|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 21:56:07   
Najki
Joj nina ko si zacela pisat, sem mislila, da je kaj strupenega pojedel v travi ali pa ga je kaj picilo =$. Se kaj izboljsuje? user posted image

Danes sem sebe in mulcka peljala frizerju, je bil prvic strizen in niti mrdnil ni. Sedel mi je v narocju, gledal v ogledalo ves zasanjan in se pustil cohat po laseh eni tuji teti user posted image . Pa se kasirala ni zanjga, potem je pa se mene dobr oskubla, tako da mi ne bo nic vec vroce to poletje user posted image . Se nisem ze pol leta strigla in je to pravo olajsanje. Aja pa se sama sem lahko vozila, nisem bila za volanom odkar sem glezenj zvila. Zdej pa ne boli, samo misice v ahilovi tetivi so mal cudne pa vcasih kaj skrtne tam, alo je videt natecen pa krc v levo nogo sem dobila najbrz od voznje, drugace pa vse stima. Koncno sem se lahko peljala mal zapravljat user posted image .

Ploha js sploh ne grem na sonce brez safari klobuka, po moznosti od dragega, ker ima ful siroke krajce in je kt bi en sencnik nad tabo drzal user posted image . Nc kape s sildom, ksn slamnik si omisli, bo ful pomagalo.

Joj marta se ti kuhas... user posted image otroci mende visjo vrocino prenasajo, tole je pa za odraslega precej hujse. Ma te viroze sred poletja niso normalne. Js lohk sam trkam da mali ze par tednov ni nic staknil, upam da do morja tudi ne bo.

Evo rubica sem se ravno sprasevala za gobe. Hofer bo imel neke rezance z jurcki v ponedeljek v akciji, pa bi jih vzela s sabo na morje, se pa sprasujem, ce jih mali lahko je.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 21:58:21   
nina166
Večer!

Domen je ponoči še kar zelo kuhal...dvakrat sem mu dala svečke, ob pol dveh je pobruhal celo posteljo, celo noč je bil kar zelo vroč...svečke so mu vročino bolj malo zbile. Zjutraj pa kot da ne bi bilo nič. Cel dan je bil brez vročine, normalno je jedel, bruhal ni več, normalno je bil živahen. Tako da jaz še vedno mislim, da je bila to sončarica oz. vsaj začetek, ker je imel vse znake. Dvomim, da je bila to res viroza.

Danes pa imamo pri nas gasilsko veselico. Smo mislili it, pa moj seveda ni bil najbolj zato, ker je kao Domen bolan...in če bi hotla it in bi slučajno spet dobil vročino, potem bi jaz še dva meseca poslušala kaka mama sem, da bolanga okoli vlačim. Sem pa malo pozno ugotovila kaj je pravi razlog, da se mu ni dalo it...Domen je bil samo dober izgovor.

Zdajle sem ravno pojedla pečene banane s sladoledom in smetano, zdaj pijem breezer, sedim v kabinetu, vrata na balkon imam odprta in poslušam muziko...veselica je enih 50m stran od nas user posted image

Sva pa šle z Dašo spat in je enih 20-krat vstala v postelji in začela plesat in pet ja-ja-ja-ja-ja-ja user posted image

Grem zdaj brat za nazaj

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 22:03:30   
Hijacinta
Mmmm kakšna dobra kosila. Se kar ne morem odločit kaj bi user posted image

A mi lahko napišete recept za polpete user posted image plis. Se mi tok luštajo pa bi jih mogoče jutri nardila.
Marta upam da te čimprej neha kuhat. Frizurca je pa the best user posted image . Našga bi blo treba tud postrižt pa si sploh ne predstavljam kako bomo to izpeljali.

Plohca to pa je kombinacija user posted image

Sem pa žalostna ker sem cel stroj cotk zaprala, tko da ma Erik zdej ene tri nove roza pidžame user posted image Pa zdej razmišljam če bi jih kar v varekino vrgla al kaj. Pa čist nove, tok lušne.

