|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 17:22:09   
orka**
Hoj!

Hvala vsem za dobre želje!

Jaz sem že bolj, nasrečo je fino bolelo samo en dan, vročine tudi nimam več.
Pikica: hvala za nasvet, kateri tudi drži, a kaj ko se midva ne dojiv. Jaz si namreč brizgam ter mu dajem po flaški, ni še razvil sesalnega refleksa in noče lepo vleči. Še po flaški ne zna dobro jest.

Danes pa smo iz prve posvtovalnice. Lepo napreduje, zredil se je na 3.100 kg, zrasel pa samo za 0,5 cmuser posted image . Malo ga dajejo krčki. Dobiva tudi adaptirano mleko. Najprej je imel Novalac, pa ga ni prenašal. Precej ga je zvijalo po njem, pa ven je ful polival in bruhal, pa tudi ni ga hotel preveč piti, pa še kakat ni mogel. Sedaj pa imava Milumil pa je občutno boljše, pa tudi pije ga zlo rad.

Ovnica dobra si bila glede mastitisa, vsaka ti čast, da si vstrajala pri dojenju, jaz bi že pri drugi ponovitvi obupala.

Tinkamiška ja res zelo boli, prvi večer me j tako bolelo da sem jokala. Dojiš lahko, vendar jaz mu ga ne dajem, ker ga je prvi dan zelo zvijalo, tako da si zbrizgavam in zlivam stran, pol ko pa bom prenehala z antibiotiki, pa bo spet dobil še malo mojega mleka. Pri meni je bolj suša, kar se tiče mleka.

Tašonka Laro čuva babica, včasih dopoldne, včasih pa popoldne al pa kar cel dan, sedaj ko sem počivala. Imamo stanovanje v hiši mojih staršev. Se pa je Lara sedaj tudi zelo navezala na babico, ter jo zelo obrajta, babi pa vsa presrečna.user posted image

Bobika Krvavitve - joj kok živcov požrejo, jaz sem tudi imela ene trikrat krvavitev do tretjega meseca, potem pa se je umirilo. Dol me pa je skoz zelo tiščalo. Verjetno je to tudi zato ker prenašaš in dviguješ Manco. Ko sem jaz Laro nehala prenašati na okrog, so se tudi krvavitve ustavile. Sem jo samo dvignila, kadar je bilo treba, pa še to samo takrat ko sva bile same. Čuvaj se.

Renan čim prej se pozdravi

Rija vi pa res nimate sreče z dopustom, bote moral iti res v kakšne toplice, kjer nisi odvisen tok od vremena.

Zdaj pa grem še Larino sobo malo pospravit, danes mizar pripelje njeno novo posteljo.

Kje pa je kaj ajdaN, upam da ji mala dva ne kravžlata preveč živčkov.user posted image

Dobro jutro!



Čakam na umivanje


Jaz imam tudi mleko!user posted image


Evrokrem je pa zakon!


Pa-pa

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 17:23:01   
orka**
Kje so pa slikice!user posted image
Jih bom kasneje še enkrat prilimala.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 19:27:04   
orka**
Zdaj pa upam da bo ratalo

