|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 13:07:38   
ANJA5
Torej - a kej žurate in do katere jutranje ure..., brez da pridete potem domov in poslušate litanije, žaljivke, ipd...

Na splošno - kako to pri vas poteka in kok ste stare?....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 13:09:48   
Anonimen
Stara sem 27 let in nimam nobenih problemov glede tega. Grem, kadar hočem, kamor hočem in kakor hočem. Kamikaza z veseljem popazi na otroke, pa še računalnik ima frej, ko me ni, da igra igrice. Imam srečo, da delam v taksiju in da vsi taksisti vejo, kje sem doma, če jaz zaradi alkoholnih promilov pozabim. Vedno me dostavijo pred vrata. Da bi me kdo žalil zaradi tega? Rada bi videla tega junaka.

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 13:35:06   
babylove
Grem, kadar hočem, kamor hočem in kakor hočem.


Pri nas niti približno ni tako. Z možem se pogovoriva za vsak izhod, da vidiva, kdo ima kaj v planu in če se načrti ne prekrivajo, saj mora nekdo zmeraj ostati doma z otrokom. Tudi mi na kraj pameti ne pade, da bi šla kam, kjer možu ni všeč, npr. v kak zakoten lokal, poln pijancev. Že zaradi sebe, ne samo zaradi njega. In tudi v moški družbi se ne zadržujem iz več razlogov: ker se hitro razširijo zlobne govorice, ker spoštujem moža in ne želim, da bi se mu kdaj porodilo kakšno čudno vprašanje in nenazadnje, ker bi sama znorela, če bi se mož ponoči z ženskami klatil naokoli. In ker imam krasne kolegice, s katerimi je fino hoditi ven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 13:48:19   
Anonimen
Vidiš, tega pa jaz nisem nikoli razumela. Zakaj pa JAZ ne bi šla nekam, kje je MENI všeč, njemu pa ne? Saj grem JAZ SAMA, on pa ne z mano. Kaj je torej važno, ali bi bilo njemu tam všeč ali ne, če pa ne gre z mano? user posted image  Na govorice pa ne dam nič - važno, da Kamikaza ve, kaj je res. In ker si zaupava, tako ali tako ni nobenega problema. Drugi naj pa govorijo, kar jim paše, če nimajo drugega dela. Izbira lokala pa, po mojem mnenju, nima nobene zveze s spoštovanjem partnerja. Kaj potem tudi Kamikaza mene ne spoštuje, če gre na striptiz? user posted image
Kar pa se tiče citiranega stavka, je pa takole - Kamikaza vedno ve, kdaj grem in kaj grem. S kom grem, pa ponavadi še sama ne vem, ker se sproti pobiramo in nimam pojma, koliko nas bo na koncu. user posted image  In dogovor, kdo gre in kdo ostane oz. ali greva oba in kam z otroci, je skupen. Mislila sem, da nimam nobenih prepovedi ali česa podobnega. Saj nisem otrok. In Kamikaza tudi ne.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 13:54:26   
iva01
ja midva greva vglavnem kr skupi vn, ker mi lahk mama pazi na nika ker stenuje pod nami,navadno greva vn kouser posted image  zaspi. vsak mesec vsaj 1x greva v kino, drugač pa greva tko mal na kako pijačo zvečer za urco dve, sej včasih se zavleče ampak večinoma najkasnej tam nekje do 1 ker je treba drugo jutro vseen vstat z user posted image . greva pa tud vn ločeno vsak zase,pa mi včasih kr paše pa njemu verjetno tud, ker se mi zdi da bi bilo škoda zanemari vsa prijateljstva nekatera še iz otroštva, tako da si vsake tolk časa vzamema prost večer in grema vn s svojimi prijatli, sam takrat navadno eden ostane doma ker se zna jo taka srečenja=žuranja kr zavleč.
stara sva pa jaz 23 on 24
PS sicer pa če po pravici povem se mi tud neda več ful žurat in me sploh ne vleče več vn vsak vikend pa ful  žurat do "tilta"

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 14:01:10   
iva01
Drugačpa je Krensa kr dobr napisala, ker vem da ko gre on z svojimi prijatli vn grejo tud kdaj na kakšn striptiz, pa kaj, jaz se zaradi tega nič slabš in manj spoštovana ne počutim, sam je pa res da mama nekatere pojme razčiščene kaj lahko in kaj ne smema delat ko sva sama zuni.
V bistvu pa je pri takih stvareh vse od visno od stabilnosti zveze in medsebojnega zaupanja, ker ko tega enkrat med partnerjema ni več nimas smisla vztrajat

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 14:06:07   
Anonimen
Z mojim žuranjem je zaenkrat super.
Počnem kar hočem, s komer hočem, kjer hočem in kakor hočem.

Razen na svoje 'dobro' ime se mi ni treba ozirat na nikogar in ničesar.

Fajn ane?

