|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF prvič
23.3.2008 21:47:26   
36letnica
Živjo punce!

Sem mislila, da ne bom nikoli brala teh forumov, ker so mi vsi odsvetovali, češ da bom še bolj živčna in zmedena user posted image , pa sploh ni res! Glede na to da sem že kar precej stara (čeprav se čist nič ne počutim staro!), očitno po vseh "nekih merilih", in da te bljižnji ne razumejo najbolje, ker niso imeli nikoli takšnih težav, sem ugotovila, da me vaši pogovori, misli, ideje, vzpodbujanja spravljajo v dobro voljo in mi dajejo voljo, da vztrajam in ne obupam že na začetku...kar mi ni ravno v ponos, a vam priznam! Trenutno sem v IVF postopku, že od 20. februarja. Kar precej dolgo, do 17.3. sem se špikala s Suprefactom, vsakič so mi povečali dozo, in ker na forumih nisem nikjer zasledila, da bi katera tako dolgo jemala te hormone, sem bila kar malo obupana. Potem so ugotovili, da imam še eno cisto, ki je sicer čisto majhna, a se je Tomaževič odločil, da jo nebi prešpikal, da ni nevarna. Priznam, da sem bila kar precej user posted image , ker se mi je zdelo da se vse skupaj že pošteno vleče. Zdaj dodajam še Menopur in 27.3. imam prvi ultrazvok.
Zanima pa me, ali ima katera izkušnje, da se ji je postopek IVF vlekel tako dolgo in kakšen je bil izid? Ali je res, da noben prvi IVF postopek ni uspešen, ker se telo še navaja na "umetne" hormone? Realno, a je sploh kakšna moje starosti ali starejša, ki je zanosila preko IVF-a?

Zelo vam bom hvaležna za kakršnekoli misli in vzpodbude!
Mislim na vse vas in zdaj šele vidim, kako veliko nas je, in držim pesti za vse nas, ki bomo v marcu in aprilu na punkciji in transferju.
Srečno in hvala vam, da delite svojo srečo in žalost z mano user posted image

Pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF prvič
23.3.2008 21:57:10   
Goldy
36letnica - največ informacij boš izvedela, če se nam boš pridtužila na temi IVF/ICSI-marec. Tam nas je vse polno, ki smo v postopku IVF.

(odgovor članu 36letnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?