|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julij(k)e 2011
16.7.2012 14:50:06   
frufru
Ker naši julijčki in julijke zgubljajo status dojenčkov in postajajo malčki in malčice, si zaslužimo novo temo ne user posted image

Upam, da bo tukaj bolje obiskano kot pri dojenčkih user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 16.7.2012 14:53:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Julij(k)e 2011
16.7.2012 14:58:02   
škrpijonka
Joj se bo treba navadit na to, da niso več dojenčki.


_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Julij(k)e 2011
16.7.2012 21:17:05   
marjetka15
ojla.
pozdravljene pri malčkihuser posted image

jaz tudi upam da bo tema tukaj malo bolj živelauser posted image
Mi smo 3 teden v vrtcu. Najina pikica se je že navadila in zjutraj ne joka več. Tudi pridno je in spi v vrtcu tako da ni problema.
Danes jo držim v naročju v garderobi in mi kaže z rokico za hrbet in se obrnem. Na panoju pa dve risbici od naše miške. Sem bikla
tako vesela da ne morem opisat. Ena ladica in ribica narejena iz semen. Res lepo.
V službi sm tud že not padal, čeprav je res kot je ena napisala..žal je treba v službo ravno v času ko našim otrokom najbolj dogaja.
Da se pohvalim. V petek je najina miška shodila, jupi....
se je že od 9 meseca postavljala na nogice in hodila ob opori vendar do sedaj ni bila sigurna vase.

drugače pa tudi mi imamo bazenček, ful uživa v njem in tudi kopa se zelo rada.
Od igrač pa ima trenutno najraje žirafkota, ki jo tudi v vrtec spremlja. Pa dojenčka, žoge...igrač mamo pa itak ogromno...

lep bodte pa se še kaj javim

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Julij(k)e 2011
16.7.2012 21:24:35   
rakica82
Ja nič več dojenčki user posted image

Se morem spet malo izkašljat, me je danes tast spravil malo na obrate. Smo bli zunaj pred hišo i nsta pršla na obisk. Mi imamo pred vhodom betonsko ploščad, malo dvignjeno za ene 10 cm, spodaj pa tlakovce. In Sara se najrje igra tam i ntud že zna zlest dol, sevedapod nadzorom, ker včasih pozabi kaj dela in je blizu tega da pade. In je danes tudi blo tko in moj tast in tašča celo paniko, da lahko bi padla, pa glava pa to...pa tašča takoj dajta blazine okrog, tast pa naj ji dam čelado, sem rekla da pa ja da. On pa ne res, sej ziher je kakšna taka, da ji daš na glavo ko se igra, da se ne bo poškodovala. pa še kar da ne to pa morem pa da ji da tko da bo neki na glavi ko se igra. Sem rekla da niti pod razno ne mislim otroka zavijat v vato, če se pazi po tleh, pa da se tam nikoli ampak res nikoli ne igra sama, jo gledam ravno zaradi tega vsko sekundo. on pa da bom že vidla ko se bo poškodovala user posted image

Dobro da je bil moj zraven, ker sem bla blizu tega da eksplodiram, dobro da sta pol šla na morje, samo kaj ko bosta v četrtek že nazaj in itak takoj pri nas. In tašča preden gre reče, čuvajta našo malo Saro, že ko smo mi šli na morje je s takimi.
mislim najin otrok je, kaj za hudiča misli da ji bova nardilauser posted image

sem prov mogla dat vn s sebe. to res

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Julij(k)e 2011
17.7.2012 7:13:18   
škrpijonka
Joj jaz imam srečo, da mojiva tast in tašča (živimo skupaj) nič ne komplicirata, niti ne dajata nasvetov. Enkrat se je tašči zvrnila s tricikla in se malo popraskala in se tako opravičevala, pa sem samo rekla da ni bilo ne prvič in ne zadnjič. Je pa res, da je takrat prvič dobila ogromno buško.
Je pa včeraj bil nono varuška, da k teti sploh ni hotla it. Je rekel, da ko bila ura za spat ji je prižgal tv neke živali in sta gledala in da je on pred njo zaspal. Jaz sem tako vesela, da zaspi brez problema, ker je bila vajena zaspat na joški.
Kaj tudi vaši so nori na smoki?


