|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke 2006-2
17.10.2007 21:41:38   
ajdaN
Svaštauser posted image !?

Ko se 1x spravm nekej napisat, nas pa zaklenejouser posted image .

Jah no, kaj češ!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Januarke 2006-2
17.10.2007 21:45:24   
Anonimen
Kaj so nas? Zakaj?user posted image Grem prov gledat.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Januarke 2006-2
17.10.2007 21:48:08   
Anonimen
Ma kera fora.user posted image Zdej bomo en cajt skakale k blesave od une teme na to, da bomo pogledale, kaj je ena prej tam pa tam napisala, pa da bom našla od kakšne post za zs poslat. Ah ja, tud prov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Januarke 2006-2
17.10.2007 21:51:51   
ajdaN
No zdej pa lahko kej napišem aneuser posted image .

Samo še ta staro temo moram odpret, da vidim, kaj ste načvekale.

Rija MC ima samo do treh let neuser posted image . To smo pa žal že prerasli. Anči bo pa tudi še ponosila cunje od tamalega. Škoda, ker so res fajn cotke.

Risanke pri nas še vedno niso zanimiveuser posted image . Ne vem kdaj bojo. Edino pri kakšni v kateri je glavni akter vlakec, traktor ali mešalec, zdrži mogoče 2 minutki. Da bi pa eno pogledal od začetka do konca pa ni šans!

S spalno vrečo na srečo ni problema - se pred spanjem že sam od sebe dere žaaaakeeeeeljuser posted image . Samo ne vem kaj bomo, ko tole preraste - ima HM-ovo tisto za 3 leta, večjih pa nimajo. Pa ravno te so mi fuuuul všeč, ker so take mehke, pa POCENI! Ima katera kako idejo oz. pozna kaj podobnega, samo v XXL izvedbiuser posted image ?

Rahelca pri nas ima prvo dozo za zajtrk še vedno flašo mleka - po mojem ga bo pil do puberteteuser posted image . Se zjutraj dere mleeeeeeka, samo da pride v kuhinjo. Potem pa naprej po želji - zadnje čase je "usekan" na Zdenka sirčke in pašteto. Pa tudi kakšen sendvič al pa marmelada pade. V glavnem je vse. Če se mudi, mu pa samo banano dam v roke pa šibamo.

Zadnje čase zeloooo slabo spimo ponoči - sploh jaz! Lovro ene 2x malo pojokca pa takoj zaspi nazaj - kot bi preverjal, če smo vsi domauser posted image .

Ano pa že 2 tedna matra drugi zobek in tole noč je tulila 2huser posted image . Zdajle pa tudi slišim ,da nekaj jokca - verjetno bo pred mojim spanjem padla še ena doza sirupa. Potem pa upam, na čimbolj mirno noč!

No tko - uživajte, pa pridte čvekat, da nas bojo lahko spet zakleniluser posted image !

Aja še Shooo sem pozabila pozdravtuser posted image .

Čau! Grem Anči filat s sirupomuser posted image !

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 9:25:46   
tinkamiška
Madonca komaj sem vas našlauser posted image kaj si bojo še zmislili tukaj...

Kako ste kaj? Danes pa nič ne čvekate?

Jst sem polnozaposlena z risanje Izine sobice. Končno mi je možek prinese projektor, da sem prerisala vse živalice in zdej se ubadam z barvanjem...gre pa zelo počasi.

Drugače smo pa vredu, Iza lepo hodi v vrtec, zaenkrat je zdrava, jst pa sem čisto brez glasuuser posted image sem zgleda staknila nek virususer posted image , ker je z mojim očetom enako in zgleda, da spet razsaja enuser posted image Se pa vredu počutim, le tih moram bit, pa malo me grlo boliuser posted image Upam, da bo Iza ostala zdrava...

Taši...če bo takole, je pa mogoče boljše, da ne pridete, da še koga ne nalezemuser posted image Ti jutri javim kako bo prav?

Zdej pa nič ne vem kaj naj za nazaj napišem...dejte kej novega napisat, da bomo mele o čem čvekatuser posted image


Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lep dan!

Tinka



_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 9:58:57   
orka**
Živjo!