Dobro jutro!
user posted image

Čakam na umivanje
user posted image

Jaz imam tudi mleko!user posted image
user posted image

Evrokrem je pa zakon!
user posted image

Album ni zaklenjen.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 20:57:29   
bobika
Pozdravljene!
Pri g sem že tri krat bila zaradi teh krvavitev in na srečo je bilo vedno z malom pikecem vse vredu. Sedaj pa nisem šla, ker pri naslednjem obisku wcja ni bilo več ni. Danes sem imela še malo rjavkastega izcedka.
Orka: zelo luškane slikice si dalo gor. Kaj Sara se je pa kar lotila eurokrema user posted image
Super, da ti gre na bolje!
Ja mene tudi ti izcedki ubijajo.
Manco dvigujem res minimalno. In sedaj ko gre v vrtec se bo to še zmajnšalo.Tako, da upam, da tudi krvavitve zginejo.
Ovnica78: lepo se imajta na potovanju. Naj vama bo prijetno tudi brez Tina. Te pa popolnoma razumem, da ti je hudo preživeti dopust brez sineka.
FIonaAplle: Nihalno imam pa v torek. Že komaj čakam. Pri Manci pa nisem krvavela.  Ja jaz tudi upam, da se lepo navadi v vrtcu, ker je res prava družabnica. Dosti bolj kot njena mami user posted image
Znajo pa res nas že pošteno preverjati. Jaz sem se že naučila, da jih je treba poslušati, saj se mi je že parkrat zgodilo, da je kaj ušpičila. Me je vprašala, če lahko, ampak ker je nisem poslušala je  nardila kar sem ji dovolila - vijolice potrgala user posted image
renan: kaj optimistično naprej! Ko se pozdraviš, bo pa tudi posel zalaufal.
Rija: lepo preživite vikend, četudi boste doma.
Alenkica: čakam slikico, ko bom videla Jureta v novih oblačilih user posted image

Tako, sedaj pa še nekaj slikic, kar sma mi2 danes ustvarjali.
Manco sem zaposlila za skoraj 2 uri. Tako pridno mi je pomagala bučke prazniti user posted image
user posted image

nastala je naša družinica. Manca je na sredini -  najbolj nasmejana.
user posted image

dopoldan pa sva naredili bučko za v stanovanju iz kozarca za vlaganje. Tako ji je bila všeč, da sem jo komaj brez nje spravila v posteljouser posted image
user posted image

Tako, sedaj sem pa ponovno nalimala slikic in napisala za nekaj časa.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 21:44:56   
orka**
Bobika kako se gor dajo tako velike slike, meni sploh ne rata.

Tašonka zasledila sem da uporabljaš ti tudi Milumil mleko, kakšna pa je razlika med tistim iz Mullerja in ostalimi trgovinami. Vem da je v Mullerju nemški. Jaz sem ga hotla v Mullerju kupit pa ga ni trenutno v Ljubljani za dobit, tako da sem ga kar v Baby centru kupila.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 21:57:25   
bobika
Orka: moraš bolj zmajnšati slikice. Jaz jih na velikost 400x300, pa grejo ravno prav not.Je pa fajn na tvoje slikice kliknit, ker so potem večje in jih je boljše pogledati user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Januarke 2006-2
26.10.2007 23:50:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orka**

Tašonka zasledila sem da uporabljaš ti tudi Milumil mleko, kakšna pa je razlika med tistim iz Mullerja in ostalimi trgovinami. Vem da je v Mullerju nemški. Jaz sem ga hotla v Mullerju kupit pa ga ni trenutno v Ljubljani za dobit, tako da sem ga kar v Baby centru kupila.


Nemški je kvalitetnejši. Milumila sicer nisem probala našega, od Kolinske, sem pa Aptamil imela slovenski in nemški. Tamali je po slovenskem tako kričal, v trebuščku mu je prav klokotalo, noro, kaj mu je delalo! Ful je bil bogi! Po nemškem mu ni bilo pa nič in tudi Millumil kupujem striktno nemški. Sem pa prešaltala z Aptamila na Milumil, ker po Milumilu lažje kaka in manj ga napenja. Res pa zato malenkost več poliva, samo mi je prvo pomembnejše.

(odgovor članu orka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Januarke 2006-2
27.10.2007 18:58:03   
bobika
Ja kje pa ste danes??????user posted image
Sem dobila dovoljenje, da lahko vstanemuser posted image . Cel dan sem ležala.
Me je zjutraj ponovno presenetila (negativno) krvavitevuser posted image . Sem se na brzino zrihtal a in gas v bolnico. Čakala sem cel dopoldan na ginekologinjo. Vmes sem seveda že jokala in bila čisto na tleh. Ginekologinja me je pregledala in naredila uz. Vse je zgledala dobro. Tako, da me je poslala domov. Bila sem zelo, zelo vesela. Te krvavitve pa so baje zelo pogoste in če se nič ne vidi, tako kot pri meni ne morejo nič kaj prognozirati, le ležanje in počitek.
Je pa bila enaka zdravnica, kot je bila pri Mancinem rojstvu user posted image Zelo prijazna. Sestra, ki me je pa sprejela pa je bila sestra od babice ki je pomagala pri rojstvu user posted image . Sama znanstva in povezaveuser posted image .