_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu farronkey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Julij(k)e 2011
17.7.2012 8:41:09   
soncek3
Pozdravljene med malčki!user posted image

Smuki, očitno sem res narobe prebrala. Sorry. Bomo Pa čez štiri leta čestitaliuser posted image user posted image

Marjetka, , čestitke za samostojne korake.

Rakica 82, kar izkašljaj se, saj zato smo tu, da te beremo. V vato je pa res ne moreš zavijat in če res ni neke hude nevarnosti, jo tudi jaz pustim naj gre sama kamor hoče. Sem prav presenečena, kako naša pleza na kavč in iz njega. user posted image . Mogoče ji včasih ne rata in se skotali dol, sploh ker hoče plezat čez kavč ob straniuser posted image . Ampak, jaz rečem, saj so še čist gumijasti in mehki in padec lažje prebrodijo, pa če na rit pade, je na riti itak plenica, pa ne čutijo tak. Na rokah je pa tudi skoz ne morem držat. Tako da je naša res v glavnem na tleh in gre kamor hoče. Na živce mi gre, ko jo recimo tašča čuva in vidim da ima čist čista kolena/hlače, ker vem da jo je ves čas držala in ni bila na tleh. Pa vedeno zagovarjam, da je čimveč na tleh, da tako najbolj krepi svoje mišice.

Ja rakica glede tega varstva se včasih sama sebi zdim čudna, ampak ne morem iz tega, taka sem. Dobro, da imam podobno mislečegauser posted image .

škorpijonka, nisem ji še dala smokija, ampak vem, da bi bila tudi nora nanj. Ima rada ribice, une pombar medvedke, čips, palčke.... Za zaspat pa je pri nas problem. V avtu še nekak gre, zvečer zaspi na joški, ponoči tudi, ko se zbudi (pri meni se doji 2x zvečer in 2x ponoči ali pa zjutraj). Čez dan je pa kar jok, dokler zaspi, dude nima . Me prav zanima, kako bo s spanjem v vrtcuuser posted image .

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Julij(k)e 2011
17.7.2012 9:46:48   
bubu_bibi
Babike, zdravo!

Vidim, da ta vikend prav dogaja, prav je tako.

Torej čestitke za korake in samostojnost malčkov in malčic.

rakica82 - kako znano, eh.

Pri nas pa vročinski val - Miška je v petek ponoči zagrabilo, držalo celo soboto in nedeljo in še danes ponoči ni bil ok user posted image . Sumiva zobke, samo še nobenega novega ni na vidiku, tako, da ne vem. Ne je, spi bolj malo... No, danes zjutraj je bilo bolje, samo jaz sem ko cunja.

No, grem zdaj mlekarno odpret, se beremo!

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Julij(k)e 2011
17.7.2012 12:21:56   
rakica82
Ja še dobro ,da se lahko izkašljam tuki ,da ne prenašam vse jeze na moža user posted image

Pri nas je tudi tako, da je Sara največ na tleh in raziskuje, na rokah sploh noče bit, takoj hoče dol. In seveda kdaj pade, pa še kdaj bo, samo tako se uči kaj zmore in kaj ne. Kjer je nevarno je itak ne pustim, če se mi zdim, da nečesa ne bo zmogla sem zraven za vsak slučaj. Čelade pa definitivo ne bi imela dokler ne bo na kolesu šibala okrog tam bom pa vztrajala da jo ima.

In itak je potem pri tašči tko ko pridete dostikrat, uboga revica kar sama user posted image na tleh. Jah pa ja da.

Marjetka pridna puncauser posted image in čestitke za prve korake.

glede spanja v vrtcu pa po moje ne rabite skrbet, jaz sem delala tudi v vrtcu in vam povem da z nobenim otrokom ni bilo težav, tudi v jaslih ne. Ker je itak tako, otroci so pametni in izkoriščajo mamice sto na uro, doma ne zaspijo sami ,v vrtcu brez težav.


