|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj narediti?
22.5.2008 12:51:02   
x_srečka_x
Živjo,

Imam skoraj 21 mesečno hčerko, z bivšim partnerjem sva se razšla že pred časom, in od takrat ko ima stike določene na CSD-ju niti enkrat ni prišel za vikend takrat ko ima določeno. Vsako sredo popoldne jo vzame, samo vsakih 14dni za vikend ga preprosto ni. Kaj storiti v tem primeru? Na srečo je še majhna in ne ve kdaj bi moral priti ati ponjo, toda kaj ko zraste in ve da bi mogel pridit pa ga preprosto ni? Sem govorila tudi s svetovalko, pa je rekla da ona nič ne more če se človek določenih stikov ne drži.

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 12:57:34   
maruškaŠ
A ni to tisti primerek, k  se je celo tle na RR ven metal kako bi on moral imet skrbništvo??

Vztrajno javljaj na CSD, da ni prišel, da ga ni blo, .... Potem pa daj predlog na sodišče za zmanjšanje stikov, ker očka itak ne hodi takrat po hčerkico in ker ne želiš vsak drugi vikend do onemoglosti čakat, da pa bo mogoče prišel, ker bi rada tudi kam šla z malo, pač želiš uradno zmanjšanje stikov. Morda ga bo to dovolj zdrmalo, da se bo vzel v roke. Če ga tudi to ne bo - potem mu tko in tko ni pomoči. In če bo skos tako - se bo verjetno hčerkica tut navadila.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:02:06   
urška
uf ne vem kaj bi naredila če bivši ne bi hotel hodit po otroka. ampak najbrž ne bi tožarila po CSDju in po sodiščih. otrok slej ko prej zrase in se mu da vse razložit.  

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:05:33   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: urška

uf ne vem kaj bi naredila če bivši ne bi hotel hodit po otroka. ampak najbrž ne bi tožarila po CSDju in po sodiščih. otrok slej ko prej zrase in se mu da vse razložit.  


Saj ne zaradi drugegega, ampak taisti tipsoni so sposobni se 1x v življenju odločit, da so kar naenkrat super, popolni očki in ne, da potem samo imajo stike, ampak so pripravljeni tudi nagajt tej isti mamici, ki so ji prej prepustili otroka v popolno oskrbo....

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:05:40   
x_srečka_x
Ja to je tisti primer.
In sem bila jaz tok, da pa sem dovolila da jo zdaj vzame v nedeljo, čeprav bi se moral držati stikov kot je določeno na CSD, pa se ne. Jaz ne vem kaj mu je težko imeti hčerko za vikend namesto da bi šel žurat.Socialni se je pa zdaj že drugič izmaknil ko sva imela razgovor enkrat ga preprosto ni bilo tam drugič pa ni imel časa user posted image  

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:07:13   
x_srečka_x
Glede tožarjenja po CSD-ju, pa nisem jaz nič naredila da bi blo to določeno na CSD, ampak je šel on tja in rekel da mu otroka ne pustim videti, kar sploh ni bilo res

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:24:51   
urška
najprej povem to, da sem tudi sama v enostarševki družini. sicer ne s takim problemov ampak kvečjemu obratno. bivši si nekak zamišlja da vsakič ko ima 5 minut časa mora bit otrok pri njemu.

če sem prav razumela, stikov nimata urejenih. glede na to, da on hodi na CSD delat sranje ti priporočam čimprejšnjo ureditev teh zadev na sodišču.

potem pa naj dela kakor hoče. pride ali ne pride. določene bosta imela dneve kdaj je pri njemu in takrat jo lahko ima.

rekla si da hči niti natančno ne ve, da bi mogla it k njemu. toliko bolje za otroka. itak bo pa kmalu sama dovolj stara in ga bo sama vprašala kdaj bo prišel po njo. če pa že sprašuje tebe ji pa lahko rečeš, da bosta skupaj telefonirali očiju in ga naj vpraša kdaj pride. nikakor ji ne govort da oči noče prit po njo, ker s tem ne boš nič naredila. če vpraša zakaj pa danes ni prišel reci, da je najbrž še v službi pa ne more.