Pri nas je še kar pestro, ampak počati tudi Anej dobiva svoj ritem. Imam pa nampreč problem z dojenjem, mali noče vleči, tako da si ga moram brizgati in ga dobi po flaši. P še premalo ga imam, to pumpanje povzroča vsak dan manj mleka, že tko ga ni blo kaj dosti.

Spalna vreča tiste ki pravite da jo vaši slečejo - obrnite jo kontra, zadrga zadaj. Bo delovalo dokler ne bodo pogruntali, da je zadrga zadaj.

ajdaN spalno vrečo večjo lahko naročiš v Zibki na Brezovici, njihove imajo tudi v E'leclerku. Imajo pa številke 1, 2, 4, 6, 8 in 10 let. Lahko pa ti jo jaz kupim oz. moj ker je skoraj vsak dan v tistem koncu, pa ti jo pošljem. Še njihov link: http://www.odejca-sp.si/ 

Rahelca v Ljubljani je možna lokacija v Koloseju, v prvem nadstropju desno, mimo prodaje kart, čez lokal do konca. Imajo pa nekaj blazin na tleh, da so malčki lahko tam.

Tašonka zasledila sem, da Špela spi pri vama. A je začela takrat ko si rodila? Lara namreč od takrat obvezno ponoči pricaplja k nama. Ampak jo moj nese nazaj in potem spita skupaj v njeni postelji, protestira pa ful. Verjetno si misli, Anej je lahko v spalnici, jaz bi tud.

Rija jaz mislim, da je bolje da je še doma oz. pri babici. Jaz imam Laro še doma, pa celo študiram če bi jo še drugo leto tudi pustila. Otroci do treh let ne rabijo toliko družbe, jim je občasna čisto zadosti. Opažam pa pri Lari, kadar si zaželi sosedove punčke, je ta zanimiva samo pet minut, pol se pa sama naprej igra. Je pa seveda zdravje na prvem mestu, naj si doma še malo utrdi imunski sistem, pa probaj spet po tretjem letu.

Bobika zlatenco je Anej malo imel, ni mu pa bilo treba iti pod lučko. To me je najbolj skrbel, ko sem bila z njim v porodnišnici, sta dva bila pod lučko, pa sta se mi tok smila, zraven pa sem si želela da njemu ne bo treba. So sestre tud mislile, zaradi noska, da je ful zlatenčen, nakoncu pa se je izkazalo da ni.
Se pa da zlatenco tudi preprečiti. Umetno mleko preprečuje zlatenico. Tudi v porodnišnici, če se, ne vem po koliko dnevih, zlatenca pod lučko ne izboljša, prekinejo z dojenjem in dajo umetno mleko, pa je koj boljš.

pikica* za ime tudi jaz ne vem, katero pomeni življenje, Vid pa tudi meni ne potegne. Smo pa pri nas tudi precej študirali glede imen, ko se je pa rodil, sva pa bila oba za to da je Anej, čeprav mojemu prej to ime sploh ni blo všeč, pol je pa sam predlagal to ime. Če bom pa kaj našla ti pa sporočim.

Risanke naša bi jih skoz gledala. Ampak gleda samo Krtka, pa včasih Bombažke. Drugih noče.

Pa-pa




< Sporočilo je popravil orka** -- 18.10.2007 9:59:56 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 10:07:12   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: orka**

Risanke naša bi jih skoz gledala. Ampak gleda samo Krtka, pa včasih Bombažke.


