|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 10:39:14   
*Karmen*
Drage soborke, prihaja invazija marčic!!! Cela fronta jih je!!!
Sisy, Ema, Mojca, Vampirka, Elysabeth!!! Prihaja vaš čas. Tri od vas loči do začetka špikanja le še nekaj dni. Dve pa se vam bosta pridružili na polovici meseca. Dajmo, punce, pofočkajte se malo in napišite kakšni občutki vas obdajajo sedaj, ko ste že čisto blizu!!! To je vaša stran, izlijte nanjo vse kar vas žuli in vse kar vas veseli!!! Pa čimprej, saj veste, da smo ženske firbčne ko sto user posted image !!!
 
LP in lep dan!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 10:50:16   
vampirka
Dobro jutro, vse mesečnice user posted image !
Hm, občutki? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ne zaradi petka, ko grem po špike, ampak zaradi izpita, ki ga imam v sredo!!!!!!!!!!!!!!! Kakorkoli - čas tako hitro beži, da sploh ne morem verjet (Karmen - maj in junij bosta tu preden se boš dodobra ogrela na spomladanskem sončku user posted image ). Pa itak mi je Špelka delovala tako osamljeno v tistem maju, da bosta zdaj lahko skupaj čakali in hitro tudi dočakali...Upam, da bo ostalim uspelo, da ne bo potem prevelike gužve poleti user posted image .
Jaz držim ogromne user posted image za Sašo in Andrejo - da danes obe dobita user posted image  v trajno last! user posted image

Glede kuhanja kosila..............midva sva ravno pozajtrkovala (to si privoščiva samo ob nedeljah, če je bolj kislo vreme) - drugače pa že trenirava zgodnje vstajanje!


(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 11:24:05   
Sulfinija
Joj,Karmen hvala ti,da si nam odprla našo stran kamor bomo meseca marca pisala svoje občutke,veselje in mogoče tudi kaj žalosti.

Hm,kakšni so občutki,če povem po pravici sem tkole zadnje dneve čustvene,da je joj.Ja se vidi,da se bliža petek in z njim moja prva injekcija.Punce,draga moje prijateljice jaz enostavno drugo v tem trenutku ne zmrem napisati,kot t,da upam,če sem naravno zanosila z možem,da bo ta najin prvi IVF uspešen.V bistvu me tut malo matrajo strahovi vendar bom jih na začetku postopka zaprla v en temen kot in jih ven ne bom izpustila do konca tega leta.Le še eno M čakam po pa je ne čakam enostavno ne d konca leta.
Moji cilji,pa so taki,če zvem,da nisem po prvem postopku user posted image  še istu dan grem na agencijo in rezerviram za dlgih 14.dni dopust in nato me mogoče že čaka novi postopek ali pa mogoče kak eskimčke samo resnično upam,da je nekje ta dobro opevani bog in da usliši najino prošnjo in najino vsakdnevno večerno molitev.Ko zvem,da sem srečka user posted image  takoj na drugi dan odromar k Mariji na Brezje kajti ta mi je že velikokrat pomaga in stala ob strani in upam,da b tudi tokrat takole.

Sedaj pa ne delam nič psebnega malo sem si pospravljala svja ročna dela in naprej si vzela en lep prt,ki ga šivam za najino splanico kajti s tem si bom čakala krajšala dneve do punkcije in  čakanje po ET.

Tkole drage moje babike javite se kaj.

Vampirka upam,da se 3.3 tudi v živo spoznave in veliko sreče ti želim v sredo na tvojem izpitu ne pozabi mislim nate!

Sisy tudi tebe malo danes pogrešam?

Pa Ema in še ena,ki je marca v tej igri naši javita se kaj.

Vsem skupaj prav lepo sneženo nedeljo želim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 12:14:30   
emaa
Sem ravno s kave pri svakinji, pa sem mal trenirala hranjenje in podiranje kupčkov. Je blo fletno. Živčki, so pristoni, je čas kar poletel, čez 10 dni kontrola po operaciji, čez 14 dni (približno) pa moja M in upajmo začetk postopka. Je kar hitro prišel marec, ne morem verjet, da bo zdaj, zdaj že čas za naju in vse ostale.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 17:46:15   
*Karmen*
No tole marčevsko pričakovanje punkcije, transferja in testa bo pa zanimivo!!! Vampirka bo več ali manj buljila v knjige. Po uspešno opravljenem izpitu bo pa verjetno kar nekaj časa praznovala svoj uspeh in dnevi ji bodo kar bežali mimo.
Mojca si bo šla nekajkrat na Brezje napolnit dušo. Medtem bo delala tudi prt. Bolj ko se bo bližal dan testa, bolj majhni in gosti bodo vzorčki na njem. In verjetno bodo tudi iz dneva v dan bolj kričeče barve...
Ema je pa tiček svoje sorte... Ona bo v dneh pričakovanja oblezla vso svojo žlahto. Hranila se bo večinoma pri sosedih in znancih, ker bo doma preveč mislila na svoj postopek.
 