Kaj drugega pa ne morem komentirati, ker ste tako malo pisale.

lepo bodite!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Januarke 2006-2
27.10.2007 21:13:30   
tinkamiška
Samo, da vas pozdravim.

danes sva bila v Grazu, Izi pa sta delala ružbo dedi in babi, tako, da se je imela lepo, mene pa ni srček bolel, ker ni šla z nama. Sva nabavljla za Božička in Dedka Mraza, pa za Izin rojstni dan in stvari za hiško. Bila je taka gneča. da sva komaj dobila parkirni prostor. Avtomobili so bili parkirani po zelenici in sva imela rs srečo, da seva se ravno pripeljala, ko je šel nekdo ven. Zdej sem pa čisto preč.

Bobika, vesela, sem, da je bilo na UZ vse lepo in prav in tako ti želim, da bi se tile izcedki nehali, da te ne bi bilo nenehno strah...Slikice so pa lušne in vidim, da sta z Manco spet ustvarjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa sobica? Si že uspela kaj narisat?

Orka**, tvojim slikicam sem se pa namejala in občudovala tvojaUpam, da je mastitis že v odhajanju in ti želim, da boš lahko spet dojila in da te ne doleti več!

Ovnica, vidva sta pa že v Londonu. Tudi midva sva bila tam preden se je Iza rodila, pravzaprav nastala in je bilo že za naju naporno, tudi jst je ne bi zdej jemala s sabo. Te pa razumem, da ti je hudo, ko boš brez Tina...ampak sej bo imel dobro družbouser posted image Upam, da zelo uživata!

Petrauser posted image al te je Ela nadmurdilauser posted image ja prav fino je že ztreba šturirat kaj govoriš, ker zdej pa že res vse razumejouser posted image

Renan, upam, da si bolje

Rijauser posted image , tole vreme vam je spet zagodlo. Upam, da boste uživali na drugačen način in se malo spočili...

Pikica, glede mastitisa sem jst tudi brala nekaj takega kot ti, ampak ne vem kako je, če si na antibiotikihuser posted image

Alenkicauser posted image sme se nasmejala Juretu in naramnicamuser posted image

A&T helouuser posted image

Taši, kako si?

Tako, šibam pod tuš...lahko noč...

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Januarke 2006-2
27.10.2007 23:41:52   
Anonimen
Jaz vas samo na brzino pozdravim in postavim na vrh, da ne bomo spet na drugi strani pristale. Že včeraj nisem imela energije komentirat, ker sem bila čist preč od celega dneva sama z otrokoma in dobesedno nenehnega nošenja Jureta, ker je tulil. Danes nas pa cel dan ni bilo in spet nimam energije. Vas jutri pokomentiram. Nočko.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Januarke 2006-2
28.10.2007 23:27:41   
Anonimen
Iskreno povedano me kar mine se še sploh javljat tukaj, ker je zdaj pa že kar nekaj časa tak mrk tukaj in redno nas najdem na drugi strani, nekatere ste se enostavno nehale javljat, druge ste se začele ful redkeje javljat. No, sej razumem, nočem nobene obtoževat ali grajat, samo povem, da mi je že bedno vse skupaj ratalo. Vedno sem z veseljem poiskala to temo, zdaj pa niti malo ne več.

Bobika, veliko mislim nate in srčno upam, da bo kljub krvavitvam vse ok!user posted image user posted image
Ful lepe slikice, Manca je res tako lepa punčka, pa vedno se je z veseljem spominjam še z našega srečanja.user posted image Pa super sta buče zrihtale. Mi smo danes nameravali, pa nam je potem zmanjkalo časa. Bomo pa jutri ali v torek.