Ronja nova očala so bila potrebna ker so stara že tok boga da bi mi verjetno en dan samo še razpadla user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 22:04:27   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Joj nina ko si zacela pisat, sem mislila, da je kaj strupenega pojedel v travi ali pa ga je kaj picilo =$. Se kaj izboljsuje? user posted image


Po moje je od sonca...čeprav je zdravnica rekla, da ne. Igral se je zraven atije, ki je kosil, grabil travo in jo nosil na en kup, kar veliko se je pripogibal in vstajal...sicer je imal klobuk gor. Ker meni tudi če sem na soncu in se pripogibam, se mi začne motit in mi je slabo. Bil je pa tak, da sem se ful ustrašla...samo čakala sem, da še nezavest izgubi. Na srečo je vredu...upam, da tako tudi ostane.



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 22:12:26   
nina166
Najki super za frizerja user posted image  user posted image  user posted image . Domen se tudi rad striže. Pride pa k nam frizerka kar na dom...je družinska prijateljica. In ko je bil še mali, je kar sam prinesel stol in se gor vsedu, takoj ko je videl da je prišla...čeptudi ga ni prišla postrišt. Daša pa se je do sedaj samo enkrat strigla, pa tudi ni blo problema.

ronja super da ne boli več tako zelo. Pa držim pesti, da se čimprej poštima in da boste lahko šli na morje. Mene pa puljenje čaka po dopustu user posted image

marta super frizurca. Kako pa si ti...še imaš vročino? Upam, da si že boljše user posted image

Ploha res super kombinacija...kaj ste riž jedli na začetku ali na koncu kot sladico?



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 22:13:48   
Najki
No lepo da je vrocina tako hitro minila. Sej od kje pa zdravnici diagnoza viroze a je vsaj kri pogledala? Al je neki na pamet rekla. S soncarico se se nisem srecala, bom morala bit mal pozorna pri Janu

marta a to si ga kar na masinco pobrila? Zarad vrocine al kaj? Js kar pogresam Janove kodrcke, pa ga niti ni na kratko strigla, pa se ful resnejsi zgleda zdej ni vec moja beba user posted image . Se mi je smilil s tolko laski zarad vrocine, sam ce bi ga pobrila, bi pa soncek prisel lazje do koze.

Sveza zelenjava je super, zadnjic mi je za riz zmanjkalo tune, pa sem not vrgla svez grah in korencek in sem si cel dal lizala prste po rizotki. Ok se purana sem dodala sam je ocitna razlika med zelenjavo z vrta ali trznice in iz trgovine.
Danes sem mamo peljala na trznico in so imeli bob v stroku, je rekla branjevka, da vecina folka sploh boba ne pozna in se cudi kaksen fizol je to user posted image . Mi imamo pa vrt na vikendu v hribih in tam bob sele cveti user posted image , sele dobro so zacele jagode rdecet, je vse bolj pozno. Aja nas drugace obozuje strocnice, fizol kar izbira ven na krozniku in najprej to poje. Pa grahek poje surov, lecina juha mu je super. Ima rad take bobice. Sem mu danes kupila celo kilo ameriskih borovnic, divje niso kul, ker jih ne more z roko metat v usta kot grozdje user posted image . Pa josto poskusa obirat in kosmuljo, sam najde glih une nezrele jagode haha. Ma nas obozuje prakticno vse, sveze sadje je na vrhu, se pa ne spomnim, da kaksne stvari kategoricno ne bi jedel, razen zeleno solate, ker pac ne ve kako se je lotit. Zdej sem pa lacna ratala...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 22:24:58   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta


A mi lahko napišete recept za polpete user posted image plis. Se mi tok luštajo pa bi jih mogoče jutri nardila.




http://plus.kulinarika.net/recepti/10197/zelenjavne-jedi/bucni-polpeti/

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 22:34:48   
nina166
Nič, muzikanti so mi nehali špilat...imajo pavzo, tak da se grem umit in spat...lahko noč

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 23:43:41   
Ploha
evo mene, sem sfugirala do konca, tko da to je FD --> ferrtik deu..jutri če bo čas bomo otroško sobico preselili in bom spucala jupi jej...

mlečn riž imamo /imajo namesto juhe, tko da na začetku to jemo, še večkrat mamo pa mlečn gres user posted image pa oni ob pudingu kruh jejo user posted image pa še ene par hudih je, sam se ne spovnem...čudn pač...

no recept za presno zelje:


Kuhat daš zelje in krompir v kosih, naribaš cel korenje, peteršiljeva korenina, mal česna (4-5), malo kumine - cela ali zmleta, sol, čebula se popraži, dodaš moko (2 žlici), naravni paradajz.