jesus, naš je obseden z risankami, bi cel dan noter pred tv sedel user posted image  ga komaj dobim ven....krtek je zakon, čriček tudi, bombažki, mojster miha, avtobuski in znova je odkril telebajske, ki več kot pol leta niso bili zanimivi....zdaj pa se kotali z njimi, pleše in jih oponašauser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 10:31:33   
bobika
Dan!
Upam, da bo današnji dan kaj boljši kot je bil včerajšnji. Neka slaba energija kroži okoli nasuser posted image . Bom malo napisala in upam, da ne zamorim katere.
Včeraj sem se zjutraj zbudila in šla na wc, se obrišem in na papirju ful krvi, kot pri menstruaciji. Zagrabila me je ful panika, kličem mamo, če pride domov pazit manco mi2 pa direkt k ginekologinji. Skoraj sem že v  pižami letela. Na srečo me je g pomirila, ker je z malim bavcekom bilo vse vredu. Tudi sama sem videla kako živahno miga in skače, kot na trampolinuuser posted image . Verjetno je bil kakšen hematom. Dala mi je dabroston tabelete in pa priporačala ležanje.
Čez dan je nama kar šlo. Manca je bila pridna in sem res lahko počivala.
Proti večeru sem pa dobila takšne krče in me je full šraufalo. Spila sem otroški čaj za trebušček, pa donat in kar ni bilo boljše. Končno sem uspela do wcja in se matrala , da bi kaj ven spravila. Kar potila sem se, tako je bilo hudo. Pritiskati nisem upala kaj dosti. In ko končno kaj spravim iz seba je bila to sama driska, pol pa nisem mogla nehatuser posted image . In končno grem dokaj mirno počivat.
Ponoči pa MAnca. Da povem, da nismo spali skoraj nič je tako in tako dovolj. Jokala je- ne kričala je vsakih 15 minut. Se metala in brcala. Potem je od smrklja, kašljanja in jokanja pe bruhala. Vse kompletno je bilo treba preoblačiti. Celo noč je kričala. Sma ji dala calpol in je glih 1 uro bilo ok. Se mi zdi, da bi jo lahko bolela uhica. Popoldan dela p in bomo videli, kako bo takrat, če ne jo bo pa ati moral peljati.  Ja pa še podnevi ni hotla spati, se je tudi tako drla. Da sem eno uro ležala zraven nje in je pol končno malo zaspala.
Res močno upam, da bo danes bolje.
Izcedka pa nimam več, tako, da sem že malo bolj pomirjenauser posted image

Tako sedaj pa grem še malo komentirati.
Tinkamiška: pozdravi si grlouser posted image Mene pa takšno delo - barvanje sobice čaka naslednji mesec, ko gre manca v vrtec in bom pridna doma. Se že veselim.
Spalna vreča: jo kar z veseljem uporablja. Zvečer ima včasih finto, da ne bi šla v vrečo, ampak jo pregovorimo. Sem vesela, ker je pri odejici bila vedno razbrcana.
Zajterki: Manca si najpogosteje sama izbira. Je pa pašteto, margarino, mermelado, maslo med, sirčke, pa tudi kakšen sendvič.
Zadne čase pri vseh obrokih poje zelo malo ali pa skoraj nič.
AjdaN : naj Ani čimprej pogleda zobek ven, da bote spet lahko malo bolje spali.
Shooo: lepo,da si se oglasila. A fantka boste imeli user posted image Tudi jaz sem začela malo drugače razmišljati in sedaj se že veselim maja.
Si pa zelo pridna s šolo. KAj Nežka je v vrtcu?
Sem mislila samo jaz, da sem čudna, ker mi je tak hudo, da bi mogla MAnca v svojo sobo. Se kar nekako branim tega.
Rija: morda bi pa bilo res to najbolje, da ga vsake toliko časa pelješ malo v vrtec. Da bo malo spoznal vrstnike in se z njimi malo poigral. PA kakšne predstave v vrtcu lahko obiščeta.
KatjaD: ja mi bomo po večini doma za prvi november. Imamo tako in tako v bližini grobove in jih hitro obiščemo. Bi bila vesela, če bi se lahko res dobili. Se slišima.
mmetka: hvala za lepe želje user posted image Sedaj pa me nobena od vas (ti, liju, Marjeta) ne bo spremljala v bolnici?user posted image
Srečica: za to ime je pa še kar veliko pripomogel tvoj Anžeuser posted image , ker je tako simpatičenuser posted image
Renan, lonja, Tašonka, A˛&T, Rahelca pozdravljene!






