|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčki in januarčice 2009 II.del
7.7.2010 22:38:06   
Zvezdica
Nadaljevanje tukaj user posted image

_____________________________

i belive i can fly....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
7.7.2010 22:52:31   
farfala
jao meni, smo že v II. deluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
7.7.2010 22:54:25   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

jao meni, smo že v II. deluuser posted image user posted image user posted image


končno user posted image


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 6:44:00   
krtekxx
Helou.
Sonček, kako je Lovro? Kaj početi doma z otrokom? Jaz doma ponavadi vedno kaj delam (gospodinja pač) in potem ji dam v njene skodelice makarone, riž itd. in ona to pretaka, meša, kuha, trese...Ali pa si odpre kak predal s posodo ali hrano in potem to do nezavesti zlaga ven in noter. "Igrava" se tudi človek ne jezi se - mečeva kocko in po dnevni prekladava une figurice. Sicer pa ne zdrži prav dolgo pri eni stvari - kako minuto. Pa knjigice bereva. Aja, pa riše tudi rada. Če nujno rabim 5 minut miru ji naštimam Baby TV. 
Ronja, nič se ne ven vlečt. Si deloholik in zato naredi nekaj v tej smeri, da ne boš skozi razmišljala, kaj bi lahko naredila, temveč kako bi lahko vse 4 od sebe preč molila.
Zvezdica, jaz sem pa enkrat videla reklamo na TV. Ful lepo.
Teža: princesi Anoreksiji kaže tehtnica malo čez 10 kg.
Čeveljci: včeraj sva šli v Coklo v Kr (res super štacuna z velikim izborom Superfitk in Cicibana, trenutno še ogromno modelov, cene -40%) kupit sandale. Rečem, da ima št. 20, damo gor ene in prodajalka reče - ne, ima 21. Da pač mora biti kar nekaj placa pred palcem. Meni se sicer zdijo ogromne na njeni nogi, vendar pa ima verjetno prav, saj najbrž s takim čevljem, kjer je palček skoraj do roba, buto obenj in jo to tišči. Potem sva kupili ene Cicibanove platnene za rezervo (ker velikokrat nenapovedano šari po kaki vodi), zelo mehke in luštne za 9,5 EUR.
Grem delat. Vsi so na dopustih in imamo precejšnjo gužvo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 7:14:06   
ronja
Ojla, da se enkrat prva pofočkam. Lubi šel v službo, ma teren, malidve itak sta že lep čas pokonci.

Sam da še neki khurde odgovorim, pol pa neham težit, ok?
poznam to, da se not pade. meni je tko parkrat ratal tri noči zaporedoma delat, pa v vsem času sem 3, 4 ure spala. vem, da se zna zgodit in vem, da je super, ko počneš nekaj tko fajnega, da se ti niti ne spi in da sploh nimaš potrebe po spanju v tistem času.

Jah, pri meni  se to ni zgodilo sem pa tja, ampak je bil to prej način življenja (ali pa je še zdajuser posted image ?). Ko sem delala recimo diplomo 3 mesece sploh nisem šla spat za več kot 2 uri na noč in na koncu sem 4 dni skup delala brez premora. Potem se je pa zlomlo in sem sredi poskusa zaspalauser posted image . Ampak na srečo je bilo to čist na koncu. Vmes mi je pa to parkrat ratalo na biciklu!
Pa ne da bi to vnaprej hotela, samo se je par stvari skup seštelo, ki sem jih prej obljubila ali se zmenila (mislim študentsko delo, nekaj njih), bilo je na koncu šolskega leta, ko vsi rabijo inštrukcije, ne moreš otrok pustit na cedilu, pa takrat sem bila še popisovalka,  pa še dve drugi deli sem imela in diplome pa vseeno nisem hotela vlečt (sploh ker ti vmes lahko živali pomrejo, pa itak so bolj primerljivi rezultati, če narediš v šusu). Hotela sem naredit dobro, če že delam, to ja. Nisem pa nekak predvidela, da bom delala vse to hkrati, ko sem se javila za službe prek servisa, sem mislila, da bom poskuse za diplomo v glavnem že končala do takrat. POtem na žalost ni šlo tako hitro in sem pač gagala. Takrat sem si rekla, da ne bom nikoli več tako pretiravala in res nisem. Še vedno kdaj po par dni nisem šla spat, ampak ne pa da 3 mesece ne bi spala več kot 2 uri na noč.