vem kako je zajebana stvar to. nekako pa moraš it preko sebe. velikokrat lagat otroku ker uno tele od očeta glumi gljivo in ga boli K..... jaz osebno pa otroka ne bi prav nič silila k njemu, ker prej kot to, da jo bo naenkrat hotel met, se bo naredilo to, da je sploh ne bo pogledal.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:30:54   
nuala
V dobro otroka bi se jaz vseeno pogovorila z očetom.
Zakaj ne pride? Se boji vzeti otroka za dalj časa, ali mu je to enostavno preveč stikov oz. ni sposoben zdržat toliko časa z otrokom? Nima časa, ker je službeno odsoten ali dela tudi za vikende?
Spet v dobro otroku ( ki potrebuje tudi očeta, razen seveda, če se bo vseeno izkazalo, da je oče popolnoma neprimerno bitje ker enostavno ne želi biti s hčerko ) bi poskusila stike vzpodbujati, morda za krajše obdobje ali kaj takega, vsekakor pa naj oče kakšen dan prej pove, da ne more priti po otroka.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:36:06   
x_srečka_x
Ne stike imava že uradno določene na CSD, samo se jih on preprosto ne drži, jaz hčerki ne govorim da bi moral priti.
Spodujam stike in sem pač popustila da naj pride pa vsaj v nedeljo, če mu je težko za cel vikned biti z njo.
Je bilo že tudi tako da je sporočil da v sredo ne more in če jo lahko vzame v četrtek ni bilo problema jo je lahko potem vzel v četrtek.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:42:12   
maruškaŠ
Drugač pri letu in pol stari deklici itak ni priporočljivo, da je zdoma tudi čez noč ... To je kr mal prehitro za toliko starega otroka.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 13:57:23   
urška
vidim, da delaš kar pač lahko. in tako je prav. svetujem pa ti, da se z očetom držita enega vzorca glede obiskov. otrok bo tako še najmanj zmeden.
moj je star 4 leta pa vidim, da kakor pademo ven iz tistega ritma mu že mede.
boš videla da se bo uredilo. taka stvar pač rabi malo več časa.

držim pa pesti za vaju s punčko.



(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 14:06:47   
x_srečka_x
Maruška do zdaj še ni bila čez noč pri kom drugem kot pri meni ali pri moji mami.
No jaz imam še nekaj upanja da se bodo stiki uštimali in da se jih bo držal, ker bi tudi midve kdaj čez vikend kam šle ne da ga potem čakamo ali bo ali ga ne bo.Sem ga pa tudi poklicala ali bo prišel v sobot pa je rekel da ne, tako da zdaj vsaj vem da lahko kam gremo skupaj.
Hvala in Lp

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 14:21:08   
mojamura
priporočam da imaš od sodišča črno na belem glede stikov. ker se mu res kaj lahko v glavi obrne in bo hotel vse delati kot mu zapaše. dogovori se z bivšim, da ti naj javi en dan prej če mu kaj pride vmes. ker če ga ob dogovorjeni uri ni po hčerko, čakaš največ pol ure, potem pa smatraš, da ga pač ne bo in lahko greste kam ipd.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 14:42:51   
kristinaj
poskušaj na csd zmanjšat št. obiskov kot določeno, hčeri pa ne povej, da bi moral prist ponjo in ga potem ni. reci ji samo, da bo sporočil kdaj bo prišel.... bivšemu pa tudi povej naj ti dan prej javi ali bo prišel ali ne, ker si tudi potem ti prostih rok in lahko greš kamor želiš...

ni mi logično da tipu pomeni več žur kot lastna hči... pa sej ga je za ubit........

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kaj narediti?
22.5.2008 16:44:21   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

poskušaj na csd zmanjšat št. obiskov kot določeno


za to sploh ni potrebe. zakaj bi mogla to narest?
sam točno ve kdaj jo ima lahko in kdaj ne. če ga na tisti dan oz. tisto uro ni, malo počakaš, in potem narediš dan ali vikend po svojih željah. naslednjič jo ima lahko spet tako kot je dogovorjeno. in jaz ga ne bi nič klicala en dan prej in spraševala. če pride pride, če ne pač ne. ker boš vidla sčasoma, ko vam bo to zalaufalo kako je za otroka pmembna ta rutina.
maš pa prav da deklici ne razlagaš da bo oči mogoče prišel. jaz mojemu še zdaj pa sva narazen že več kot eno leto do zadnje sekunde ne povem da gre k njemu, da ni slučajno kdaj kakih razočaranj. pa ne da ga on ne bi hotel, lahko se naredijo čist nepredvidljive stvari.
kot sem že rekla: veliko srečeuser posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?