(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 10:45:08   
bobika
Orka: to pa nisem vedela, da preprečuje umetno mleko zlatenico. Manca je bila precej zlatenična je bila tudi pod lučko v intenzivni in pol  dni na tisti posteljici v tistem pajacu. Pa so me kar spodbujali k dojenju. V bolnici sma bili 8 dni  najbolj zaradi zlatenice.
Za mleko se pa ne sekiraj, bo tako kot veliko drugih zrastel na flaški.
Rija: Tila si pa res ne predstavljam, da bi bil Reneuser posted image


(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 11:01:02   
tinkamiška
Bobika, če Manco boli uhek, ji malo dvogni ležišče, ker baje v ležečem položaju še bolj boli. Preveriš pa lahko tako, da ji čisto narahlo pritisneš na začetek ušeska, tam pir luknji. Iza je takoj začela tulit, zato sem takoj vedla, da je uhek. Tia pa boga revica si se takole matralauser posted image , a zdej si pa vredu? Te nič ne zvija? Da nisi kakšne virozice fasala...
Sej meni je tudi fino sobio delat, samo že vmes tla lakiram in perilo perem, pa kuhamuser posted image pol se pa zavleče...
Si pa tako fino napisala, da bom zdej še jst lahko malo pokomntiralauser posted image
Hitro se pozdravite!user posted image

Zajtrk: Iza zdej je zajtrk v vrtcu in imajo vse živo za jest. Od kruha in salam, do meda in masla, marmelade, čokoladnih kroglic in mleka, gris, razni namazi...vse rada je in ko jo pripeljem v vrtec teče k mizici in se vsede za stol in čaka kdaj bodo postregli zajtrkuser posted image Vzgojiteljica je povedala, da največ poje pri zajtrku, ponavadi dva cela kosa kruha.

AjdaN, vi imate pa res težave z zobkiuser posted image naj hitro ven pokuka, potem pa naj bo nekaj časa mir. Lovro pa verjetno rabi pozornost, se pa tudi Iza takole zbuja odkar je v vrtcu, ampakponavadi sploh ni treba vstajat, zaspi sama nazaj.

Shooo, se boste navadili, da bo Nežika v svoji sobi, ti pa verjamem, da ti je težko, mene vlasih prime, da bi šla ponoči kr po Izo in jo prinesla k sebiuser posted image ampak se zadržim, ker se tako vsi bolje naspimo, ker imamo mir. Se pa zvečer fejst cartamouser posted image

Rijauser posted image , meni se tudi zdi, da Tilu najbolj paše ime Tiluser posted image Se mi pa tole, da bi Tila tu in tam peljala se igrat v vrtec sploh ne zdi slaba idejauser posted image

Tako, šibam naprej delatuser posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 11:14:26   
A & T
p...m.... tako lepo sem vsem napisala, pa je nekaj zastekalo.... sranje....

Zdaj pa nimam vec casa, da bi vse se enkrat. No, pa vseeno, lep pozdrav vsem.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 16:19:40   
bobika
Kaj sedaj boma pa na drugi strani ostajali user posted image
Da  nas malo dvignem user posted image
Tinka: danes sem vredu, je mimo s trebušnimi težavami. Tudi izcedka sploh ni user posted image user posted image .
Manco, pa nič ne boli, če jo primeš v okolici ušesa. Tako, da očitno niso uhice. Čaz dan je bila zelo pridna, med spanjem pa zopet jok, da sem jo komaj umirila. Sedaj pa ponovno tečna, da ni za nikamor.


(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 17:14:22   
alenkica
Oh, kako čudno, ko so tako odrezali našo temo.

Že dolgo se isem ič oglasila, enostavno ni časa.

Zaenkrat smo zdravi (fejst trkam!!!). Jure je priden, vsak dan odkrije kaj novega, včasih tudi kako neumno. ga pa je včeraj vsprejemnici, medtem ko se je igral upišila čebela skozi 2 nogavički. Bogi je tako jokal, ker ga je bolelo, semhitro dala gor aspirin, pa mu ni nič oteklo. Pol je pa cel dan govoril, da ga je upičila BELA in kazal kam ga je upičila - je bil prav zlati!!

Bobika:  dajte se čimprej pozdravit, ti in ta mala. Drugače, si kaj bolj optimistična glede nove nosečnosti?

Tinka: super, da Iza uživa v vrtcu, sem zelo vesela.