med spanjem in med relaksacijo, čajem, ki ga spiješ v miru, sprehodom po gozdu, enem obroku, ki ga v miru poješ ipd. je zame ogromna razlika. spanje je bolj telesna potreba, ostalo je za dušo.

Meni se zdi, da mi bolj manjka tista telesna potreba - ker navsezadnje se mi telo upira. Duša ma zdaj tega dost, ja, to čisto priznam - če pa skoz neki boli... Ampak sicer pa se duša dost ok počuti ves čas v pogonuuser posted image . Mislim, sem probala oboje, pa se psihično boljše počutim, kadar kaj ustvarjam, čeprav sem bolj zmatrana, kot pa kadar si vzamem fraj - tisto mi hitro dojadi... In to je verjetno problem.

meni je to kot naložba v moje mentalno zdravje in ne vem, če je kaj bolj pomembnega

Fora je v tem, da se jaz sicer dobro počutim - tako psihično mislim, kadar ustvarjam, delam svašta... Nimam takrat občutka, da forsiram, sploh se mi zdi, da je to zelo za dušo... Samo telo pa očitno ne zdrži, ne vem, zakajuser posted image .
Ko sem brala tisti tvoj spis o jutranjem obredu - saj je fajn, če ti je všeč, samo jaz v tem nisem nikoli uživala, ravno tega, kar opisuješ, nisem nikoli razumela - tisti čas bi jaz gotovo rajši prespala - nisem uživala niti v kavicah, niti v laganih sprehodih sama s sabo - ne vem, tu sva ista z lubijem, enostavno nisva bila nikoli tipa za v lokale, pa počasne sprehode... Jaz bi šla ven plesat, se zdivjat, tako na kavo ali sendvič pa... Ne vem, ni mi bilo to tako všeč, dolgčas pač. Zdaj grem z malimi lagano na sprehod, seveda in mi je tudi fajn - ampak ker sem z njimi. Sami se sprehajat mi pa ni nek višek dneva.

Sem mir drugače našla. Meni je fajn recimo kolesarit v službo - če me ravno kdo noče povozituser posted image . Včasih, ko sem še drugje živela, mi je bilo fajn, ker je bila pot čisto po naravi, zdaj pač ni čisto (je pa zato bolj prevozna v vseh letnih časihuser posted image ), ampak še vedno me to sprosti. Pa kitraro igrat mi je bilo tudi zelo meditativno. Samo tu je problem, da moraš precej vadit, da ti tehnika ne dela problemov in zmoti tvoje meditacije sredi skladbeuser posted image . Tako da to zahteva še več časa, ki ga pa že tako nimam. zato ne vem, če si upam to natiplat na glavo... Ker vem, da bi mi šlo na živce, če ne bi mogla dobro zaigrat in bi hotela tisto melodijo, ki jo slišim v glavi, slišat tudi v realnosti,... in smo spet tamuser posted image

Sicer je zame jutro brezvezen čas, nikoli nisem uživala v jutru - zdaj verjetno še najbolj, ko se mi malidve smejita zravenuser posted image . (Vseeno pa to ni moj čas.) Sicer je pa to čas, ki ga je najboljše prespat za moje pojme, hehe. Noč, to je pa druga...user posted image Te je pa škoda prespatuser posted image . Vedno sem bila bolj produktivna ponoči, zdaj je pa tudi težko kaj delat čez dan: tudi če lubi odpelje otroke za 2 uri (kaj več je že težko, če pride pop. iz službe, zvečer grejo pa spat, pa jest moramo vmes), je problem, če je vse na mizi, ko pridejo... Tega prej ni bilo: sem lahko delala, pa nehala in ni bilo treba vmes 100x pospravljat vsega...

in pač, vsako obdobje v lajfu terja neke prilagoditve. v enem par hobijev začasno odpišeš, v drugem jih nazaj najdeš. tko jaz gledam na to.