Ja, punce, vsaka po svoje bo morala preživeti teh mučnih 14 dni. Upam pa, da bo tudi naše klepetanje vsaj malce skrajšalo teh vaših najtežjih 14 dni. Ne zamerite mi, zgoraj nekoliko komičnega opisovanja vašega pričakovanja. Boste videle, v tistih minutah tik pred zdajci, se zna res naredit kaj  komičnega... Pa upam, da boste te pustolovščine zaupale tudi nam.
 
LP in lep večer vsem marčicam!!!
 
p.s. Še dve marčici se nista pofočkali!!! Dajmo punce!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 17:51:00   
Sulfinija
Karmen si pa res zanimivo napisla tole kako bom jaz čakala kako in kaj.Sem se od srca nasmejala.Upam,da boš celi mesec marec tkole lepo duhovita in nas boš s svojimi šalami spravlajla v smeh.Obljubim ti,da ti tale prt poslikan in ti ga pokažem,če pa na testu - pa ga tkole vržem v smeti da bo joj.Pa ubogi prt saj ne bo nič krv vendar vseeno.Stem si bom svjo dušo in jezo ohladila.

Sedaj pa grem en topel sendvič pjest mi ga že mžek pripravlja pol pa raketa pod kozolcem tole oddajo pa ima najraje moja nečakinja,ki je danes prišla k meni kot čarovnica jj je bila zanimiva.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 18:54:33   
Sisy
helou drage moje so-borke!
 
se cel vikend nisem uspela nič javit ker se je stalno nekaj dogajalo,najprej maškare (naj povem da se letos veselo mijavkala user posted image ),potem še rojstni dan od kolega...v glavnem,vikend je minil kot bi mignil....in že je tukaj nedelja user posted image ...
 
Vidim da se je tukaj zgodilo kar precej novega ... jaz pa vse zamujam user posted image  Vidim da smo "marčice" že na "tapeti"...pohvale Karmen ki tako lepo misli na nas....user posted image  Ja res je,...nas čas se že veselo bliža čeprav sama nimam nobenih posebnih občutkov ker bom pri "zeleni" luči prav zaprav šele v sredini marca.... V četrtek sva naročena pri Rešu da me pregleda če je vse ok in da mi da GO da začnem s Superfactom (na katerem se že veselo nabira prah od prejšnjega mesecauser posted image )...Potem mora prit moja user posted image nekje okrog 9. se pravi da bo okrog 11. moj user posted image  že veselo vihtel injekcije okrog moje ta zadne user posted image  No, če me ma pa bog kej rad in glede na to da sva bila ta mesec ful pridna user posted image  bi nama lohk pa user posted image  naklonil naravno...ah upanja,upanja.....
 
V glavnem...nočem izpast cmera al pa kej...ampak moram priznat da me je Karmen tvoja "novica" da si dobila user posted image  me je tako šokirala in sem kr žalostna....Upam da te ne spravljam v slabo voljo ko ti to pišem ampak na nek način si bila ti moje upanje...Imela sem občutek...če tebi rata bo tudi meni....Še vedno sem upala da si user posted image , kljub testu....
Pa greš verjetno v naslednji postopek na koncesijo a ne? Kako je s tem,kdaj boš ta drugič na vrsti? Si se že kaj pogovarjala z Rešem? Hm...mene že tut kr za v naprej skrbi in že kr o drugem postopku razmišljam...user posted image  pa še v ta prvem nisem....user posted image
 
Držim user posted image  pa za naši drugi dve februarčici...Andrejo in Saško.....zdaj je pred vama najtežjih 14 dni...naj vama čim hitreje minejouser posted image Pa bosta v bolniški? verjetno kajne....user posted image
 
Vampirka,Mojca....vajini ritki bosta začeli dobivat pikice preje kot mojauser posted image  ampak tresle se bomo pa kar skupaj...glede na to da imamo časovno okvirno punkcijo zelo blizu...jaz računam da jo bom imela tam nekje okrog 23.-25.marca...Pa vidve?
 
