|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kake so vaše izkušnje?
8.7.2008 14:01:17   
TETIKA
V 9. tednu sem po 1. nosečnosti imela spontani splav. Čiščenje ni bilo potrebno. Malo berem po netu, nekateri pravijo, da v tem primeru ni potrebno čakati s ponovno zanositvijo, kake so vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kake so vaše izkušnje?
8.7.2008 14:10:09   
tj81
tetika, kolikor sem sama seznanjena s tem, je priporočljivo počakati nekaj časa. Govori se o treh ciklusih. Je pa res, da ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak iz pripovedovanja moje kolegice. Njej se je zgpdilo podobno in je s strani ginekologa in zdravstvenega osebja dobila take napotke.

Drugače pa ti želim, da čimprej zagledaš user posted image ali user posted image .

(odgovor članu TETIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kake so vaše izkušnje?
8.7.2008 15:36:27   
TETIKA
tj81, hvala za odgovor in vzpodbudne besede, sem jih bila vesela. Ja smo se zelo, zelo veselili otročka, tako, da res komaj čakamouser posted image

(odgovor članu TETIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kake so vaše izkušnje?
8.7.2008 21:10:57   
Anonimen
Sama sem tudi imela ss na začetku nosečnosti, kontrolirali so mi hormon ßhcg dokler ni padel pod enoto 10, kar je  pomenilo, da se ej res dejansko vse ščistilo samo od sebe (abrazija ni bila potrebna) in Pušenjak je rekel, da ni potrebno čakati. No, midva nisva.

(odgovor članu TETIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kake so vaše izkušnje?
8.7.2008 21:21:26   
Naja30
Moja prva nos. se je končala z abrazijo, ker je srček nehal biti. G mi je rekla, da naj po krvavitvi počakava eno M in potem lahko spet poskusiva. Tako sva naredila, imela sem še eno M, potem pa zanosila in uspešno donosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?