Tinka
, jaz sem uredu.user posted image Hala. Zdaj, ko je polna luna mimo, je malo bolje. Tudi tamaladva sta se skulirala, pa še ta vikend je možek doma in mi ful pomaga, pa sem se malo spočila.user posted image Kako si ti oz. vi vsi?

Orka, ful imaš luškana otročka!user posted image Joj, mali je tak drobižek! Neverjetno, kako hitro človek pozabi, kako drobceni so naši user posted image , ko se rodijo. Naš je bil sicer veliko večji, ampak vseeno so drobižki nebogljeni.user posted image Lara je pa že prava damica s ful lepim nasmehom!user posted image

Ovnica, uživaj v Londonu!

Alenkica
, tamaladva ponoči zdaj k sreči že spita. Je ziher že dva tedna mir ponoči, mogoče celo tri. Ne vem, mi čas tako leti. Podnevi znata bit pa ful naporna. No, sem pa tja se vseeno ponoči še zbudita. Špela samo toliko, da jo vzameva k sebi v posteljo, Jure se je pa par dni nazaj izjemoma zbudil ob 5h zjutraj za jest (polna luna user posted image ), to je pa to. Imamo končno vsaj ponoči mir.user posted image

Rahelca, Špela ful uživa v DVD-ju.user posted image Nič nisi povedala, če imaš še kake druge želje. Pa saj si moram čas vzet in ti spisek poslat, kaj imam.

No, toliko za nocoj. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 8:12:39   
Rahelca
Midve sva spet doma. Ni nič hujšega, v Prekmurju je nekaj pojedla, kar ji je povzročilo koprivnico. popoldne smo bili na Metelkovi, dobila je claritine in sedaj je vredu. Edino dieto mora imeti.
Tako da spet nisem cel mesec v službi. Ampak kot pravim, samo da ni nič hujšega.

Rija, žal mi je, da se nismo videli, se bom zagotovo oglasila spomladi, ko bom z očetom prišla spet v Prekmurje...

Zdaj grem počivat z njo, po claritinu je bolj utrujena....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 9:34:21   
tinkamiška
Hojla

Taši, ja se strinjam, tudi jst nimam veselja pisat, ko pa se mi zdi, da se na trenutke že sama s sabo pogovarjam, ampak še vedno upam, da bo naša tema spet zaživela....
To je pa res fino, da ste bili skupaj za vikend in ste bili spet popolna družinicauser posted image , pa, da si se spočila in kako fino, da spite ponoči, ker je to res parvi lukzuz po prebedenih nočeh.user posted image user posted image user posted image
Mi smo vredu, Iza je zdrava in to mi tako veliko pomeni, rada hodi v vrtec in potem nimam slabe vesti, da sem jst doma ona pa tam. Veliko lahko postorim in končno imam čas nardit tudi kej samo zase.
Sem pa malo žalostna, ker smo pri našem poslu spet na mrtvi točki. Čakava odgovor enega od lastnikov velikih trgovin in ga nikakor ne dobiva na telefonuser posted image Ampak sva se že pogovarjala, če bo šlo po vodi, bova zvohala spet kaj drugega, vsaka šola je za nekaj dobra, čeprav...zelo sem se veselila tega posla...mogoče pa še ni konecuser posted image jah, večni optimistuser posted image

Rahelca, ja kaj je pa pojedla Sara, daje dobila koprivnicouser posted image user posted image A jo to srbi? No sej krema bo verjetno hitro pomagala, pa tako bojo prazniki zdej in nekateri si vzamejo cel teden dopusta v tem časuuser posted image bosta pa spet malo s Saro skupaj se cartaliuser posted image Hvala za dvduser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa včeraj na rojstnem dnevu od moje nečakinje(je stara 4 leta) in nam je bilo tako lušno. Iza in nečakinja se imata zelo radi in sta tako lušni skupaj. Potem pa je babi še poskrbela za obmetavnja z konfeti in je bilo enega kričanja in smejanja, kako sta uživali miški, kr nista znali nehatuser posted image Pa v Toysu sem kupila ene balone, ki jih napihneš in potem spustiš, da letajo pozraku in spuščajo hecne glasove, spet smo se smejali...prav pasalo je in miški sta bili zelo zadovoljniuser posted image