Joj dekleta...tako upam da bi nam čim večim uspelo.....Sem na Živa forumu zasledila da je kr dostim že v prvem poizkusu uspelo...in to mi daje upanje....Lahko pa si tudi same preberete: http://www.neplodnost.info/forum/viewtopic.php?t=600
 
Nč drage moje,šibam še perilo v sušilca vržt potem pa Blondinko z Harvarda gledat user posted image  (men je pisana na kožo...k bi mene gledu...blond pa to user posted image )
 
pridne bodte
 
papauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 19:31:43   
vampirka
Sem se zdaj tako naglas user posted image user posted image user posted image , da je moj prišel pogledat kaj je tako smešnega - pa je bil sam en text v frjolčni barvi... user posted image
Danes sem bila pa extra pridna (se vidi, da mi že voda v grlo teče user posted image ) in mi je učenje ful zalaufalo - na srečo je to malo drugače, kot na faksu, ko smo se morali na pamet dudlati za izpite user posted image user posted image ! Še dva dni in sem skoraj ziher, da bo sreda uspešna user posted image ...
Tolk sem vesela za Andrejo!!! Upam in držim user posted image tudi za Sašo (res upam, da je dobila oplojene jajčke)!!!!!!!!!
Jaz sinoči nisem šla nič v user posted image , so pa prijateljice prišle zvečer trkat na vrata - so ble tud mucke in miške (joj Sisy, a si bila ti mogoče???????? user posted image )

No, zdaj pa lahko noč (in eno bolho za pomoč...user posted image )- že ves dan buljim v tole škatlo pa nedelja je!!!!!!!!!!user posted image

Se beremo jutri user posted image user posted image ...sladke sanje!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 19:43:21   
Sisy
Vampirka priiiiidna! Dej še men mal tega elana za učenje, mene je čist zapustil !!!! pol mi bo pa na spomladanskih rokih "gustilo" user posted image  Držim pesti zate v sredo! Hm, če bi pa vedela da sprejemaš maškare pa da dobim tut kakšen krof bi ti pa prišla z veseljem k tebi mal pomijavkat....user posted image
 
Joj zdej se morm pa res odtrgat od računalnika...a nismo grozne...že itak v službi skos za to škatlo visimo pol pa še doma...katastrofa....
 
zdej pa res šibam
 
čau bauuser posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 19:46:52   
Sulfinija
Sisy!

Predvideni datum punkcije imam 29.03.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 22:26:12   
Elysabeth
Javljam se še jaz....sicer zadnja, a prva v vrsti po datumih začetka špikanj!!! Moji občutki...hm...probam si maksimalno zapolniti čas in nekako kar gre. Drugače se pa kar sprašujem sama sebe, ali je normalno, da o tem ne razmišljam veliko oz. preveč, da se ne sekiram..sigurno mi ni vseeno, a vendarle menim, da je veliko v glavi in veliko stvari je odvisno od nas samih! Probam misliti čimbolj pozitivno naravnano, sicer se skušam na vse pripraviti, tudi na to, da nam mogoče ne rata ta prvič....ampak pustimo času čas! Sedaj smo v tem, zame prvič, za katero mogoče drugič, ali tretjiič...saj je vseeno, glavno je da svoje misli in vse moči usmerimo v tokratni postopek!
In tale forum...zakon je! Ravno to, kar mi je še manjkalo. Verjamem, da ima vsaka parterja, s katerim deli svoje težave, slabe trenutke...a včasih se je vendarle lažje izpovedati nekomu, ki ga osebno ne poznaš. Čeprav ko prebiram po tem našem forumu imam občutek, da vas poznam že dolgo.

Torej...veselo zakorakajmo v nov teden, ...še malo in tu bo četrtek, ko začnem z injekcijami, kot prva iz našega seznama IVF/marčevke!
Se slišimo!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.2.2006 23:08:26   
vampirka
Elysabeth, pozdravljena!!! user posted image

Točno tako, kot si napisala - res je lažje ko lahko malo počvekamo in "pojamramo" brez obveznosti in slabe vesti... Smo pa vse "Marčice" PRVIČ!!!!!!!!!! To je pa tako naključje, da nam bo verjetno kar vsem uspelo user posted image !

