|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako jih motivirate
16.8.2006 15:29:38   
ronja5
Otrokom je brez veze se nekaj piflat. Ne vidijo pomena v takem učenju nečesa za 3 dni - saj potem itak pozabijo napiflano. (resnici na ljubo imajo večinoma čisto prav, res je brez veze). In kja boste potem? Otroku se ne bo dalo, doma bo gledal tv, ali se zaprl v sobo in sanjal, samo šole ne bo delal....kaj boste? No, to me res zanima, ha ha, ker jaz sem si tudi naivno predstavljala, kako bo vsak moj otrok dal vse od sebe in se ne bom nikoli jezila, ker ne dela. Pa ni čisto tako. Kakšen od otrok se rodi s tendenco, da bi čim manj delal. Šola mu ni fajn niti se ne misli zato pretegnit. Tako pač je. (Gina(


To sem skopirala iz spodnje teme. Nekaj podobnega se mi je zacelo dogajat. Zadnja tri leta v osnovni soli se skoraj ni vec ucil. Res da je brihta in je imel kljub temu odlicen ali lep pravdober uspeh.
V 9. razredu se je total nehal ucit po tistih testih za zoisovo. Teste je seveda zelo dobro resil, ucitelji so ga zaceli vzpodbujat, on pa se je nekako uprl z izgovorom, da on ze ni nadarjen, da je cist navadn,.... temu primerno je padel tud uspeh in zakljucenih je imel tudi nekaj trojk.
V bistvu me zanima kako naj ga motiviram v srednji soli. Ima katera kak predlog, izkusnje, ...


< Sporočilo je popravil ronja5 -- 16.8.2006 15:34:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako jih motivirate
16.8.2006 16:19:00   
Ro-La
pusti še mu malo počitnicuser posted image

pa oglaste se kajuser posted image

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako jih motivirate
17.8.2006 11:26:00   
nejcko
Pojma nimam, to vse me  še čaka in se bom takrat s tem ubadalauser posted image .

Drugače pa lahko iz lastnih izkušenj in izkušenj nekaterih znancev napišem, da uspeh in odnos do dela v OŠ še zdaleč ni nobeno merilo. Mnogo otrok, ki so OŠ zdelovali s povprečnimi ali celo nižjimi ocenami, je "zacvetelo" šele na SŠ, ker so jim stvari, predmeti, usmeritev šole šele takrat postali zanimivi in smiselni. Mnogi pa so "vzcveteli" šele na faxu.

Ljudje smo različni, je pa za starše verjetno šok, ko so deležni nenadne spremembe v uspehu in odnosu do šole svojega otroka. Vsi nis(m)o za šolo - mnogo izredno inteligentnih ljudi je v življenju uspelo na drugačen način, je pa res, da so danes drugačni časi in šteje le papir. Ampak tudi to se bo spremenilo. Glede na to, da sledimo Ameriškemu načinu življenja in izobraževanja, bo postalo enkrat pomembno predvsem to, koliko nekdo v resnici zna, ne pa samo to, kakšen papir ima. Ker naša šola postaja čedalje bolj nekvalitetna in proizvaja čedalje več ljudi, ki na papirju sicer briljirajo, znajo pa nič, bodo tudi delodajalci začeli gledati mimo papirjev.

Ti samo daj otroku vedeti, zakaj je šola pomembna, povej mu, naj se zamisli, kaj ga čaka v obeh primerih (če se bo oz. ne bo učil), potem pa naj si sam postelje svojo posteljo. Bolj boš pritiskala nanj, slabše bo. Sicer pa, kot sem že rekla, sploh za fante je značilno da šele na SŠ "vzcvetijo" ... žal nekateri tudi "odcvetijo", tudi to je res, a ne obupaj.

SREČNO

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako jih motivirate
17.8.2006 14:16:38   
ronja5
Ooo Rola! Pa saj on ma ze 3 leta pocitnice, user posted image
V kratkem se vidimo sigurno, bomo pa prej poklicali.
Hvala tudi tebi Nejcko, upam, da se se katera oglasi, lp!

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?