Jst sem že počasi začela razmišljat o Izinem rojstnem dnevu, ker ga ima pač v prazničnem času in je vse na kupu. Pa sva z možem tuhatla kako izpelajt zadevo in ugotovila, da bomo cel teden praznovaliuser posted image Najprej ga bo praznovala v vrtcu, potem doma, pa Božič in potem pri enih starih starših, pa potem pri drugih, pa z prijatelji in njihovimi otroci in potem še s parimi prijatelji, ki so brez otrok, pa jih ima Iza zelo rada. Si bom pa poskusila čim bolj olajšat in ne preveč komplicirat z peko trt in kuhanjemuser posted image No in potem praznujemo še Novo leto in še Novo leto s svojimi starši na vikendu al ga bomo sračkaliuser posted image user posted image user posted image

Tako, jst sem napisala cel roman, pridite ga vsaj prebartuser posted image

Lep dan!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 10:44:01   
Rahelca
Tinka: zdaj sem doma in imam čas prebrat mejle. lepo da ste zdravi. Le tako naprej. Sara je izgleda nekaj pojedla, sumim na domače kravje mleko. Zdaj bo imela malo dieto, ampak je že sedaj OK. Je pa res, da bova malo doma in se cartali. To pa tudi nekaj šteje....

Sara se je zbudila. Se oglasim kasneje....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 12:21:38   
alenkica
No, ne smemo obupat glede naše strani. Bo že bolje. Jaz osebno ful nimam časa, zato se tako malo javljam. Že zdaj je zunaj tako
lepo in bi bila zunaj, pa moram kuhat. Jure spančka, tako da lahko malo skočim na RR.

Bobika: kaj pa je to koprivnica? Naj se Manca hitro pozdravi!!

Tinka: ko sem brala tvoj post pa sem se spomnila, da bodo res kmalu prazniki, vidva pa sta res brzinska z nakupi. user posted image

Men pa je popravilo avta toliko stalo, da ne vem kako bo letos z darili, prava kriza. user posted image

Čiao!! Pa upam, da bo več ljudi tuki gor!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 12:39:07   
alenkica
 user posted image
Naš miškulin z novimi hlačkami in hozentregarji
user posted image

user posted image
Takole mi zadnje čase pozira, ko ga slikam

Če vas zanima, druge slikice so v albumu. geslo je alencica.

Pozdravček!!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:05:51   
ajdaN
Dan!

Evo še mene, da nam kreganauser posted image ! Se res že en cajt nisem oglasila, imam pa tudi včasih podoben občutek, kot Taši, potem se mi pa malo ne da. Ampak verjetno je samo obdobje - bo kmalu spet boljše! Sploh zdajle, ko se začenjajo tako "enkratni" dneviuser posted image . Madonca, otroka bosta vstala, bo pa zunej temauser posted image .

Taši za spanje sem ti FOOOOOOUUUUUUŠ!!! Pri nas je stanje obupno! Odkar so se pri tamali tačeli zobje, se kar nekej zbuja tja v tri dni pa cmevka. Imam občutek, da gre bolj za "izsiljevanje", ker ni tisti joooooook, ampak bolj cmevkanje v stilu eh, eh, eh vzem me v naročje men je dolgcajtuser posted image . Ker v naročju so gospodična lepo tiho! Če vstanem samo 5x na noč je idila! Začne pa že ob ene 11ih zvečeruser posted image . Dokler ne obupam, jo prinesem k nama v spalnico, pa jo pustim da cmevka v postelji, jaz pa ležim zraven!