Malo napiši kdaj se začneš pikat in kdaj imaš predvideno punkcijo? Jaz se ne bom ponavljala - z mojco9000 sva bolj med zadnjimi v mesecu. Smo lepo razporejene, da bodo lažje navijali za nas user posted image ...

Joj, sem že danes enkrat rekla lahko noč...zdaj pa res šibam user posted image !  

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 8:39:19   
Sulfinija
Dobro jutro!

Najprej vsem skupaj lepo sneženo jutro pošiljam.Kako ste kaj drage soborke?
No spet je nov dan,nov teden in Vampirka le še malo dni naju loči do žačetka najinega špikanja,kajne?
No jaz sem sedaj opravila zajtrk in se grem počasi pakirta in trk na banko nekaj urejat in nato šibam proti zavarvalnici moram narest zavarovanje za avto,ker pol marca bm z časom na tesnem in takrat ga boma le na tehničnega peljala in to bo to.
Pol pa pridem domov in bom malo prt šivala,nato pa bom kuhala kosilo za svojea lubija,ki mi vedno ob strani stoji.

No pol pa bm malo z vami vsem še klepetala kolikor mi bo seveda čas dopuščal.

Tkole drage moje soborke za vsako in za vse ksupaj veselo navijam in se nam še prav niti pošteno ni začelo.In še to jaz bom svoje pikice dobivala v trebuh in kam ve ostale?

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 8:57:47   
vampirka
Ja, dobr jutr zaspanke!!!

Gremo, ven na sneg...lopata, pa user posted image user posted image user posted image ... user posted image ! Samo šalim se...ena user posted image  bo čisto ok za začetek! Se vam javim še malček kasneje - da ne bo zgledalo, kot da nimam drugih stvari za počet user posted image ...
Mojca, mislim, da trebuh ne bo dovolj za dolgi postopek - ti bo začel spuščat user posted image user posted image user posted image ! Poleg trebuha lahko uporabiš tudi vse ostale zamaščene dele (ampak to bo pri nama verjetno problem user posted image ), npr. nadlakt, rit, notranja stran stegen...osebno bom izkoristila user posted image  prvih 10 dni - me bo špikal v tazadnjo, potem pa se bom sama - verjetno tudi v trebuh.

Baj, baj!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 10:54:41   
Sulfinija
Vampirka!

Ja resnično bo tkole kot si ti rekla bo treba v kaj več špikati ne le v trebuh.
No tudi mene bo prvo v tazadnjo in nato,ko dobim zraven gonal-f pa lepo v trebuh.Ti poročam kako bo kaj šlo in kako se boma odločila.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 11:08:31   
Sisy
dobro jutro marčice moje user posted image  in ostale seveda user posted image

Kako ste kaj na ta zasneženi dopoldan? Jst sem bila zjutraj tako jezna ko sem zagledala ta sneg...pa ne zarad snega samega ker ga imam zelo rada ampak zarad tega ker sem vedela da me čaka "odkidavanje" avtomobila....user posted image  pa že itak zmer zamujam v službo, sneg mi pa še pr tem pomaga user posted image ....  sva šle z mojo belo kosmatinko dol odkidavat in je medtem ko sem jaz zraven bentila ona veselo skakljala po snegu,rila z gobčkom po njem,se skrivala in jo na konc skor nisem našla ker je bela ko sneg...Tako da sem v službo zamudila kar pol ureuser posted image

Kako ste pa kej ve "prbremzale" v službo?user posted image

in....Kaj boste kaj počele danes?

Jaz sem se dokončno odločila da se pa danes popoldan RES začnem učit ker imam že čez 14 dni izpit in mi že počas voda v grlo teče....Joj Vampirka a imaš kakšen dober nasvet za več elana za učenje?user posted image

V četrtek imam razgovor pri Rešu in upam da bo rekel da je z mano vse ok in da lahko začnem s postopkom oz.Superfactom....

no tako.to je bilo moje kratko poročilo.

si še kaj tipkamo

pa-pauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 11:59:15   
Teja K.
Hojla punce.user posted image
Kako ste kaj? Moram se vam pridružiti v debati,ker sem tudi jaz na začetku vsega. Pravzaprav moram počakati, da pride user posted image  (prišla naj bi danes ali jutri), potem pa naslednji dan moram k dr.rešu (zjutraj od 6.-7.ure). Pokazal naj bi mi uporabo suprefakta in menogona. Strah me je ,da je kar groza, vendar vem, da bova lahko  le z ICSI uspela. Prejšnji mesec sem bila še obupana in sem mislila, da nama ni pomoči, pa nam jo je Reš pomagal.
Vas je kaj strah??? Mene je grozno, pa mojega možka še bolj.....user posted image .
Pozdravček zimski vsem,papa