Smokijev in podobnega pri ans ne dobi, tu sva tudi čudna, ker res gledava kaj je in ne dovoliva nobenih sladkarij al kaj podobnega, sva rekla nekje do drugega leta res ne rabi jest te packarije. Pa tudi zato, ker naša punca je res velik jedec, poje kolikor vidi in vem, da bi vse pojedla. NIma pa nobene mere, pri njej ne obstaja pojem dost mam. Zato sva še toliko bolj sitna glede tega. Sej če bi imela neješčega otroka, bi verjetno nardila tud čokolino samo da nekaj poje user posted image . Ker pa pri nas ni tako, sva se odločila, da jo poskušava navadit zdravega prehranjevanja na začetku, da ima osnove, ker sladkarij in tega bo v življenju pojedla še čist dost.

bubu_bibi user posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Julij(k)e 2011
17.7.2012 12:57:38   
škrpijonka
Joj rakica82 da bi tvoja tašča videla mojo, prime smoki ga da psu da ga poliže, ji pade na tla da se še malo smeti prime in v usta, saj pazim, vendar skoz pa tudi ne vidim kaj počne user posted image

Glede plezanja, na tobogan gre tako gor in dol po stopnicah kot bi imela 5 let.

Kar se spanja tiče me je zelo skrbelo kako bo, pa je zaspala brez problema in to se samo pri meni mora cartat na joški, za vrtec so pa tudi rekli da nimajo težav, če pa je treba jih pa vzamejo v roke in uspavajo.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Julij(k)e 2011
17.7.2012 17:36:08   
bubu_bibi
Rakica82 - user posted image , hvala.

škrpijonka - si imela razgovor v vrtcu? Kako je bilo? Mi nismo dobili nobenega obvestila, sploh ne vem, če imajo tu razgovor z vzgojiteljico, bi pa rada se z njo prej kaj pomenila. No, če ne drugega bom po polovici avgusta kar sama tja poklicala, da zvem, kako in kaj. Me malo prime žalost, da gre Mišek v vrtec, čeprav vem, da je tako prav.

Mišek se ne čuva pri babicah, ena je predaleč, druga pa tudi ne tako blizu, tako da nimam izkušenj, kot jih opisujete. Še dobro, ker bi me pobralo, po moje, če bi se mogla za vsak drek zagovarjat, zgovarjat, pregovarjat... Saj itak sva mi2 ful čudna, ker komplicirava glede nošenja in prijemanja, ker ne je po žlici in mu nisva pasirala in oh in sploh... Možek pravi, da le drugo uho moram odpreti, da bodo ta prazna slama ven letela, ker itak nima smisla.

Danes je Mišku vročina popustila, dvojkica že čisto samostojno ven štrli, zgleda, da še druga pride, tako, da upam, da bo tokrat noč mirna. Zdaj se s tatijem sprehajata in iščeta krave. Dobro, da jih imajo malo stran od nas - Mipšk z njimi malo poklepeta in je takoj boljše volje. Kravam pa itak ni hudega, še mukajo mu!

Lepo bodite, se beremo!

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Julij(k)e 2011
17.7.2012 20:59:50   
marjetka15
oj. zopet se malo javljamuser posted image

glede padcev. Ja naša je že parkrat kar dobro buško dobila ampak res dobro da so tko elastičniuser posted image
glede te čelade pa men se tud zdi čist neumno.

smokiji...ja itak...naša je itak čist utrgana na čokolado in podobno. Le po kom ima to, tudi jaz ne zmorem dneva brez sladkarij.
Drugače pa je čisto vse in je tudi pravi suhec. Pri 1 letu je imela 8,7kg, kar imajo eni pri 6 mesecih.
Tako da naša skoz neki melje in ji tudi ne branim.

ah tašče...ni besed...jest mam svojo mami blizu in je super. Res ne vem kaj bi brez nje. Pa tudi naša pupika jo obožuje.

no se slišmp, lp

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Julij(k)e 2011
18.7.2012 4:32:28   
farronkey
user posted image

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Julij(k)e 2011
18.7.2012 9:06:38   
rakica82
Hej,

mi imamo pa danes tečko v bajtiuser posted image , je vstala malo prezgodaj in ji itak nič ni prav ,se dere za prazen nič. Še dobro ,da imam ta teden sestrično na obisku, jo je peljala malo ven da, se jst odpočijemuser posted image

Škrpijonka mojo taščbo bi kap ja, oziroma bi letele pripombe ziher.

