|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Junijke - počutje
9.6.2005 19:19:15   
SashaB
Saj ne da bi se kaj preveč pritoževala, sem kar vesela da se tako dobro počitum. :bravo: Vendar pa ko berem na forumih, vas je veliko junijk kar nemirnih, ima bolečine ali ne more spati.:(( Pri meni pa čisto nič. 9nebesa

Glede na UZ naj bi imela rok konec naslednjega tedna (kar naj bi bilo bolj točno),:) po izračunih pa čez 14 dni.

Vendar pa spim kot polh, čisto nič še ne pritiska ali pa boli. :bravo: Samo sklepi na rokah občasno malo štekajo. Kot da sem nekje na polovici ne pa skoraj na koncu nosečnosti. :duda: Mali pa se premika kot ta velik.:modri:

Glede na vse skupaj upam da ne bo vse skupaj vodilo v dolgo čakanje čez rok.
Kaj se vam zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Junijke - počutje
9.6.2005 19:27:54   
rozi81
Jaz imam rok čez 17 dni in priznam da me že vse grozno boli. No ja ne vse ampak sramna kost. Zjutraj komaj ustanem iz postle in še potem moram nekaj časa hodt po stanovanju da se malo razgibam. Ker je noro. Sem šla danes peš do lekarne ki jo imam čisto blizu pa je bila kar kriza. Šlo je bol po polžje ampak za nazaj je blo kar hudo.
Sm bla pa učer na UZ in ima moja :roza: glih glavo tam in mi fajn pritiska.
Boli pa res ko :hudicek:. Tako da že komaj čakam da se vse skupaj konča, ker se premikam kot stara mama.
Res pa je da me je strah k pr norcih vsega skupaj. Kako bo porod izgledal, kako se bo odvijal, kaj se bo sploh dogajal.
Imam občutek da ko se bo začel sploh klistirja ne bom rabila.:)-


LP S

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Junijke - počutje
9.6.2005 19:42:02   
*maja
Ja jaz imam do konca še 9 dni in sem že čisto na koncu z živci. Počutje je vsak dan bolj slabo. Me vse boli, je pa res da sem skoraj cel dan na nogah in kar naprej nekaj letam na okoli. Trebuh imam tudi kar dosti trd, ampak učeraj na CTG-ju ni bilo videti kakšnih popadkov, mi je pa G rekla da je :duda: že kar nizko, tako da se lahko zgodi vsak trenutek ali pa lahko čakamo še 14 dni :(. Res upam da bo kmalu, ker imam po pravici povedano vsega že polhn kufer :((.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Junijke - počutje
9.6.2005 20:02:13   
Amoss
No jaz sem sicer še majčica ampak ker smo že junija bom pa kaj napisala kr pod junijke.:((
Sem 10 dni čez rok počutim se zanič in čakanje me ubija, čeprav sem utrujena kot :hudicek:, in večji del dneva prespim še vedno najdem energijo da vse pospravim, skuham, posesam, in umijem tla.Kot da sploh nebi bila v 10 mesecu nosečnosti.
Drugače pa me boli vsaka kost posebej in skoraj vsaka :duda:brca mi je napor.No najkasneje v ponedeljek se rešim!
Tudi vam želim čimlažji in čimprejšnji porod!

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Junijke - počutje
9.6.2005 20:18:49   
Maša
Joj punce,...jest sem tudi že ful hin, eni pravijo da se mi zdej pa tudi že vidi da sem proti koncu. No za piko na i me je pa pred kakšno urco še glava začela boleti.:(

Ampak saj bo....pač kolkr se da uživam še zadnje dneve, morda urice tega trbuška....sonček pa-pač ko se odloči naj pride-jaz ga bom neskončno vesela, hkrati pa bom pogrešala njegove gibe v mojem joj tako lepem trbušku!!!!9nebesa

POzdravček vsem:angel::rozica:

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Junijke - počutje
10.6.2005 6:42:25   
Anonimen
Glede na zgodnjo uro si lahko predstavljate tudi moje počutje :) Spanja skoraj več ni, parket v smeri stranišča je skoraj že zlizan, tolikokrat moram ponoči tja, noge nenormalno zatekajo, če dolgo sedim ali ležim in potem vstanem, me sramna kost ful boli, mali :modri: brca skoraj malo premočno, sploh ob večerih, ven kaj dosti več ne hodim (ne bi rada, da mi odteče voda kje na terenu, hehe), pa itak se že zibam kot :racka:.
Ampak ostajam dobre volje in kljub nekaj strahu pred prvim porodom nestrpno čakam, da spoznam svojega otročka :)

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Junijke - počutje
10.6.2005 9:33:51   
nik-a
Oj!

Jaz tudi že komaj čakam, da vidim tega našega razgrajača/ico. Še 5 dni do PDP
Fora je, da sem skoz hotela vedet spol, pa naš tako skriva, da ni bilo možno ugotovit. Še včeraj sem bila na Uz in seveda firbčna, pa ni mogla videti.

Sem pa vsa povožena, saj bi skoz samo spala, spala,...Pa bentim čez vreme, mislim da če bi bilo sonce in grozna vročina, bi se pa spet pritoževala. Kako smo grozni!

Neki me pa skoz zvija in skoz se sprašujem ali je to to. Pa včeraj na ctg-ju ni še nič pokzalo, da bi se kaj kmalu začelo.Upam, da bo srede...

LP vsem junijkam in uživjate v zadnjih dnevih ter veselo božajte trebuščke!

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?