- začinka
- livir
- cev poper - malo

če pa kaj ni jasno (meni marsikaj user posted image ) pa prašte user posted image

tega mi doma nismo nikol jedl, to sem tukaj prvič probala in mi je blo kul...pride pa bolj gosto.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 23:48:08   
Ploha
sem oprala dojenčkaste cunje, likala bom čez teden ko bo čas...bila v lekarni, nakupila vse kar rabim, še v tosamo skočim...prštimam vse, pa sem mirna...

me tako skrbi, da nam prej v P, ker tale ZO mi sploh ne diši...upam, da bojo še mal počakal...v sredo imam spet pregled...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.7.2010 23:49:38   
Ploha
aja pa da ne pozabim, to se da kuhat zelnato glavo in ne unga kisuga zelja...a ga sploh imajo še kje?? user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 0:46:31   
ronja
Mene pa puljenje čaka po dopustu user posted image

Nina, mene tudi - moram dat vsaj še eno ven...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 7:58:56   
sonček33
Plohca, temu mi rečemo govnač. Njami dobro.

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 9:08:25   
Ploha
dober dan babe žabe!

Kakšen lep dan, upam, da ga boste dobra izkoristile! user posted image

Midva imava delovno, kot ponavadi...
Popoldne pa RD od kolega, z otroci, tko da bova še metko mela sabo, kar mi je sploh všeč.

Drgač sem pa nardila danes zutri en tak super greh user posted image ....saharco sm si prvošla user posted image user posted image no polovico sem jo medvedu dala...

zdej grem pa okna pucat, one more time user posted image ...

čauči bauči user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 9:09:08   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Plohca, temu mi rečemo govnač. Njami dobro.


govnač = presno zelje?

A dje nehi, nism vedla. Ja drgač ke res kar dobro. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 9:45:55   
marta82
Hvala vsem za pozitivne kritike frizure.user posted image  Babica je frizerka, zato je pridno držal, drugače verjetno kaj takega ne bi bilo možno. Je imel take puhaste, dojenčkaste lase pa smo rekli, a je zdaj že velik frajer in da mora bit frizura temu primerna.user posted image  Jaz bi tak najraje, da bi imel daljše laske, ampak res ne bi šlo, ker so take boge in samo pri ušesih mu je nek puhec hitro rasel, drugje pa nikamor. Pa je tole kar dobra alternativa.


Vročina... Čez dan me HB ne kuha tako, zvečer in ponoči narašča. Danes sem sredi noči stala pod hladnim tušem, ker sem žarela. Če bo še danes tako grem jutri do zdravnice, ampak saj mi itak nima kaj, čeje viroza.user posted image  Pa jezna sem, ker sem za jutri končno naročena pri gastroenteorologu pa očitno ne bo šlo skozi, ne morem it taka tja. Pa še k varuški smo mislili it pogledat že prejšnji teden pa je Tinej zbolel, zdaj sem jaz, potem gre ona na dopust.user posted image

_____________________________

BE NICE!
I could be your boss someday.


(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 10:17:52   
Zvezdica

daš recept, da bo še po moje:)....je še nikdar nisem delala



Jast nardim najbolj simpl. V ponev (teflon ali keramika) dam malček repičnega olja, stročji fižol, na tanke rezinice narezano čebulo, korenje.Vse to dušim in dodajam vodo.  na koncu,ko je podušeno dodam vegeto,dol in v vodi zmešano paradižnikovo mezgo,še raje paprej dodam paradižnik. Tik pred odstavim dodam še petršilj (svež seveda).In zame je to fantastično. Medtem ko za mojga in otroka popečem še file (pišč) in je za njih boranija priloga piščančku.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 11.7.2010 10:18:24 >


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 10:29:37   
khurde
marta, user posted image user posted image user posted image . pa tinej ma super fizurco user posted image user posted image user posted image

nina, user posted image user posted image user posted image  za domna. sem najprej pomislila na sončarico, ko si napisala... a se ti na R pišeš? da te na fb najdem user posted image

zvezdica, tvoja boranja pa tut mene zanima user posted image  plus itak vse, kar druge kuhate. kaj če bi, ko napišete, še hitri postopek al pa vsaj ostale sestavine napisale?