Ma, jaz sem jih ogromno odpisala! po moje si sploh ne predstavljša, koliko!

štekam, da ima tvoja lista prioritet 107 točk, moja pa 7

Ja, to je ziher en kečuser posted image .

Enostavno se mi zdi, da je življenje minljivo in bi zelo rada, da ne bi bilo vrženo stran. Da bi se nekomu poznalo, da bi mu oz. jim bilo lepše, zato, ker sem bila tu. Pač tistim, ki jih imam rada. Da ko pride čas, da si lahko rečeš: "I did my best". Nisem verna, tako da me ne bo nihče sodil - po mojem prepričanju, lahko se motimuser posted image - ne verjamem v boga in hudiča, ki bosta tehtala moja dejanja, ampak mislim, da bo ostalo samo to, kar pustim tu za seboj. In bi rada, da je to več dobrega kot slabega. In idej, kaj vse dobrega se bi dalo naredit, je veliko, jasno...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 7:20:15   
ronja
Ronja, nič se ne ven vlečt. Si deloholik in zato naredi nekaj v tej smeri, da ne boš skozi razmišljala, kaj bi lahko naredila, temveč kako bi lahko vse 4 od sebe preč molila.

haha, krtexx, a veš, da si me prav presenetila s tem? Pa sploh ne rečem, da nimaš prav... samo da sama nisem nikoli tako razmišljala o sebi. Meni se zdi, da sem bolj lena... Samo če zdaj tk opomislim, je, to, da ti rečejo, da ne forsiraj verjetno to, da manj delaj? Ker mi to nikoli ni potegnilo... Nisem si mislila, da me kdo tako vidi... Sama vidim tisto neskončno listo, kaj vse BI naredila in tisti mali prdec, kaj vse SEM  naredila... in se mi zdi, da to res ni velik... da bi bila pa čist neproduktivna, pa tut ni, torej...torej ne naredim toliko, kot bi lahko... Mogoče mam mal sfaljen sistem, ugotavljam...user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 7:39:05   
krtekxx
Meni se zdi, da sem bolj lena...

Ronja, to itak vsi deloholiki mislijo. Malo se mogoče primerjaj z drugimi, pa boš videla, kje si. Samo nikar pa ne začni primerjat drugih s sabo...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 8:07:11   
ronja
Ronja, to itak vsi deloholiki mislijo.

Ja, to maš pa verjetno prav... Nikoli nisem na to tako pomsilila, čeprav je logično.

Malo se mogoče primerjaj z drugimi, pa boš videla, kje si.

Ja, a pa ne govorijo vsi, da se ne smemo primerjat z drugimi, da to ni zdravo za dušo, itd...?user posted image Po moje je to sicer precej nehvaležno ker različno dosti zmoremo v različnih obdobjih in različni ljudje... Ampak mogoče za en "general rule" al kako?

Čeprav če tako pogledam, se mi zdi, da ne naredim nekaj strašno več - pa tut khurde recimo se je strinjala - da ne delam nič več kot drugi - kako sem lahko potem deloholik? Mam dva mala otroka in službo za polovični delovni čas, mnoge delajo celega, mamo malo stanovanje, pa še to ni glih v nulo spucano, večina ima precej bolj čisto, mam lubija, ki dejansko gospodinji, ne pa da je vse na meni... Pa sem vseeno čist na konc z zdravjemuser posted image ? Kje je fora?
Ok, res je, da nam babice ne kuhajo, ne pazijo kaj dosti otrok, da pustim malim malo več packat, da mam še kak hobi kje, pa da probam v službi naredit ene tok kot sem prej, ko sem bila za polni čas, al pa še mal večuser posted image , ampak navsezadnje sem tam samo 5-6 ur...