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 14:12:34   
Anonimen
Midva sva oba že "prerasla" te zadeveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 14:16:23   
dory
zuranje...kwa je ze touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 14:26:22   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

zuranje...kwa je ze touser posted image


Ja, dobro vprašanje.....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 14:49:19   
cinci
ja se podpišem pod tejo. in pod mamčiuser posted image

_____________________________

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 15:00:03   
čaki
Tudi mi na kraj pameti ne pade, da bi šla kam, kjer možu ni všeč, npr. v kak zakoten lokal, poln pijancev. Že zaradi sebe, ne samo zaradi njega. In tudi v moški družbi se ne zadržujem iz več razlogov: ker se hitro razširijo zlobne govorice, ker spoštujem moža in ne želim, da bi se mu kdaj porodilo kakšno čudno vprašanje in nenazadnje, ker bi sama znorela, če bi se mož ponoči z ženskami klatil naokoli.


se mi zdi, da maš vse preveč pošlihtano....

jaz grem kamor meni paše, pa če je njemu to všeč ali ne...važno, da je meni
vse raznovrstne govorice mi dol visijo, pa glih tko njega spoštujem. važno da si midva zaupava.

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 15:03:02   
Anonimen
Pri meni je žuranja do jutranjih ur bolj malo....

Se mi že nekaj let ne da vsak teden 3x ponočevat, mi je lepše doma user posted image  user posted image .

Pa tudi tukaj, kjer sem zdaj, imam "majhen" krog znancev, s katerimi bi lahko uživala do jutra. Drugače kakšna službena zabava, večerja, izlet, rojstni dan prijateljic, take bolj občasne zabave.

Velki Mič gre večkrat ven, na nogomet (s pivom), rojstni dan prijateljev. Raje vidim, da gre sam kot z mano, ker se mi po njihovem drugem pivu ne da več poslušat njihovih "lovskih zgodb", ki jih niti ne razumem, saj jih nismo skupaj preživeli.

V principu sem za to, da gre vsak od partnerjev tudi na zabavo po svoje, s svojo družbo. Zato, da nisva ves čas skupaj in se preveč ne zlepiva.

Si pa poveva, kam greva in običajno tudi, kako sva se imela. Pa jaz povem, če me je kdo osvajal user posted image  user posted image

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 15:11:47   
NinKa
Do tistega resnega žuriranja me je malo minilo. Ga je bilo dovolj do nosečnosti. Sploh ko smo v sredo študentje štartali še na dobrem starem Štuku, nadaljevali v četrtek v Picasotu, v petek hodili k sebi dopoldan v kavarnici nasproti DM-a.....joj ta mi je bla najljubša. Potem pa petek v Vienni al pa v Šentilu (pozabla sem ime!!) pol pa 3 dni faksa in jovo na novo. Aja, ob četrtkih popoldan so pa bli rezervirani za popoldansko kopanje v Termah 3000, al pa izjemoma, če je cajta do Murske primanjkovalo, smo šli na Ptuj al pa Habakuk.

So bli časi, ki so bli super, res ni kaj.....ampak po 2,5 letih permanentnega žuriranja in pohajkovanja mi je blo vsega dovolj. Aja pa tut v Ljubljano sem se preselila. Tukaj pa niti ljudje niso za take akcije, ko smo jih mi štajerci počeli.

Kar se pa sedaj tiče.....sama hodim kofetkat s prijateljicami. In to je to. Vse smo odrasle in se boljše počutimo, če je okoli mirno za kak dober čvek. Moj možek pa ...kako mu je. Jaz mu popolnoma zaupam. On pa meni.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 15:15:00   
Tejči
Midva sva pa vedno hodila skupaj ven in imela skupno družbo. Sedaj, ko imava tamalo, pa mi sploh ne pride na misel, da bi ga šla nekam žurat (ponoči). Nisem jaz nočni (p)tič, mi čist odgovarja, da se do 22-23 ure spakam domov, ker preveč rada spim-moj pa tudiuser posted image  Občasni pikniki, rojstnodnevne zabave ali zabave kake druge vrste so pa seveda zaželjene in prav fajne-smo pa vedno vsi trije skupaj in je prav lušno. Si sploh ne predstavljam, da bi šla kam brez Mie, razen v Gardaland, ki se mi že taaaak lušta, ampak to je že druga pesem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 16:02:04   
Primoza
Nočno življenje nas ne zanima, ker smo potem zaspani.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 16:20:13   
Anonimen
Žuranje?Trenutno še brez omejitev.Grem,kadar želim in pridem,ko mi paše.Ponavadi doma povem,s kom grem in kakšen je približen načrt,ampak velikokrat ti načrti kar izginejo in počnemo kaj drugega,kje drugje.Ko se ne počutim dobro,pa tud če je žur na višku,pridem hitro domov.
Ko nisem bila samska,pa se je dalo tud vse zmenit.Včasih sma šla skupaj,včasih vsak zase.Včasih je šel tud samo eden.Ampak če je v odnosu zaupanje,ne moreš bit ljubosumen,pa tudi če je v ženski družbi.
Tarnanje domačih,ko se vrnem?Ne,hvala!Dovolj sem stara,da vem,kaj počnem in s kom.Itak odgovarjam za svoja dejanja.In če se mam fino,mi je tud prav vseeno za kak pogled izpod obrvi,tu pa tam,od moje mami.:)

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 18:11:51   
Vilma
Največkrat  žurava skupaj, ker pa imava različne dolgoletne prijatelje, različne okuse, različne interese se dostikrat zgodi, da žurava tudi ločeno.