rubica, moja je podobna. prej je ful jedla, zdaj pa tko tko, vročina, poletje naredi svoje. en dan ful malo, drug dan malo več. 3/4 stvari noče probat, pa ji jih kar na krožnik dajem in tko je zdej začela koruzo jest, prej je ni. jo je mogla ene 15x na krožniku videt, zdej ji je pa precej všeč user posted image  ji pa bolj "light" zadeve kuham oz. take, k se lah mrzle/ohlajene servirajo. in če ji kaj ni najbolj, ji vseeno naslednjič dam na krožnik - sem enkrat gledala eno oddajo o navajanju na nove okuse pri otrocih in je bilo rečeno, da morajo 10-15x videt eno stvar in ravno tolikokrat tudi probat, da jo sprejmejo, se navadijo... pri odraslih pa traja dlje, če se jih ni tako "učilo". in da je fajn bit vztrajen, ker to, da ne proba, ne pomeni, da ne mara al pa da proba sam malo, tudi ne pomeni, da ne mara, sam čudno jim je user posted image  no, pa za silit jih ni, pol pa res lah odpor dobijo. pa en dan neki je, drugi dan to sploh ne bo povohala...

e pa ful za paradajz ratala, sam ne svežega, ta ji je še čuden user posted image  prej ga sploh ni jedla. zdej pa vem, da večinoma makaroni s paradajzom, origanom, baziliko in občasno kakšno piro zraven ful palijo, všeč so ji še bučke s česnom, peteršiljem in jogurtom, pa riž z lečino omako ji je zakon. pa na pico je mahnjena, meni itak ni sporna, če jo doma delamo, ker ni nič e-jev not, ni preslana, pa pirina in ajdova moka, redko da je bela... in včas tut po dan, dva kruha ne je, ker ji "pozabim" dat... ni nobena ravno kruhar, pa vedno fehta za riževe vaflje, samo prababi za kruh... tko da ta pica nobene škode ne naredi. danes bo pa še svež paradižnik, bučke in kakšna koruza gor. pa itak ogromna skleda mešane solate zraven user posted image  in zame še stročji fižol s česnom, ker pice ne pojem ravno veliko - zaradi cukra user posted image

tko, gospodična se baše z bučnicami user posted image  to je pa neki, k vedno pri babi nafehta user posted image  jih za ene dve žlici poje user posted image

lep dan vsem! midve greva počas proti domu, na pol že spi user posted image  sam da še une shrek magnetke odlepita in prilepita na hladilnik user posted image

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 10:31:35   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica


daš recept, da bo še po moje:)....je še nikdar nisem delala



Jast nardim najbolj simpl. V ponev (teflon ali keramika) dam malček repičnega olja, stročji fižol, na tanke rezinice narezano čebulo, korenje.Vse to dušim in dodajam vodo.  na koncu,ko je podušeno dodam vegeto,dol in v vodi zmešano paradižnikovo mezgo,še raje paprej dodam paradižnik. Tik pred odstavim dodam še petršilj (svež seveda).In zame je to fantastično. Medtem ko za mojga in otroka popečem še file (pišč) in je za njih boranija priloga piščančku.


u, hvala.

bo za večerjo user posted image

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 12:02:10   
Zvezdica
sicer pa dan:)

marta user posted image , da boš jutri k rožca.

Plohca,ma si pridna:) Hvala za recept.


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 12:31:44   
Zvezdica
Aja,še tole preden gremo u lajf.

Moja dva sončka.

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 11.7.2010 12:32:01 >


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 13:53:12   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Aja,še tole preden gremo u lajf.

Moja dva sončka.

user posted image


Lušna. Zelo.user posted image

_____________________________

BE NICE!
I could be your boss someday.


(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 21:15:53   
sonček33
zvezdica, lepotca imaš. Liam se mi pa zdi čist drug na tej sliki ...

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   [Brisano sporočilo]
11.7.2010 21:55:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
11.7.2010 22:01:07   
sonček33
Hrana: L. kar vse po vrsti je. Se zgodi, da kakšen dan česa noče, ampak to je tako kot pri nas...pač mu ne paše. No, razen jogurtov...teh ne mara več...sploh če je vijola barve ..user posted image  obožuje pa sadje in ga zdaj res veliko poje- maline, grozdje, ribez, lubenica, pa te tamale hruške - te kar cele poje z muho in pečkami vred.user posted image

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?