Pa sej taki malčki morajo plezat a n tko, sej se učijo presneto. Men je tko lepo gledat kako se kobaca čez tata, gre čst na glavo dol ,ampak se lepo ujame na rokice in gre naprej.

Marjetka moja ni tak suhec, pa nagnjena je že družinsko k preveč hrane in zato bolj gledava. Je mela pa pri 9 mesecih 7800g.

Bubu_bibi super, da je mimo, zdej se pa samo še vidva malo naspita da prideta h sebi.

Lep dan vsem


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu farronkey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Julij(k)e 2011
18.7.2012 10:04:33   
soncek3
Škorpijonka, tvoja je pa gibčna, kar tako kot velika gre po toboganu. Bravo. Naša pa zmeraj rine z glavo doluser posted image

Mi tudi probamo pazit pri hrani, ker itak pol ko malo zraste je podvržena vplivom okolice in ji kakih, čeprav nepotrebnih sladkarij skoraj ne moreš utajit in ne privoščit. No zadnjič ji je moj hotel dat navaden jogurt, ki ga dostkrat in tudi rada je za malco; pa ga ni hotela, PA ji on potem da Monteuser posted image , ki ga je seveda en dva tri zmazalauser posted image .

Bubu_bibi pa bo mir za nekaj časa z zobki in tečnobouser posted image . Nam vedno zobki po rukerjih hodijo ven. Enke so šle Dva po dva, dvojke pa kar vse štiri naenkratuser posted image . Zdaj pričakujem naslednji ruker, ker so dlesni že napete.


(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Julij(k)e 2011
18.7.2012 11:41:08   
škrpijonka
Ah ti zobi so zgodba zase. Kar se pa hrane tiče, pa ji dam vse za jest, ker je pridna in vse je, pa tudi bolj drobčkena je.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Julij(k)e 2011
18.7.2012 20:49:44   
bubu_bibi
Hej hoj še iz moje strani.

Vročina je že mino, danes je bistveno bolje, samo hrana mu še ne tekne preveč. Ampak upam, da bo kmalu spet vse super. In da se naspim. user posted image

Dobre ste mamice, da svoje malčke date na tobogan; mi ga nimamo, zato nima kje probat - bo že ko bo v vrtcu, upam le da ga bodo čuvali. Ali pa se k rakici82 oglasimo, pa kar pri njih sprobamo, e?

Lep večer, se beremo!

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Julij(k)e 2011
18.7.2012 22:22:09   
rakica82
Bubu_bibi boste sprobali ko pridete z dopusta, moremo še končat ograjo na terasi user posted image . Potem pa veselo

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Julij(k)e 2011
19.7.2012 7:07:14   
škrpijonka
jeeeeee  moja miška je pa včeraj končno shodila, je s pomočjo prsta hodila od 8 meseca. Ji je pa potem bilo tako všeč, da je s smehom to ponavljala še pol ure, dokler ni omagala in sve šle spat.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Julij(k)e 2011
19.7.2012 11:05:24   
rakica82
škrpijonka user posted image user posted image user posted image super. Kok morejo bit to lepi občutki za starše user posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Julij(k)e 2011
19.7.2012 11:30:11   
škrpijonka
joj sem bila tako vesela, ko sem jo lovila in gledal tisti njen smeh in dva zoba user posted image

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Julij(k)e 2011
19.7.2012 13:45:06   
rakica82
user posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Julij(k)e 2011
20.7.2012 7:05:22   
rakica82
jutro punce,

kako kaj? Jaz sem zmatrana za umret res, hodiva čisto repozno spat po lpa vstajava ob šestih ko ma moj budilko za v službo. še dobro ,da je jutri sobota, bom spala dokler se mala ne zbudi.