Lovro je čez vikend pridelal dve konkretni buškiuser posted image user posted image . Najprej je v kopalnici nekej skakal po vseh štirih in se butnil v bide - ima taaaaaako krasno modrico na licuuser posted image . Včerej je pa skakal po kavču in priletel direktno s čelom v okensko policouser posted image . Sem že videla prebito glavo - ker je imel čelo čisto belo, pa dve rdeči črti čez. Ampak je bilo potem na srečo samo opraskano!

Tinka upam, da vama posel zalaufa! Verjamem pa, da ni fletno takole čakati pa klicart pa živce zgubljat!

Taši a kej uporabljaš sling? Jaz se kar nekako ne spravim zravenuser posted image . Pa tako presneto drag je bil!

IZVIRNO SPOROČILO: orka**
Kje pa je kaj ajdaN, upam da ji mala dva ne kravžlata preveč živčkov.user posted image


Kravžlata, kravžlata nč batuser posted image ! Včasih sta tako obupna, da ni res! Zadnjič se je tamala celo uro drla, ker ni hotla zaspat za dnevno spanje. Potem je pa na tepihu meditirala s totalno zabuhlimi očmi, odprtimi cele 2mm. Ampak zaspat pa bohnedajuser posted image ! Verjetno bo fuuuuul zamudla! Lovro pa tud ne sliši nič, dela vse po svoje...user posted image

Se pa tolažm, da še malo pa se bosta konkretno zaigrala med samo, pol pa upam, na malo miruuser posted image .

Orka Odejine vreče so sicer dovolj velike, ampak za moje pojme "pretrde". Sem navajena HM-a, ki ima res super mehke. Bom probala še kakšno drugo rešitev dobit, ker mi res niso všečuser posted image . Ampak se že rahlo mudi, Lovro ima enih 95cm, vreče so pa do 98cmuser posted image . Pol se pa ponoči še stegne v njej, je pa sploh čisto na knap!

Glede mastitisa - jaz sem se mu tale mesec 2x za las izognila. Joška trda kot kamen, bolelo pa za user posted image . Ampak sem tamalo dobesedno prisilila, da je jedla na tisti strani in jo ene 2x res konkretno spraznila, pa je bilo. O bolečinah in špikanju, ki je bilo prisotno pa ne biuser posted image . S črpalko pa itak nisem ven potegnila NIČ!

Glede Milumila pa če imaš le možnost se enkrat zapelji nekam v Müller pa si naredi zalogo. Pri nas zdaj malo kombiniram Aptamil in Milumil pa se je tudi Milumila navadla (od začetka je po njem bruhala). Pri Aptamilu mi je smotano, ker ni več pakiran 2x po 400g, ampak celih 800g. In ni šans da jst to količino porabim v tistih 3 tednih! Saj vem, da tudi potem ni z mlekom nič narobe, ampak občutek je pa bolj tako-tako. Milumil je pa ravno tako pakiran, da 400g porabim v treh tednih. Itak dobi samo zvečer tisti dodatek.

Rahelca pri vas je pa res nonstop nekajuser posted image . Upam, da se Sara kmalu pozdravi.

Bobika ti pa počivej! Imaš pa res skoz neko "sranje". Buče so pa enkratneuser posted image !

No tako grem še mal uživat dokler je mir v hiši, potem pa na sončka - dans je še za izkoristit!


(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:22:30   
rija
evo, da ne bo preveč tečno, še par fotk moje "deklice"....zadnje čase ga imajo namreč vsi za deklicouser posted image  



v elementu...

user posted image

v še večjem elementu, na polico s čevlji hodi ležat....pa tudi zaspi skoraj user posted image user posted image  



in zadnje čase je zakon pica!!!

user posted image

torej, kdaj se dobimo pri Marogici???

Rahelca: škoda, ampak razumem, glede na to, kakšno brezvezno vreme je bilo je čudež, če ste sploh kaj uspeli urediti.

Darila: jaz že tudi pospešeno premišljujem, kaj kupiti....pa sem gledala neke gugalnice v Bušiju....take lesene....ne vem....bomo morali še prej v tojsa....pa itak ima že 4x preveč vsega.