Tudi jaz imam neko pospravljalno mrzlico te dni. Sem vso garderobo zamenjala z zismko, pa ful sem pospravljala.

Jaz Jureta pred tretjim letom ne bi dala v vrtec, glede socializacije me ne skrbi, ker imava veliko prijateljev, ki imajo ogromno otrok in se z njimi igra. Na splošno je v družbi zelo priden, do starejših, ki jih prvič vidi pa zelo previden, zadnjič se je celo jokal, ko je prišel en mož k nam, umirila sem ga le tako, da sem ga peljala ven iz sobe.

Uživajte, kljub groznemu vremenu.





(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 18:10:29   
orka**
Bobika lahko da jo matrajo zobki. Lara v spanju tako tuli, da je joj, pa sploh ne pusti da bi jo prijel. Pa takrat skoraj nič ne je, pa sitna je tok, da jo ni za prenašati. Najbolj bolijo glih petice, pa dolgo časa ven lezejo. Za zlatenco, je pa v porodnišnici sestra to povedala. Če me spomin ne vara, pa v porodnišnici dajo šele po 10 dneh umetno mleko. Je pa tudi ena od obiskov povedala, da ko je ona rodila hčerko je mala bila zelo malo zlatenčna na začetku, pol so pa pristale pod lučko, cimra pa je imela fantka pa je bil zelo zlatenčen, in je mamica prenehala z dojenjem, mož pa je nosil adaptirano mleko, mali se je lepo zlizal in sta šla po treh dneh domov, ona pa je s hčerko ostala.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 22:26:49   
lifcsi
Pozdrav še od nas,

geled vrtca se podpišem pod Tinkouser posted image , ki je že enkrat prej komentirala, da naj vsaka mamica ravna po občutku, saj sama najbolj ve, kaj je za njenega škrata najbolje. Jaz menim, da je Tari, ko mindva ne moreva paziti nanjo, v vrtcu najboljše. Res da se naši malčki ne igrajo dalj časa drug z drugim in imajo najraje vzgojiteljico, a je veselje gledate tiste, ki so se že navadili na vrtec, kako pestujejo novince, ali ko naša zahteva nove in nove pesmice, tako da vzgojiteljica mora po pesmarico, ker so ji "zmanjkale" pesmiceuser posted image Med drugimi opažam, da mamice drugega otroka običajno prej vpišekjo v vrtec, kot prvegauser posted image

Spalna vreča pri  nas ne pride v poštev, je prevročekrvna, da bi zdržala - poti se v njej, da ji vse teče. Tako da spi v pidžami in odkritauser posted image

Moram pa pohvaliti našo hrabro miško, ki sem ji trn jemala iz rokice, in ona je dobesedno stisnila zobe brez solzic.user posted image

Pa še nekaj: naš muc ima pravo lastnico - Taro, ki resnično skrbi zanj - vsko jutro in večer ga nahrani, ga pestuje user posted image V bistvu ona skrbi zanj.









(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Januarke 2006-2
18.10.2007 22:30:07   
rija
Lifcsi: tudi naš ima muco Mitko (miško) in takoj, ko ga zagleda na terasi gre k hladilniku in reče: baso user posted image user posted image user posted image  maček pa mu itak vse dovoli, tudi, da ga futra s kamenčkiuser posted image user posted image user posted image  malemu še nismo mogli dopovedati, da miško je samo baso.....user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 8:46:24   
tinkamiška
Dobro jutrouser posted image

Nekaj malega napišem, ker nas bo vsak čas vrglo na drugi stran.

Lifcsi in Rija, super, da vajina sončka tako lepo skrbita za muckiuser posted image Iza sicer hrani Nalo(stričevega psa) in Kalo(babičinega psa), ampak ona bi to kr naprej delala, ne samo ob določenih urah in če bi ji pustili, bi oba morala čez nekaj časa na hujševalno kurouser posted image se pa spomni tudi, da morata pituser posted image
Sem se pa nasmejala, kako ste dali ime mucu...Miškouser posted image

Iza zna povedati, da muca lovi miške, pomojem bi bila čisto zmedena, če bi ji povedala, da je mucu ime Miškouser posted image


Poslikave v Izini sobici počasi napredujejo, bom nardila en album, pa če bo katero zanimalo...moram samo še malo poslikat in slikice vstavit.

