Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nikoli nisem gledala drugih destinacij, tako da res ne vem kam..
No, v poštev pride Grčija, Tunizija ali Djerba. Prosim, kaj nam priporočate, kateri otok (eni hvalijo, da je Kos ok z majhnim otrokom, drugi Kefalonija in jaz sem takoooo zmedena, spet drugi Rodos), hotel itd? Najin sin bo takrat star 1 leto, tako da.. Pomoč prosim.
Hotel mora biti dober, 4**** al pa še več. Cena niti ni toliko pomembna. 
Zato sem tako napisala, lahko kakšno dobro mesto na celini, al pa Djerbo.. Čeprav je vse Tunizija, res.
Ah, če iskreno povem, tudi Rodos, Kos, Ios itd.. Samo, da bo primerno za sina. Berem, da so nekateri otoki bolj za žuranje - ma ne piše kateri - drugi pa bolj družinski.
Zdej moram samo še otok najti, pa hotel.
Kako potem do hotela?! Z avtobusom menda ne z majhnim otrokom.. Moraš rent a car, al kako?! Sej to ni panike, ma gledam cenike in gor ni avtosedeža.
v Grčiji na Kefaloniji. In je res super. Za tiste z malimi otročki bi priporočala Cephalonia Palace, ker je full blizu peščene plaže Xi ali Skala, kjer je plaža tudi blizu ali pa hotel blizu plaž Platis in Makris Yialos (ne vem kako se že imenuje).