|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvidi krvi vs. bioresonanca
18.12.2008 21:26:03   
Tisana
Punce živijo, Meni je nekako razumljivo, da lahko testiranje z bioresonanco pokaže alergijo na določeno živilo, ki na podlagi izvidov krvi ni bila ugotovljena. Je pač metoda bioresonance bolj občutljiva (pri nas je pokazala alergijo na KM, čeprav so bile takrat vrednosti akademske medicine samo mejne in se je potem uradno razvila kasneje). Veliko bolj čudno pa mi je, da nam je bilo sedaj na bioresonanci rečeno, da pupa nima alergije na KM (ugotovljene pa so bile neštete druge alergije), nekaj dni za tem, pa so ji zopet testirali kri in ponovno potrdili, da ima (še vedno) alergijo na KM, medtem ko drugih alergij niso našli. Zanima me, ali ima še katera takšno situacijo: izvidi krvi pravijo, da ima alergijo, bioresonančni testi pa, da te alergije nima (bila je testirana 3x). Če imate torej takšno situacijo, me tudi zanima, kako potem ravnate: da otrok ima določeno alergijo, ali da je nima. Hvala za odgovore že vnaprej.

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
18.12.2008 21:58:35   
Janeja
Pa ste jo z bioresonanco že zdravili za alergijo na KM?
Če ja, potem je to čist normalno, ker se po ozdravljeni alergiji z bioresonanco v telesu še par mesecev po zaključenih terapijah nahajajo protitelesa za alergijo, ki se na krvnih testih kažejo kot alergija. Pri nas je bilo isto, pa je Jan brez problema jedel vse mlečno in jajca, krvni testi so bili pa še vedno pozitivni.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
19.12.2008 16:14:57   
Tisana
Janeja, hvala za odgovor. Naša pupa je terapije zaključila že v juniju (minilo je torej pol leta), tako da bi pa sedaj valjda tudi protitelesa morala izginiti. Če prav razumem, je Jan jedel mleko in jajca, kljub temu, da je imel še vedno pozitivne krvne teste?

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
19.12.2008 20:25:11   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana
Če prav razumem, je Jan jedel mleko in jajca, kljub temu, da je imel še vedno pozitivne krvne teste?


Točno tako.
Imel pa je tako hudo alergijo, da prej tudi blizu česa mlečnega ni smel. Po terapijah smo s strahom in po "drobtinicah" začeli z uvajanjem, pa res ni bilo nobene reakcije. Pred terapijami pa bi zaradi take drobtinice že leteli na urgenco. Tako smo potem počasi povečevali količino prej strogo prepovedanih živil in kakšen mesec po zaključenih terapijah je Jan že veselo jedel vse po vrsti.

Res pa zdaj nisem več prepričana, koliko časa po končanih bioresonančnih terapijah, nam je na krvnih testih na alergološki še pokazalo alergijo - sicer v manjšem obsegu kot prej, ampak še vedno.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
22.12.2008 20:15:47   
Aja1
Naši so krvni in koži testi pokazali alergijo na jajca, na mleko pa ne. Na bioresonanci pa ravno na mleko, na jajca ne. Zato se nismo odločili za terapije. Je zdaj pa že petič pokazala uradna medicina alergijo na jajca user posted image .

_____________________________




(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
22.12.2008 20:33:07   
Felicita
meni so pri 17ih na BR našli 9 al kok alergenov... krvni testi so kazali samo eno reč (zdej kažejo dve), ampak se ne pokrivajo... pa z alergeni z BR res nikol nisem mela in še nimam popolnoma nobenih težav, medtem ko mam zaradi mušic cel 'alergik paket' skoz s sabo user posted image
so mi pa svetovali terapijo za te 'alergene', seveda pri njih za tak dnar da mi je kar sapo zaprlo... tko da I don't buy it. pa še to da 'protitelesa' ostanejo... če bi alergija res šla, proteini (protitelesa) razpadejo v nekaj urah, ne pa v nekaj mesecih...


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
22.12.2008 21:50:37   
Janeja
Felicita, jaz v bioresonanco zaupam in verjamem v rezultate, ker smo jih preizkusili pri obeh otrocih. Iz hudega alergika je bil sin po 10 terapijahkot prerojen in brez vseh alergij. Tudi izvidi uradne medicine so bili točno tako, kot so nam na BR napovedali - nekaj mesecev po končanih terapijah še pozitivni, čez čas pa popolnoma negativni.

Res je, da terapije kar veliko stanejo ampak meni je otrokovo zdravje in dejstvo, da lahko brezskrbno je vso hrano in ne, da je obremenjen z dietami, pomeni več kot ves denar. In ni mi žal niti tolarja, ki sem ga pri njih pustila.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
22.12.2008 23:12:22   
Petr_a
Aja ne zanašaj se toliko na uradno medicino.
moj sin je alergičen ana sojo,pa so krvni testi negativni ;)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
23.12.2008 8:25:00   
Natali07
Janeja - kam ste pa hodili na bioresonanco? Sta oba otroka ozdravljena?

Jaz imam hčerko, ki še ni dva meseca stara namen peljat vsaj na tetsiranje. Uradna medicina ji je s kožnimi testi potrdila alergijo na mleko in jajce. Ostalega še niso testiral, so ji pa vzeli kri. Ker pa jo dojim ugotavljam, da ima tudi alergijo na krompir, koruzo... Se že bojim probavat živila, sem pa trenutno na strogi dieti. Raje ne bom govorila kaj samo je.
Sinu, ki bo čez 10 dni star 2 leti, pa uradna medicina na krvi nikoli ni potrdila alergije, vedno le s kožnimi testi. Pa je kar močen alergik na vse mogoče. Prerastel je za enkrat le mleko in krompir ob strogi dieti.

Vedno bolj se nagibam na zdravljenje z bioresonanco, sam moj dragi temu nasprotuje.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izvidi krvi vs. bioresonanca
23.12.2008 11:26:59   
Janeja
Natali07, mi smo oba pozdravili z Bioresonanco v Rogaški. Sin je bil res hud alergik, Lea pa ni imela tako močnih alergij. Vseeno bi morala na strogo dieto brez mleka, ker pa se že tako borimo s prenizko težo, sem jo raje peljala na BR in je lahko normalno jedla mlečne stvari, ki jih je imela rada.

Jaz sem bila sama 8 mesecev, ko sem sina dojila na strogi dieti in te popolnoma razumem. Žal prej nisem vedela za BR. Še težje je bilo, ko smo začeli z uvajanjem goste hrane. Takoj, ko sem izvedela za to možnost, sva se oba z možem odločila, da probamo. Izgubit nimaš kaj, če je le malo upanja za znebit se diete, pa mi ni bilo težko dat tistega denarja. Na koncu se je pri nas to obrestovalo. Je pa res, da smo se 100% strogo držali vseh navodil. V času BR terapij moraš biti na še bolj striktni dieti kot drugače. Je težko, ampak se splača.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?