|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ves, da je splav?
1.2.2009 22:37:26   
titania
Pozdravljeni!

Jemljem kontracepcijske tabletke Yarina... Priznam, da sem včasih glede njih malomarna (namesto zvečer vzamem zjutraj) ampak nikoli nisem imela daljsih presledkov.
Naj omenim tudi, da imava s fantom odnose tudi ko končam s jemanjem in pričakujem menstruacijo. (vsaj 3 dni po zadnji tabletki te tako nikoli ne dobim)...
Zadnja menstruacija pa je zamujala; dobila sem jo šele 6 dni po zadnji tabletki imela pa sem jo samo 3 dni (običajno je vsaj 5 dni), bila je zelo šibka, kar je zame zelo neobičajno in tudi krči, ki so ponavadi prisotni takrat niso bili.

Ta četrtek, sem spet vzela zadnjo tableto.. Torej, menstruacijo pričakujem jutri. Danes pa sem ugotovila, da moj izcedek ni normalen, v hlačkah sem imela zarodek ali pa nekaj kar mu je zelo podobno. bilo je veliko 2 cm in ko sem preverila slike na netu sem ugotovila, da je v bistvu isto, ujemajo se tudi mere in vse ostalo.
Zanima me, če je to možno... in seveda, če je možno brez kakršnekoli krvavitve..
Rada imam otroke, ampak ne še nisem pripravljena na njih! Zelo me skrbi, če je to bil spontani splav in če lahko ima kakšne posledice za kasneje?!? Ali bi lahko zaradi tega imela težave pri kasnejši zanositvi?
Prosim, pomagajte! Ne vem na koga se še naj obrnem! Poskušala sem na foromu za mlade, ki pa ne trenutno ni dejaven! Lepo prosim, vsak nasvet mi bo koristil.
Hvala že v naprej!

P.S.: Naj še omenim, da naj bi bile te tabletke tudi proti mastni koži, celulitu itd. Sama pa opažam, da imam vedno bolj mastne lase in tudi pri celulitu ni učinka, da ne bi nastajal. Ali je možno, da tabletam popusti učinek?




Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ves, da je splav?
1.2.2009 22:45:04   
Jančika_
Najboljše bo, da čimprej narediš test. Če bo pozitiven (mislim, da je vsaj še kak dan po splavu pozitiven, vsaj moj je bil), se pojdi pokazat h ginekologu, magari na urgenco. Če je negativen, si pa imela verjetno pač malo čuden izcedek, tudi to se zgodi. Tudi če je bil spontani splav, se ne boj za naprej. Seveda je malem procentu lahko kak zaplet, ampak to je res mala možnost, večinoma je vse OK.

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako ves, da je splav?
2.2.2009 8:55:27   
mala maja
tako kot ti je predlagala Jančika naredi test. Pa pojdi do ginekologa.

Sicer ti ginekolog kaj dosti ene bo mogel pomagati, če se je vse ščistilo.
Meni je rekla da mi ne more potrditi ali 100% ali je šlo za splav ali samo za močnejšo mensturacijo.
Da glede na to da je bil test pozitiven z rahlo komaj vidno črtico da je verjetno šlo za spalv in da se je vse ščistilo, pa da če bom imela težave naj predem nazaj. Menstuacija mi je zamujala 14 dni in potlej se je v kepah vse usulo iz mene in krvavitev trajala samo 5 dni samo je kar lilo in lilouser posted image  . Pa dala mi je možnost da grem lahko delat hormonski test, pa nisem hotela it delati. Mogoče da sem sama sebe opepričala da je šlo za močnejšo menstuacijo.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako ves, da je splav?
2.2.2009 9:01:44   
mala navihanka
Na tvojem mestu bi šla G ,ker se lahko zgodi da ti lahko ostane kaj notri!Tudi meni je po splavu test pokazal pozitivno,

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako ves, da je splav?
2.2.2009 13:09:27   
titania
Hvala za nasvet. Ampak .. Pri meni ni bilo nobene krvi! Danes sem dobila menstruacijo, ki je pa res bolj čudna (svetlejša in redkejša)...
Sicer pa vsekakor grem zdaj takoj po test!
Hvala vam vsem!

(odgovor članu mala navihanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako ves, da je splav?
3.2.2009 21:56:29   
Liya
Titania kaj pa je test pokazal?

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako ves, da je splav?
6.2.2009 8:55:45   
titania
Haj.. Test je bil negativen! Imela sem zelo bolečo in zelo močno menstruacijo, vsaj prve dni... Sedaj pa je vse v redu.. Tako da mislim, da je bilo vse to skupaj lažni alarm..
No, če povem po resnici.. Preveč me je strah, da bi šla h ginekologu in izvedela kaj je bilo v resnici! Upam samo, da ni bilo nič...user posted image


(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako ves, da je splav?
3.3.2009 22:37:51   
elyy
men je pa dougčas in nemorem spat...sej veš kako je k si že v 7 mesecuuser posted image
no...men se je lansko leto isto zgodilo k teb menstruacije je zamujala več k 14 dni,pa k mi ne nikol...
k sm šla po test mi je pokazu,da sm noseča in pol drug dan pa dobim menstruacijo fuulll močno in me je grozno zvijalo pa krče sm močne mela k takih še nikol ni blo,,,in je biu zgleda splav,sam sm bla js malomarna pa sm misla d to ni nč pa sploh nism šla h ginekologuuser posted image  


nočkaaaaa


elyyyyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?