|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z laparo v Lj
25.4.2009 11:56:57   
jejček
Pozdravljene!

Včeraj sem dobila termin za laparoskopijo v Lj v stari porodnišnici, sestra mi je naročila da se moram oglasiti ob 8 uri tešča, da me naslednji dan operirajo in tretji dan grem domov.
Zanima me kakšne izkušnje imate ve s staro porodnišnico in zanima me potek kaj vse ti tam delajo predvsem prvi dan.

Hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 26.4.2009 14:05:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LEKO
25.4.2009 16:16:20   
urša28
jaz sem bila na laparoskpiji 3.3.09 in bi šla takoj še enkrat,sem imela take fajne cimre,da smo postale zlo dobre prijateljice..

1.dan--pregled:kri voda,ginekološki pregled,ekg,,v glavnem dost cajta boš letala po preiskavih,do okrog 12ih sigurno,,potem imaš ob 12ih sprejem v sobo,do takrat lahko še kaj poješ,potem konec,kosilo čista juhica,kompot,isto večerja,pa popoldne dobiš odvajalo in veseli obisk na wc,potem te obrijejo,ti priporočam,da se doma sama poštimaš,ta dan itak samo poležavaš..zvečer merjenje temperature,uspavalo in lahko noč...

2.dan: bujenje ob 6ih ti zmerijo temperaturo,okrog sedmih greš pod tuš in čakaš da te pokličejo na operacijo,sestre peljejo posteljo,ti pa racaš za njimi,še prej dobiš tramal,da se malo umiriš,potem se ti pa že itak fučka za vse,,še v žilo neko pomirjevalo in uspavalo,ter lahko noč za eno uro..potem pa spet spiš skor cel dan k si utrujena od narkoze..

3.dan: bujenje ob 6ih,merjenje temperature,zamenjajo obliže,čakaš vizito in če je vse ok,jaz sem šla ob 11ih domov...

to je to,če te pa še kaj podrobneje zanima mi pa piši na zasebno sporočilo...

lp

(odgovor članu jejček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LEKO
25.4.2009 21:48:15   
čebelca2
jst sm bla tud v stari porodnišnici sicer na histeroskopiji ampak je bil cel postopek čist enak, sestre so ful vredu, cimre sm mela tud ful fajne, glede na težave zaradi katerih si tam, je ful dobr. jst sm bila zadovoljna.

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LEKO
26.4.2009 12:39:46   
kitka1
Tudi moja izkušnja je podobna - imela sem se super. Po naporni službi sem se prvi dan končno enkrat spočila (no, razen proti večeru, ko me je zvijalo zaradi odvajala in sem non stop visela na wc-ju - to je res še najbolj neprijetni del postopka).

Drugi dan zna biti zoprno le čakanje na operacijo, če si bolj proti koncu. Je pa res, da apaurinček fino pomiri in se ti fučka za vse. Jaz sem bila 4 ure po operaciji že čisto ok in sem zvečer že normalno jedla. In še glede britja... Če se ti ne da doma, te sestra tam pobrije v parih sekundah in to tako, da te potem nič ne bode...

Res pa je treba pohvaliti vse osebje - super so. Sem bila decembra še dvakrat tam zaradi hiperstimulacije in lahko samo rečem, da so sestre zlate. Pa tudi zdravniki :)

Kar pa se tiče družbe... Zmeraj s seboj vzamem cel kup stvari za brat, potem pa preberem mogoče kakšno revijo, ostalo se pa prečveka. Z eno cimro z laparo imava še zdaj stike... In še obe sva user posted image - po zaslugi ljubljanskih zdravnikov. Res znajo :)

< Sporočilo je popravil kitka1 -- 26.4.2009 12:41:14 >

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?