Včasih mi je hecno, kako me ljudje vidijo, ker je včasih tako drugače od tega, kako se sama vidim. Recimo, kadar gremo z malimi kam, mi ful dostikrat rečejo, kako sem mirna - da sta verjetno zato tudi onidve tako pridni - meni pa nič jasnouser posted image . Meni se pa zdi, da skoz neki laufam - potem sem vprašala eno prijateljico, kaj se ji zdi, pa je rekla, da ko sem z malimi, sem res ful mirna, da se mi nič ne mudi, kot ostalim mamam. Jaz sem bla čist paf! Ok, saj je fajn tko, samo si nisem milsila. Pol je rekla, da verjetno jaz šibam v svoji glavi, pa verjetno prej pa pol, ne ko sem z njimi (midve se pač dobiva navadno skup z otroki;). In potem sem razmišljala, da ima verjtno prav - s tamalimi nočem, da se mi mudi in se mi navadno ne, gremo na izi, pa če ne rata, pa prilagodim plane, tu mi to ni problem. Ampak ko zaspijo, hočem pa vse not prinestuser posted image . Tu mi pa to isto očitno ne rata...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 8:28:49   
ronja
Ojla, zdaj se bomo počasi spravile k zdravniku -pa držte pesti, da bo lahko Ronja šla v vrtec jutri! Ker jaz moram it delat, lubi pa tut... Sicer bomo pa kaj scimprali, verjetno... No, dršte pesti!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 8:44:26   
Jancci
Farfala si fajn napisala!  Upam, da se tvoje besede uresničijo in nam res rata.
Zvezdica kar se tiče naše selitve ni tako kot pri normalnih ljudeh, ampak ful kompliciramo.. jest nočem na njegovo parcelo ker je preblizu taščice, moja parcela je še vedno nezazidljiva in je v postopku že 8 let, on noče v stanovanje, za kupi parcelo in delat hišo nimava denarja, men se doma že meša, njemu je čist fino.... in nikamor ne pridemo!!! user posted image
Sonček user posted image user posted image user posted image za Lovrota. Upam, da mu gre na bolje??? Kje ste pa bili na morju? Mogoče boste pa lahko še kaj šli al te je vse minil? Za zabavo doma so pa že punce napisale veliko.. sicer se pa včasih otroci kar sami najdejo igro.. metica je zadnjič z eno krpo skoraj eno uro okol skakala in kao pucala pohištvo. user posted image Sicer pa če nima vročine ga vrjetno lahko v kak peskovnik posedeš. To je pri nas vedno fajn.
Ronja če se prav spomnim si nam enkrat napisala točno številko nekih projektov al kako temu ti rečeš ki si jih naredila. Imam občutek da bi se ful rada nekomu dokazala, pa če kuj sama sebi!?user posted image Kaj pa vem, če delaš stvari res samo zaradi veselja, zakaj se toliko obremenjuješ? A si pišeš projekte v exelu al kaj? Kot vem npr. Barba tut šiva in kuha in peče in ustvarja pa nikoli ne piše neke statistike.. no ja, ne bom pametna, vsak po svoje. user posted image
Khurde odseli se! user posted image Sam sej vem evrotki.....user posted image A je tvoj že dobil službo?

Danes sem spila že pol litra vode kar je ful glede na jutranje slabo počutje v zadnjih mesecih in zdej jem jogurt s kosmiči. Sem pridna.


_____________________________

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.7.2010 9:18:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 9:22:48   
farfala
Dobro jutro, tudi jaz iz službe. Malo še "delam", potem pa domov spakirat, sčistit in čao pero na morje pa malo v Bovecuser posted image user posted image . Upam, da ne zbolimo. 