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 12:18:11   
*Karmen*
Teja, dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image !!! Si pa dolgo odlašala s prijavo na marčevsko stran... Vidiš, saj ni nič hudega. Pa še med prvimi boš začela s postopkom. O kakšnem strahu govorit je čisto brez pomena, saj smo vse iste. Vse smo se tresle, ene se še bojo... Ampak čisto brez strahu ne gre v postopek prav nobena. Česa se pa tvoj srček boji? On bo sam lončke polnil... Saj mu ne bo treba jemat injekcij, ležat na mizi za punkcijo, pa za transfer... Joj, so moški včasih še večji zajci kot me. Teja, če te pa skrbi kako smo nekatere že preživele cel postopek, se pa mal na februarčice priklopi pa preberi kako smo me to doživljale. Če maš pa kakšno vprašanje ga pa zastavi. Ti bomo z veseljem pomagale.
 
LP in čimprej še kaj piši!!!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 12:44:07   
Sulfinija
Ja tut mene je malce strah,vendar se problam kontrolirati in vse skupaj malo odmisliti.Zame bo najtežji del postopka od punkcije do transferja.Oziroma s tem mislim tole ko bom ša na transfer in naj mi tam povejo,da najine user posted image  se niso dobro razvile pa imaš da skupaj zlezeš v pižami no.Vendar probam sama sebi dopovedovat,da če sem z možem naravno zanosila zakaj pol z pomočjo ne bi ratalo?Vendar pač pridejo trenutki,ko si čovek dobesedno ne mre pač pomagati.NO in pol le še dolgih 14.dni ko bom delala test joj pa razni izcedki no upam v glavnem na vse naj,naj kaj je v tem trenutku najblj pametno.Pa še nekaj kkao bom reagirala na zdravila?Ma no upam,da bom kar pridna kokoška,kajne drage moje soborke?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 13:54:19   
Špelka
OOOO, marčevke ste že na vrsti! Bravo! čas kar hitro teče¨! user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede uspehov pa - če je uspešnost 30%, MORA uspet najmanj dvema med vami, ampak mam jaz občutek, da vas bo več srečkic. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsekakor vam bom takoj, ko neham držat pesti za Saško in Andrejo z veseljem pošiljala pozitivno energijo in upala z vami!

Dajmo, marčevke! user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.2.2006 14:15:57   
Teja K.
Oprostite,ker sem se vam tako pozno javila,vendar je bila pravzaprav vsa stvar zelo hitra. Midva sva na valentinovo zvedela kako je z nama in zdaj čakava user posted image , da se stvar začne. Ima mogoče kakšna izmed vas za seboj terapijo s progesteronom.? Zanima me, koliko časa po končanem jemanju tablet, je priša gospa iz Krvavca na obisk?
Midva se bojiva zato,ker z mojim dragim sva bolj omejena z vsem tem....Moj možek je bil bolan in zdaj zaradi terapij nima več nobenega spermija v izlivu. tako, da nama ostanejo epruvetke,ki jih je napolnil pred začetnim zdravljenjem. Zato se tudi tako boji, ve namreč, da imava le 10 poskusov,pa sploh ne veva,kako bodo odreagirali zmrzlinčki....

Pozdravljene na prav zimski dan...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.2.2006 6:56:28   
Sulfinija
Dobro jutro marčice!

Najprej vsem skupaj eno lepo dobro jutro.No in danes smo ponovno bližje en dan našim injekcijam.Ups je pri meni napeto le še tri dni in gremmo v IVF akcijo.

In kaj bste danes kaj lepega počele?Boste cvrle krofe na pusta hrusta?Boste se kaj lepega našemile?

No jaz bom kar nekaj krofov cvrla čakala svoje in tudi nečakinja pride in bo čarovnica uh se jih jaz bojim no malo šale mora biti,kajne?

In kako ste kaj ostale soborke?Ali že kaj težko čakate,da se nam začenja že enkrat vse skupaj?
Se vam je kaj naša Saša 27 oglasila in koliko user posted image  greje?
In Andreja te že kaj napada lakota?
In Zigkar kako si kaj ti?Kdaj imaš ponoven razgovor za tvoj drugi IVF?
In Vampirka kako si kaj ti?Še malo,še malo.Joj jutri imaš izpit,kajne?Jaz ti držim močne pesti na rokah in nogah.
In Emna kje se ti skrivaš?Kdaj se tebi akcija začenja?
In Elysabeth je blj redko besedna daj napiši nam kaj v tej naši debati,da bo čimprej petek in z njim dan za začetek.

