Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

že nekaj časa in upam, da bo tole tvoj (in moj
  že nekaj časa in upam, da bo tole tvoj (in moj  ) srečni mesec.
 ) srečni mesec.   .
 .  
			 , drugega pa takoj prvi dan, če mi M slučajno zamudi, se pravi da ne pride na 25dan.Tudi noro, ker jo imam običajno na 27, le nazadnje sem jo imela na 24.
 , drugega pa takoj prvi dan, če mi M slučajno zamudi, se pravi da ne pride na 25dan.Tudi noro, ker jo imam običajno na 27, le nazadnje sem jo imela na 24.  
   se mi malo odpelje
  se mi malo odpelje  .
 . 
			 . In najbolj noro od vsega? Še vedno se mi zdi, da bi bila lahko noseča. Ker me špika in pojem vse, kar zagledam /kar sicer ni daleč od mojega siceršnjega karakterja/. Ali pa pač kar tako, ker se nisem sposobna /še/ sprijaznit s tem, da morda tudi ta mesec ne bo uspelo.
  . In najbolj noro od vsega? Še vedno se mi zdi, da bi bila lahko noseča. Ker me špika in pojem vse, kar zagledam /kar sicer ni daleč od mojega siceršnjega karakterja/. Ali pa pač kar tako, ker se nisem sposobna /še/ sprijaznit s tem, da morda tudi ta mesec ne bo uspelo.  in
  in  in
  in  in
  in  . Beri: moja razpoloženja se menjavajo kot vreme aprila.
  . Beri: moja razpoloženja se menjavajo kot vreme aprila.