Včeraj smo bli na pediatrnični, ker sodelujeva v eni raziskavi in so nas malo premerili. Kožne gube, teža, kostna gostota. Sem mela zadnjič kostno gostoto nadpovprečno, zdej mam podpovprečjem, je reku da to naredi dojenjeuser posted image , samo se tudi takoj potem dvigne. No pri meni bo malo drugače, ker bom kmalu spet mlekarnauser posted image

So zmerli Saro in namerili 71,5 cm in 9180g. za višino ne vem točno, ker je kar z navdnim metrom merila bo mvidla kok jo bo drug teden namerila pediatrinja.

Kok so kaj težki vaši enoletniki? Punčke bl no ,fantki so itak večinoma večji in težji.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Julij(k)e 2011
20.7.2012 7:24:04   
škrpijonka
Midve imamve pregled komaj avgusta, ker bo takrat tudi za vrtec odpravila pregled. Je pa doma nikoli ne merim in tehtam, vendar ne vem če ima 10 kg, bi jo res morala stehtat.

Ah spanje, kaj je že to. Se zbuja ob 5 in pol se dojive in upam, da zaspi nazaj pa nič. Tako da najprej zrihtam njo, pol sebe, pol odpravim pse in mačke, ter gas v službo. Sem vesela ko se vsedam v avto in se na hitro pogledam, če sem čista in se mi ni treba it preoblečt. Še dobro da imam dolge lase in se samo na hitro počešem ali naredim čop.

Jaz ne vem kako bo ko bo vrtec, odprejo ga 6.30 a takrat moram jaz bit že v službi. Me prav zanima, če se bo dalo kaj zmenit, da bi jo oddala prej. Ker v službi itak ni šans da se kaj spremeni, mi skoz mečejo pod nos, da sem lahko srečna, da me služba sploh čakala. Če ne bo šlo drugače, bom eno sodelavko lepo prosila, če pride ona 5 min prej in odklene. Saj pozimi ni problem, ker začnemo za 8 uro, poleti pa za 7.

Naši žabi se zgornjiva zobeka vidita že 14 dni, vendar nikakor ne moreta prebiti skozi.



_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Julij(k)e 2011
20.7.2012 15:25:46   
rakica82
Ja ti imaš še bolj zoprn urnik kot jaz res. Pri nas tok zgodnjega zbujanja že dolgo ni več, nazadnje se je tko ponoči dojila po jmoje nekje pri 3 mesecih. Bi mogla porv pogledat nazaj, samo vem da smo takrat enkrat začeli spati do 6h nekje oziroma je imela obdobje, ko je vstajala ob 5h in to pozimi ko je bla zunaj še trda tema, samo ni bila lačna.
Samo nisem bla takrat tok zmatrana al pa sem že pozabila, ne vem.

zobki pa itak, pri nas je blo tko ,da smo jih že vidli pa jih ni blo več videt,pa sem ga že čutila pa še kar nič .Pol pa čez noč zunaj. Smo pa meni osebno itak najlepši uni brezzobi nasmeški al pa teli ko imajo dva zobeka spodaj user posted image . Taki corteki.

Vrtec je pa smotano ,ker oni majo odpiralni čas in takrat začnejo delat, dvomim da ti bo katera hotela zaradi tga bolj zgodaj hodit v službo. Upam, da se ti rata zmenit v službi ,ker to je res smotano.

Punce lep vikend vsem čeprav bo bolj kislo vreme, spet. Se bomo pa bolj cartali user posted image , mogče še mojo miško prime da se bo stisnila k nama user posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Julij(k)e 2011
20.7.2012 21:17:58   
bubu_bibi
Mi smo pa danes popoldne mignili na lepše... Spet na mestno plažo v Koper. Ljudi je bilo dosti, a vseeno ni tako hudo, kot sem mislila, da bo. Mišek pa je plaval... Ene parkrat ga je voda zalila prav čez obraz in glavo, malo so ga očka ščipala, drugega pa ni kazal, da bi mu bilo hudo. Luškana mala moja žaba!

Pa še to: a na plaži jih imate v plenički ali nage? Ker se mi zdi, da so mene malo čudno gledali, da ga imam na dekici slečenega... Ok, lahko, da se mi je samo zdelo. ;)

Lep vikend, se beremo!

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?