Jaz bi na primer v disku plesala , on bi ga pil s prijatelji do jutranjih ur. user posted image
Ples ga niti pod razno ne zanima, mene srbijo podplati že pri prvem komadu. user posted image
Jaz bi poslušala orientalsko glasbo, njemu se želodec obrača in obratno.
On je za rock, meni gredo ob rocku lasje pokonci. user posted image

Nekateri že ob ločenem žuranju komplicirate, kaj bi šele rekli za vikend dopust s prijatelji brez patnerja? user posted image  

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 18:20:36   
Mariposa
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Z mojim žuranjem je zaenkrat super.
Počnem kar hočem, s komer hočem, kjer hočem in kakor hočem.

Razen na svoje 'dobro' ime se mi ni treba ozirat na nikogar in ničesar.

Fajn ane?


Enako, in v tem stanju trenutno prav uživamuser posted image user posted image


_____________________________

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 18:26:41   
Jančika_
Moje ponočevanje je zadnje čase rezervirano samo za babja RR srečanja. Vedno se možem dogovorim vnaprej, ker nekdo pač mora biti doma pri otroku. Nazadnje smo potegnile do pol štirih. Litanije in žaljivke? Nikoli in nikdar - zakaj le?!?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 19:49:36   
*Karmen*
Pri nama je pa takole: jaz sem bolj zapečkarski tip. Sicer sem rada zunaj (v naravi), rada grem na kakšno kavico s prijateljicami ali na kakšen obisk, kjer si babe damo duška s čvekanjem. To se dogaja tedensko. Moj pa ima odklop enkrat na mesec ali na dva meseca. Ampak takrat pride pa domov skoraj po vseh štirih. Ima pač veselje s svojimi prijateji čvekat o formuli, o fuzbalu, o politiki in zraven mal globlje v kozarec pogledat. Sva pač različna in zakaj bi jaz hodila z njim, če mi politiziranje in pivo ne diši? In zakaj bi on hodil z mano, če ne zna dobro opravljat? Vsak gre pač tja kamor mu paše. Plesat greva pa definitivno skupaj. In preden gre kdo od naju sam ven, pove drugemu vsaj to, da gre. Kaj več pa ne, ker tako ali drugače že drug za drugega veva kam in s kom zahajava. Aja, pa še o urah, ob katerih prihajava domov. Moj dragi gre zvečer in pride okoli polnoči ali enih zjutraj. Jaz pa kakor kdaj. Če gremo čvekat ven, se lahko zavleče od popoldneva do zgodnjega jutra, če pa grem na obisk pa ponavadi pridem domov do dnevnika na tv.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 18.6.2006 19:51:41 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 20:46:14   
mammy26
Odkar imamo otroke, hodim ven z eno ali dvema kolegicama, ki že tudi same imajo družino in razumejo družinska stališča. Z eno hodim ponavadi popoldne v shopping day, z drugo greva kdaj na kakšno solato zvečer, z ostalimi pa se dobimo kot družina... Najkasneje sem se vrnila ob 00.30. Litanije - sploh ne. Imam to srečo, da se z možem vse pogovoriva, dogovoriva in me popolnoma razume, da si tudi jaz morem vzeti malo zase.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 21:29:45   
nina6
Se strinjam z Mariposo in Pikec

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 22:32:27   
diva 4
Midva sva to "žuranje" že malo prerasla pa tudi najina družba ima že familijo.Greva pa brez skrbi kdaj vsak zase venuser posted image   , oziroma en žurat drugi pazi otroke.Pa vseeno ali pridem pozno domov ni nikoli očitkov z njegove strani, jaz pa njemu tudi nikoli ne težim zaradi tega.Saj partner ni naša last in v zvezi je po moje nekaj narobe če si partnerja ne zaupata pri takih stvareh.

(odgovor članu nina6)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako je z vašim žuranjem??
18.6.2006 22:51:00   
rija
Jaz mislim, da sem se nažurala....v pravem pomenu besede....

Zdaj pa žuramo včasih celo noč s tamalim....user posted image user posted image   rezultat je isti kot prej: zjutraj sem taka, kot če bi me cug povozil....user posted image user posted image

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?