|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite ?
17.3.2009 8:45:47   
Žaka
Ojla !!! Danes se preračunavala kdaj moram dobiti menstro in sem ugotovila da bi jo morala že včeraj. Od ovulacije dalje do nekaj dni nazaj sem imela pestro dogajanje po mojem bušiju. Zelo neprijetno,od napihovanja jajčnikov....do tiščanaj v spodnjem delu trebuha. pač PMS. Boleča prsa...itd. Pa imela sem kar velik cel mini vložek bež izcedka. Zdaj pa je vse izginilo,ni bolečin po jajčnikih kod ponavadi bred menstro,ni bolečin v križu.....Pojavili pa so se mi mazolji po obrazu in zadnji plati.Pa občutek imam skoz da sem mokra odspodaj. Pa neki čuden občutek v spodnjem delu trebuha ampak ne boleč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mislite ?
17.3.2009 8:54:38   
S*
CB bo dal odgovor, tako da... jaz ti priporočam da ga narediš čim prej.

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj mislite ?
17.3.2009 10:13:16   
Anonimen
Se strinjam s S*. Ne vem zakaj komplicirate, kadar vam menstruacija zamuja. Ne vem kakšne znanosti bi radi ugotovili še tle gor z ugibanjem in z vsemogočimi znaki. Kadar ti zamuja, naredi test, staneta 2 BC-a 3 evre in rezultat bo takoj jasen. Itak pa smo ugotovili, da smo si vse ženske različne, tako kot imamo različne postave, različne navade, različne razvade, živimo v različnih okoljih, tako tudi naša telesa različno sprejemajo in se odzivajo na določene stvari. Nekatere nosečnice nimajo na začetku popolnoma nobenih znakov, nekatere razen izostanka in trebuha tudi kasneje nimajo, nekatere imajo pa slabosti, raznorazne izcedke in krvavitve, prsi povečane, otečene, občutljive, razpoloženja nihajo, itd itd itd.
Po mojem mnenju, če le ni hujših zdravstvenih težav, najprej zanosijo tiste, ki ne komplicirajo, se prepustijo toku dogajanj, ne delajo scen zarad izcedka (razen če je v drugačnih oblikah kot bi smel biti) in si ne postvaljajo vsak dan vprašanj, če je ali ni noseča. Če bo, se to najkasneje, ampak res najkasneje vidi v roku treh mesecev, ponavadi pa že kar v 12ih dneh po ovilacijo. Potem je pa še odvisno, kako je telo vzdževano, pripravljeno za sprejem, če je sproščeno in zdravo, da lahko donosi do konca. O psihi pa ne bi govorila kaj je zmožna naredit s telesom.
Vsem nosečkam in tistim , ki to še boste, želim najlepšo nosečnost!

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?