Taši, kako ste? Nič se ne oglasiš...imaš naporen teden? Jst še vedno škripam in kašljam...misliš, da bi vseeno prišli?user posted image No javi se kaj...

Bobika, mogoče so pa res zobki, kaj pa trebušček je ne boli mogoče? Ker Iza je mela par noči, ko jo je trebušček bolel in je jokala samo ponoči...Sem pa vesela, da ni več izcedkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Alenkica, fino, da ste zdraviuser posted image , je pa Jure na avatarju tak, kot iz kakšnega angleškega filma o Oliverju Tvistuuser posted image
Kar se tiče odraslih ljudi in Ize, je pa ona tudi zelo previdna, ne gre rada k nikomur, dokler se ne prepriča, da ji je simpatičen, pa še takrta, se samo dobrika, če bi jo pakdo hotel vzeti v naročje, bi pa takoj začela klicat "mami". Pa sej se mi po enis trani dopade, da se zna izognt kakšnim vsiljivim tetamuser posted image

A&T, dej zberi voljo in še enkrat našpiši kar je zbrisalouser posted image


Kje ste pa kaj ostale?user posted image

Lep dan!

Tinka





_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 8:48:07   
pikica*
Ojla punce!

Orka vidim, da že lepo lovite ritem. Kje smo še miuser posted image .

Glede imen smo še vedno v temi, mi pa niti Vito, niti Vitan ne potegneta.  Mah,  saj je še časuser posted image .

Mi bomo Zojo tudi začeli dajati v spalno vrečo. Čez poletje je bilo prevroče, zdaj pa ni več tako zelo toplo, ona se pa ves čas odkriva in telovadi po postelji. Na srečo še imam eno vrečo, ki ji je prav, bo pa treba kmalu kupiti kakšno novo. Do sedaj smo vedno imeli te iz Odejce (oz. Zibke, ot se po novem imenuje), ampak tja ne grem za živo glavo. Ta baba (ne morem drugače resčt) se mi je res totalno zamerila, ker nam je ostala dolžna nekaj denarja. Enkrat sem sicer šla in si vsaj nabrala nekaj stvari (in jih lepo odnesla), ampak je bilo še vedno manj kot je znašal njen dolg. Meni grejo pa na jetra takšni kvazi podjetniki. Vsem ostane dolžen, potem pa zamenja firmo. Bljak. Kar naj ima tiste svoje vreče. Uf, sem se malo spihalauser posted image .

Danes sem bolj sitne volje, se vidiuser posted image . Tole vreme ni zame.


(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 9:56:01   
bobika
Pikica: pridi k nam, tukaj tako lepo sonček sijeuser posted image , te bo malo v dobro voljo spraviluser posted image . Tudi jaz ne grem več v trgovine, kjer se mi kaj zameri, pa bi lahko kaj zastojn tam dobila. Sploh pa če ti še dolžni ostanejo user posted image .
Tinka: se že veselim slikic Izine sobice user posted image Komaj čakamuser posted image
KAj pa vem kaj ji je. Nocoj smo bolje spali. Sem pa sama tudi pomislila na zobke. Ji moram vredu pogledati usta. Trebušček bi pa tudi lahko bil ja. Ne vem.
Rija in Lifci: super, da tako skrbita za mucki. Manca pa nosi našemu kužejo brikete in jih daje direkt v gobec.
Orka: hvala za razlago.
Alenkica: super, da ste zdravi! Ja sem dosti bolj optimistična in mi je že fajn user posted image . Verjeto so res bili krivi hormoni.

Kot sem že napisala, smo nocoj le spali. Je imela sicer še nekaj napadov, ampak je šlo. Sem ji dala calpol.
Kaj od vnetje ušeš teče veliko ušesnega masla ven? Ker je zjutraj imela zelo veliko tega maslauser posted image

Lep sončen dan!