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:01:39   
Ploha
jancci: a sem kaj zgrešila, kaj mate za ene probleme? Ti bi se rada selila, on pa pač ne (itak-tipično moško, njim je zmeraj fletno) A sta zdej pr tvojih al pri njegovih? Kaj pa te tako moti, da bi šla rada stran?? Sicer mi je itak jasno, stari in mladi skupaj ne gre, pa tud če imate svoj štuk, pa vedno en nekaj hoče, pa še vedno se moraš nekomu prilagajat in on tebi, pa pazit kaj rečeš, da te kdo ne sliši...to je en tak napet življenje, vsaj meni se tukaj zdi,...

jaz si tudi želim 100 km stran od vseh, samo to kar nam je dano je čiist super, red bo treba narest na začetku, kdaj so obiski, ne da se bo kar vpadal...pa ne samo domači, tud kak prijatelj se kar namala tukaj, sem jih sicer ful vesela, sam včasih, ko zakleto ima medved čas za naju al pa vsaj za meto in že je eden tukaj al pa da kliče, če lahko to in ono, takrat bi šla najraj ven in ga s cajtngam po buči...user posted image user posted image user posted image

pa meni ni jasno, kako je folk vzgojen al kva jim manjka v glavi, še zdej mi ni jasno...kako so lahko vsi pametni o mojih problemih, ki to sploh niso...mislim recimo kdaj bo šla meta spat...ja pa koga to briga, razn mene in medveda?? Aaaaaa...srečam sosedo in ima otroka na sprednjem zicu, zdej a je bil prvezan al ne, ne vem točn, nism vidla, pa nobenmu ne pametujem pa bo očitno treba...user posted image user posted image

pa vsi bi neka mnenja podajal, za katere nism nisti prosila, vsi bi neke nasvete talal, pa jih tud nism prosila...ja porka madona a je loh mal mir user posted image user posted image zanimiv so ljudje, tuje stvari so zmeraj takoooooo fajneeeee za pedenat in komentirat, da bi pa sebe mal pogledal, to pa neeeeee...

khurde: ja mi otrdeva trebuh, sam ne tolk zlo no...mi je okol 20 tedna fuuul bolj, kot zdej...mah sej pravim, da ne grem rodit še dolgo ne, spet se predobro počutim...

sem si pa danes za RD prvošla UZ, kontrola rasti ploda in da mal mnenje slišim o plodovnici pa če je res večji otrok...bomo vidl...sam je pa to drag šport...60 €...grem pa v Dravlje...


(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:05:40   
Ploha
sem pa včeraj spucala kuhno do konca in že nekaj posode, kar sem jo pač doma imela, not pospravla in hodim gledat vsake pol ure user posted image user posted image popoldne pa upam, da bom svojo doto dam prpelala, k jo mami že 10 let zbira --> posoda, lonci, kozarci, krpe, mešalke ma ni da ni za v kuhno...tko da sem čiiist zadovolna...user posted image

pa v tisti paniki sem dala dojenčkaste cunje prat, pa k sm šla po meto sem še en poletni kompletek za iz P kupila...

zdejle bi blo fajn če bi še lupinco oprala...sam se mi ne da user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:06:44   
sonček33
sem pa včeraj spucala kuhno do konca in že nekaj posode, kar sem jo pač doma imela, not pospravla in hodim gledat vsake pol ure popoldne pa upam, da bom svojo doto dam prpelala, k jo mami že 10 let zbira --> posoda, lonci, kozarci, krpe, mešalke ma ni da ni za v kuhno...tko da sem čiiist zadovolna...

pa v tisti paniki sem dala dojenčkaste cunje prat, pa k sm šla po meto sem še en poletni kompletek za iz P kupila...

zdejle bi blo fajn če bi še lupinco oprala...sam se mi ne da


super, plohca ... ma jaz te kar vidim, kako boš ti avgusta zaživela!