Vljučno z oblačili......tu naj je lanska januarčica ta vikend napakirala toliko oblačil, da jih še v kakšni trgovini  nimajo toliko....Raho hvala user posted image

Tak da....ideje na plano.


< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.10.2007 14:52:40 >


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:32:01   
tinkamiška
O!user posted image

Sem vesela, da ste se ustrašle Taši in prišle na raportuser posted image user posted image user posted image

Jst se pa še hitro oglasim preden letim po Izo v vrtec. Sem bla pridna in zlikala goooooro perila in še malo pleskala v Izini sobici...

Alenkica, kaj češ, jst vedno poskrbim prej za darila, ker je potem na koncu taka panika, sploh pri nas je december zlo natrpan. Možek ima še kakšne špile in jst pečem kekse kot nora, pa potem ni časa za letanje okoliuser posted image
Krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image


AjdaN
, joj, pa tako fino ste spali na začetku, se spomnim, da je mene tudi en čas takole Iza okoli mezinca sukala, ker se mi je revica smilila zaradi zobkov, pa jih ni bilo od nikoder, jst sem jo pa cartala in cartala....Ajej, pa Lovro je dobil buške...še dobro, da imajo tako srečo miški naši, da jim ni hujšega.

Rija, tudi krasne slikice, pa Til, je Tilika rataluser posted image , take lepe laske ima!user posted image Vidim, da je pri vas še tudi duda aktualna, Iza je mahnjena na njouser posted image Do 5 meseca pa je povohala ni...
Midva sva ji kupila za rojstni kuhinjo, za Božička pa iglu, ker tisti rorček že ima, pa da se bo lahko skrila v iglu ped nama, ko naju bo mela dostiuser posted image

Tak zdej pa letim po mojo miškouser posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:32:27   
tinkamiška
Marogica???? Kdaj???

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:33:51   
rija
Tinka: kuhinji ma že dve, šotorčke 3 user posted image user posted image user posted image  mater pa sem rekla,da ne bomo pretiravaliuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:52:19   
fiona apple
Hojla

Alenkica: Narobe si videla- Sara (od Rahelce) ima koprivnico. Je pa koprivnica ene vrste alergijska reakcija. Na koži se pojavijo izpuščaji, ki zelo spominjajo na izpuščaje, ko te opečejo koprive- od tod tudi ime koprivnica. Imaš pa različne vrste alergijskih reakcij na hrano: od koprivnice, raznih drugih izpuščajev (kot drobni mozoljčki po večjem delu telesa) do lahko zelo hudih reakcij kot je npr. anafilaksija( ko ti začnejo zatekati jezik in sluznica grla in se lahko zadušiš, če ni takojšnje pomoči) .

Mene pa zanima, kje se da kupit kakšne luškane škorenjčke- jaz pri nas v Nm nič ne najdem- tudi v Cicibanu so čist dolgočasni...

LP/Petra

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:53:07   
ajdaN
No še par naših slikic - itak sta oba že pokoncuser posted image . Pa ležita vsak v svoji postli, pa slišm Lovra ko ji nekej vneto razlaga, tamala pa aaaaaa, brrrrrr, nazajuser posted image .


Evo malo bratske in sestrske ljubezniuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image


Pa mala Anči:
user posted image

user posted image

user posted image


Naš glavni delavec:user posted image
user posted image

user posted image

Pa še mala trmauser posted image :
user posted image

Šibamo na sončka! LP!



(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 14:57:51   
fiona apple
Kok sem jaz pozabljiva:

Bobika: jutri imaš NS- držim pesti, da bo vse v najlepšem redu. Manca- Kakšna frajlicauser posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Januarke 2006-2
29.10.2007 15:04:58   
fiona apple
 Jure, Lovro, Til in Anči- kaj so vsi luškani. Pa kako so že veliki (no Ana še ne, ampak fantje so pa že kot za v malo šolouser posted image ).

LP/petra

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?