Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!!! 
!
). Pa itak mi je Špelka delovala tako osamljeno v tistem maju, da bosta zdaj lahko skupaj čakali in hitro tudi dočakali...Upam, da bo ostalim uspelo, da ne bo potem prevelike gužve poleti
za Sašo in Andrejo - da danes obe dobita
v trajno last!
še istu dan grem na agencijo in rezerviram za dlgih 14.dni dopust in nato me mogoče že čaka novi postopek ali pa mogoče kak eskimčke samo resnično upam,da je nekje ta dobro opevani bog in da usliši najino prošnjo in najino vsakdnevno večerno molitev.Ko zvem,da sem srečka
...
)...Potem mora prit moja
že veselo vihtel injekcije okrog moje ta zadne
bi nama lohk pa
pa še v ta prvem nisem....
Pa bosta v bolniški? verjetno kajne....
) in mi je učenje ful zalaufalo - na srečo je to malo drugače, kot na faksu, ko smo se morali na pamet dudlati za izpite
! Še dva dni in sem skoraj ziher, da bo sreda uspešna
...
, so pa prijateljice prišle zvečer trkat na vrata - so ble tud mucke in miške (joj Sisy, a si bila ti mogoče????????
...
!
bo čisto ok za začetek! Se vam javim še malček kasneje - da ne bo zgledalo, kot da nimam drugih stvari za počet
...