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:07:51   
sonček33
in ga s cajtngam po buči...

ti si premila ...kakšen cajtng, vsaj cekar al pa kar valjaruser posted image

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:09:26   
sonček33
sem si pa danes za RD prvošla UZ,


Plohca, a danes danes imaš rd?  ja vse naj nja ... pa itak si zadnje čase ful polna pozitive, tako da se prav čuti, da si srečna... le tako naprej

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:11:52   
krtekxx
jaz si tudi želim 100 km stran od vseh

A dej. Jaz pa ne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:12:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sem si pa danes za RD prvošla UZ,


Plohca, a danes danes imaš rd?  ja vse naj nja ... pa itak si zadnje čase ful polna pozitive, tako da se prav čuti, da si srečna... le tako naprej


ja reeees, vidim eno veliko luč na koncu tega tunela, in res mislim da bova 1.8 notr...to me žene naprej...še medved se čudi, kaj mi dogaja da sam nekaj pucam, fugiram, on je že čiiiist zmtran, komaj gleda, jest pa še kar nekaj drgnem user posted image user posted image

pa hvala, ja danes imam RD user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:14:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

jaz si tudi želim 100 km stran od vseh

A dej. Jaz pa ne.



kako smo si različni user posted image ...ma verjetno je to zato, ker sem zdaj nekak kot v eni gužvi, skos so eni ljudje doma, nimaš gmaha, rad bi po svoje rihtal pa ne morš, pol si pa želiš mir, daleč stran...vi ste verjetno sami??

pa tud od človeka odvisn, jst sm en tak samotarc drgač...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:16:31   
sonček33
hvala vam za ideje za igro ...no saj veliko tega mi počnemo vsakodnevno ... Lovro povsod "pomaga" ...zalivanje rož in pospravljanje posode iz pomivalca sta pa No. 1.

sicer je pa mali čez dan ok, ponoči pa ne najboljše, k se mu v grlu vse zapaca ..parv revež je bil ponoči ...sem pa vesela, da sem psolušala svoj občutek in smo včeraj namesto na Koroško iz Prekmurja, rajši odšli domov in k P.  Ima kar fajn zatekle bezgavke.

Kuham danes...za L. paprike polnjenen s kuskusom, čebulo, korenjem, bučo in špinačo...za naju pa filance.

Jutri bodo pa pohane bučke pa krompir...zdej je tolk fajn, k je vse na vrtu ...meni je super fajn kuhat, kadar imam domačo zelenjavo.

Popoldne naredim ribezovo, marelično in jagodno marmelado.

Pa šla bom rolat. teg anisem počela že 2 leti ..in bom šla.... Moj bo šel pa na kolo. Je pač treba izkoristit dopust na kar se da fajn način.

Jancci.. ja v pon. ga peljem  na kontrolo, pa če bo ok in če bo P dala žegen, bomo šli na morje k sestri v stanovanje. Bili smo pa v Prekmurju na kmečkem turizmu. Idila.



_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:17:11   
sonček33
jaz si tudi želim 100 km stran od vseh
A dej. Jaz pa ne.


Ma krtekxx, ti živiš v idili že itak.

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:27:08   
rubica
PLOHA vse najtaboljše, naj bo tko skos kot je zdele vse super in fajn in naj ti luč sveti skos pa da se izteče tko ko mate zastavlen v glavnem vse naj naj najboljše, pa uživaj na uz-ju!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:27:51   
rubica
sonček za lovra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
8.7.2010 10:35:26   
rubica
jaz sem ta teden na bolniškiuser posted image , mah mam čist v podnu vodo mislim da bodo spet AB, pa utrujena sem, da nič ne morem, slabe volje tko grozn nč lepo,....

gaja je pridna user posted image , zobki jo mal matrajo zato je spanje bol tko, je pa tak moj srček, skos ponavla besede za nama pa če je kaka težja jo kar sama prevede res je sonček.

moram jo pa dans zvagat pa zmert mislim pa da ma slabih 10 kg, suhica moja, neki je spet začela štrajkat s hrano v vrtcu baje fulllll lepo je, doma je pa polom, 2 žlici v usta pol prevrne skledo naokrog in maže po mizi, ko ji vzamem pa se začne dret ko jesihar sploh ne vem kaj na naredim, kaka ideja? pa že res tko lepo je sama jedla, noče pa da jo kdo drug futra tko da ko je čas hranjenaj sem bol tko user posted image .

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?