drugi ginekologinji, kjer ni bilo problemov, si prisel v roku enega tedna na pregled. Sedaj sem v bolnisnici Izola in je cel hudic tudi pri nas pridet na vrsto. Cakas po par mesecev, pa se pol ko mas eno doloceno uro, in prides na pregled, cakas tam se cel dan, tako da je treba obvezno se bolnisko zravn dobit, za to, da si 15 min notri. Cela katastrofa je ponekod. Ampak na obali dobiti dobrega ginekologa, je tudi sizifovo delo...
Jaz sem nazadnje, ko sem čakala v čakalnici (v sredo), nehote poslušala sestrine pogovore po telefonu, ko so ženske klicale, da bi se naročile na redne preglede (je imela odprta vrata) in je vsaki povedala, da zdaj naroča za po 18. novembru. Torej čakanja en mesec in pol. Meni se zdijo take čakalne dobe pri G, kot jih navaja jeny, nesprejemljive, pa naj bo kaj narobe ali pa nič in gre za popolnoma rutinski pregled.
in sem pogostokrat pri med. sestrah čakala, da pridem na vrsto, sem opazila, da te hitro naročijo le, če je kaj narobe s teboj.