Tkole drage moje sobroke jaz se zaenkrat od vas poslavljam.Lepo se imejte in pišite kaj!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.2.2006 7:28:24   
andreja 07
jutro
kako pa veš da sem lačna? a me čez PC vidiš?tale današnja tehnika a?res sem pogosto lačna in se ful kontroliram kaj pojem poleg tega pa moram pogosto na wc kar mi ni všeč in še nekaj me moti utrujenost in pa temperatura ki sicer ni visoka je pa povišana jaz sem vedno mela 36,5 sedaj jo pa mam zvečer tud 37,5 in me je prav strah kaj to pomen utrujena pa ko sto hudičev poleg tega pa ne morem dolg sedet,kar me jezi najbolj mi paše ležat na bokih.

no jaz grejemuser posted image user posted image ,če sploh še? ne vem upam vsaj nauser posted image sam ta vročina pa utrujenost me skrbi.
vse marčice navijam za vas da vam vsem uspe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.2.2006 8:11:05   
Elysabeth
Dober dan vsem skupaj!

Ja, ravno zajtrjkujem in prebiram tole v zvezi z lakoto. Moram reči, da sem pri hrani zelo disciplinirana in jem, če mi le čas dopušča velikokrat točno ob uri (saj če ne mi pa v želodcu kruli!) ampak sedaj ko sem pa pred začetkom postopka...to ni res! 24 ur na dan samo mislim na to, kaj bi pojedla...od krofov, ki so sedaj aktualni do vseh ostalih sladkarij...ne vem, to ni meni podobno...Verjetno so to živčki! Torej..., živčki zbor!
Kako pa ve krotite svojo lakoto?
In vidim, da ste zelo pridne tukaj gor! Se moram potruditi in še jaz kaj večkrat napisati, ne? Ampak resnično si skušam maksimalno zapolniti čas, drugače mi ga pa izpiti vzamejo, kar sami!
Ni user posted image , da ne bomo tole premagale skupaj!
Sedaj pa na kavico.... se slišimo še kaj!...in upajmo kaj, da bo tale sonček zdržal vse do popoldneva!

LP, Elysabethuser posted image !

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.2.2006 8:27:50   
Sisy
DOBRO PUSTNO JUTRO user posted image

jaz že pridno srkam user posted image in vas berem....Tudi sama že odštevam dneve do obiska pri dr.Rešu in upam da bo z nama vse ok in da nama v četrtek da zeleno luč da počasi začnem z Superfactom....Na zadnje ko sem bila pri njemu je rekel da je češ pregled pred postokom nujen da vidi da slučajno nimam kakšne ciste al kej podobnega....ampak imam itak rahli PCO tko da ne vem kaj je s tem mislil user posted image  v glavnem ta mesec pa recnično upam da bo tetka točna da začnemo ta zadno pikat user posted image ...oproščeno ji bo le v primeru če me zapusti že zdaj za devet mesecev user posted image

Ko sem se danes peljala v službo sem kar precej maškarc videla...me je kar prijelo da bi se še za v službo našemila v user posted image  ampak nima smisla saj sem sama v firmi....Tako da bom raje tudi jaz samo krofke veselo jedla....V naši slaščičarni imajo naaaaajboljše krofe na svetu res...ne pretiravam res.....Kako pa ve pečete krofke? Mogoče bi se tega "podviga" tudi jaz letos lotila....Mojca recept prooosim user posted image

Andreja ti si mi pa majčkn sumljiva....imaš vse nosečniške znake user posted image  Kdaj je tvoj dan za test?

Pa ostale, se že kaj tresete?

Jaz sem rekla da se reees začnem učit da mi bo čas hitreje minil pa sploh nimam volje, samo še na postopek mislim...bolj je blizu bolj se tresem user posted image

tako drage moje

si že kaj tipkamo

uživajte v tem hladnem a sončnem pustnem jutru

papa

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Miti o zanositvi: Drži ali ne?
Če/ko želimo zanositi, se poslužujemo raznih tehnik, poslušamo vsak nasvet, ki bi pripomogel k temu, da bi hitreje zanos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?