Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Imam sina star en mesec.Naš prvi tako da nam je vse popolnoma novo.Ne dojim ker nimam mleka.Tako da zdaj iščem pravo mleko ki bi mu ugajalo.V bolnici je dobival Hipp pre,ki je bil odličen.Nekaj časa sem mu ga še doma devala potem mi je patronažna rekla naj mu začnem devat Aptamil 1 da mu je <Hipp prešvoh.Tu so se seveda začeli probleni.Nenormalno napenjanje,zvijanje in zdaj se zaprtost.Kaka z mojo pomočjo sicer vsak dan ampak se bošček namuči ima čisto trdo blato.Smo probali Apatamil 1 confort---nič boljše.Imamo tudi Novolac It proti zaprtosti pa se mi zdi da mu je še huje.Smo kupili še Hipp 1 ,mogoče mu je malo lažje.Zdej bi probala še Babylove ker ful hvalijo.Pediatrinja je sicer rekla naj iščem formulo ki bi mu pomagala.Zdej mam kuhno polno nekih formul nevem kaj naj mu zdej dajem.Kaj mi svetujete ,verjamem da nisem edina!Kaj bi mi pa svetovale kako naj mu pomagam glede trdega blata?Imam trenutno skuhano kamilico -extra sladkano in čakam da se zbudi!Pa še to nisem sigurna če bi mu dala!!prosim za bilo kak predlog!!

v takšnemu vremenu pač ni za vn it...čaje smo pa že vse probali, ko sem ga hranila s svojim mlekom. je takrat kakal tudi na največ 8dni, pa so mi rekli, da če je na mojemu mleku, ni panike. čajev sploh ne mara preveč...