(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 11:28:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orka**

Tašonka zasledila sem, da Špela spi pri vama. A je začela takrat ko si rodila? Lara namreč od takrat obvezno ponoči pricaplja k nama. Ampak jo moj nese nazaj in potem spita skupaj v njeni postelji, protestira pa ful. Verjetno si misli, Anej je lahko v spalnici, jaz bi tud.

Ja, ko sem rodila, je šele začela to počet, prej pa niti slučajno ni hotla. S tem da jo mož lahko odnese v njeno pojstlo samo, če tamala spi, ko oz. če se zbudi, pa ne pomaga niti, če se mož zraven nje uleže, jo mora obvezno k nama vzet, ker preveč joka drgač. In ker smo v isti sobi vsi, bi lahko Jureta zbudila, zato je pač pri nama, če želi. Zvečer jo sicer obvezno preneseva, ko zaspi, samo večinoma ponoči priroma nazaj k nama.

Tinka, potem pa ne bomo hodili. Pa kdaj drugič, saj bo še veliko priložnosti.
Imam pa naporen teden, ja. Možeka skoraj nič ni doma, jaz pa k cota. Včeraj sem hotla vas prebrat in kaj napisat, pa nisem imela energije.

Bobika, držim pesti, da bo vse ok, tako z malo pikico kot z Manco!user posted image user posted image

Nič, moram se mal s Špelo ukvarjat, dokler Jure spi, itak ne bo več dolgo, potem pa novim zmagam naproti.user posted image

(odgovor članu orka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 13:03:41   
tinkamiška
Taši, kaj boste pa počeli jutri, ko boste cel dan sami? Jst sem se po tihem veselila, da boste prišli, ampak bi mi blo pa zlo hudo, če bi koga nalezla, s tem mojim piskanjem in krehanjemuser posted image pa neki vesolci mi grejo vn iz plučuser posted image drugače se pa čisto vredu počutim, ne vem kaj je to zaen hudičuser posted image

Bobika, bom povedala, ko bom kej v albumuuser posted image

Pikica*, sem včeraj tu na RR brala nekaj o spalnih vrečah od Odeje, da jih prodajajo v Leclercu, pa še na eni internetni strani, pa zdej ne najdem več tega postauser posted image user posted image , baje, da obstajajo velikosti do 8 ali 10 let.

Orka** helouuser posted image

papa
tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 13:39:08   
renan
pozdravljene čveke!

vas samo pozdravim, ker sploh nimam časa brat. poskušam zalaufati to svoje novo delo (da, priložnost sem dobila), pa me vse nekaj zeza. danes mi ne dela wireless in po polžje nekaj delam preko modema, ker nam adsl še niso priklopili, vceraj so me zunanje okoliscine zezale...se dobro, da vladimir spi po tri ure, da lahko zraven se kosilo skuham. eh upam, da se bo moje delo naslednji mesec sploh kaj poznalo na racunu. ampak vsak začetek je težak, a ne?


lep vikend vsem,
renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 13:57:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, kaj boste pa počeli jutri, ko boste cel dan sami?

Ne vem še. Že kej. Upam, da ne bo tko naporno k dans, ker sta nemogoča, sploh Jure, pa tud Špela ne zaostaja dost.

Renan, blagor tebi, ko ti Vladimir 3 ure spi podnevi. Meni Špela komaj kako uro, pa tud ponoči malo spi. Samo kakih 9 ur.user posted image In mali je isti, sploh ne rabi veliko spanja.
Vso srečo z delom.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 15:01:00   
lonja
Taši, mi bomo tudi ta vikend doma, če si jutr sama, se slišiva, OK?

lonjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Januarke 2006-2
19.10.2007 15:40:31   
mmetka
halo!

...še en pozdravček od mene!

renan- super za biznis!user posted image Upam, da ti bo hitro zalaufalo!

tinka- kaj slikice so že?user posted image Jaz sem tudi že nestrpna in komaj čakam, da vidim tvoje umetnije!

pikica- sem vesela, da nisem edina tečka danes! user posted image Ker jaz imam tak dan, da to ni za verjet... sem celo pomislila, da delo, ki ga drugače z veseljem opravljam, sploh ni za mene ...user posted image eh...

alenkica- Naj se vam "čebelji pik" hitro zaceli!user posted image

...lep sončen dan vsem!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?