|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na dopust?
27.1.2013 21:46:13   
vijolica2
Pozdravljene...

Malo že razmišljamo kam bi šli na morje(z otrokom starim leto in pol) in se obračam na vas po nasvet...Razmišljamo o Egiptu, Turčija, Tunizija, Djerba...? Kakšne imate izkušnje, kaj nam predlagate? Katera agencija? hvala že v naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na dopust?
28.1.2013 18:22:45   
Mamaja
Sicer še čakam prvega otroka, tako da o potovanju z njimi nimam pojma, lahko pa ti iz prve roke odsvetujem potovanje s tako majhnim otrokom v Egipt zaradi hrane. Ne glede katero kategorijo hptela izbereš, v Egiptu tvegaš drisko, in to hudo, pa morda to ni najbolj fajn, če to dobi majhen otrok. Pač hrana in higienski standardi so malo drugačni in očitno nam oz. našim prebavilom to ne paše. Sicer prisegam na Egipt in Rdeče morje (snorkljanje v Dahabu je bilo zame ena najlepših doživetij v življenju), a morda z malo večjimi otroki, ki ti ne bodo takoj dehidrirali. Tudi če zelo paziš, kaj ješ, ti nihče ne garantira, da v kozarcu, v katerem so ti postregli sok iz stekleničke, ni ostalo malo vode, s katero so ga pomivali. In že to ti lahko povzroči tako drisko, da jo pomniš kar nekaj časa....

V Tuniziji sama sicer nisem imela težav s hrano, vem pa za kar nekaj ljudi, ki so jih imeli, pri čemer so bili vsi v hotelih s štirimi ali petimi zvezdicami.

Tako da od omenjenih destinacij bi se z majhnim otrokom odločila za Turčijo, ki vsaj po mojih izkušnjah ni tako prehransko problematična. Sicer so pa vse tri države fajn in povsod so navdušeni nad otroki user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam na dopust?
29.1.2013 8:55:49   
darhaha84
Mi smo bili septembra (s takrat 18mes. otrokom) tukaj http://www.kompas.si/pocitnice/Grcija-Otok-Zakintos-Tsilivi/Hotel-Filoxenia-21823p64051d06.2013e7i21055 in bili zelo zadovoljni. Tako s hotelom, kot z osebjem – edina pomanjkljivost je, da hotel ni čisto ob morju in je ene 20min hoje, kar nam ni predstavljalo ovir. Sicer pa tudi hotelski avtobus vozi na plažo. Pa za nekaj dni smo rentali avto in se potepali po otoku – nam je bilo zelo všeč

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam na dopust?
13.2.2013 6:55:29   
vijolica2
Hvala za nasvete. Ne vem nekako se nagibam na Tunizijo. A je že katera bila v tuniziji? In če ja, s katero agencijo?. A priporočate da gremo v maju ali v septembru? Ker med sezono je prevroče. Za vsak nasvet hvala.

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kam na dopust?
13.2.2013 8:44:51   
josephine27


Jaz sem bila v na Djerbi in safariju po Tuniziji. Takrat še nisva imela otrok. To je bilo 5 let nazaj. Je bil pa en par z dvama otrokoma in je imel najmlajši ravno leto in pol. Sem bila takrat ravno noseča pa sem jih verjetno zarad tega malo bolj opazovala pa tudi parkrat smo se z njimi pogovarjali. Mali ni hotel skoraj nič jest, čeprav je bilo vse samopostrežno in veliko izbire. Vroče je bilo itak 40 stopinj. Meni se je zdelo, da se vsi skupaj mučijo, ker se zaradi mivke z vozičkom niso mogli do plaže. Jaz ne bi šla stako malim. Če pa že obvezno hotel v prvi vrsti pri morju in kaj proti driski s sabo. Odvisno koliko komplicirate. Če ste bolj avanturisti potem je Tunizija fajn. Samo s tako malim je spet težko ciazit na okrog.

Za mirne družinske počitnice pa bolj priporočam Turčijo.



_____________________________



(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kam na dopust?
13.2.2013 8:47:02   
josephine27
aja mi smo bili v septembru pa je bilo vseeno 40 stopinj. je pa res, da sem jih jaz osebno lažje prenašala kot 36 pri nas, ker ni toliko vlage. če prideš po dežju pa je baje ful soparno.


_____________________________



(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kam na dopust?
13.2.2013 9:02:48   
goa
Midva sva bila v Egiptu, Tuniziji in Djerbi. Meni je bilo vedno lepo in nimam kaj reči. Aja sva pa bre otrok. Tak da svetovati kam z mičkenim otročkom ti ne morem. Edino to, da se kar fajn pripravi na pot. Je kolegica šla z leto in pol staro punčko v Turčijo in so bili problemi pred in na letalu. Ker ni bila tak svobodna kot je vedno. In se je na letalu drla kot zmaj.
Kar se tične pa driske in podobnega. Jaz ko grem v Sloveniji v gostilno jest, če ni tista na hudem nivoju imam drisko. Takoj vem, ko nekaj ni ok. Tak da če je nekdo malo bolj občutljiv je itak vseeno kje je in kam gre. V Egiptu sem zbolela. Driske ni bilo hude, ampak me je bolel želodec in od tega sem dobila po celih ustinicah herpese in sem bila groza. V Tuniziji sem driskala ene dva dni. Na Djerbi pa sploh ne. So bili pa vsi hoteli 3* ker si kot študenta nisva nogla več privoščiti. Aja moj fant pa ni imel driske nikjer.
Svetovati pa ti ne znam. Ker midva sva prehodila in prelazila vse kotičke. Vse tri države se mi zdijo čudovite. Ti pa z majhnim otrokom bolj iščeš senco, plažo, morje in mir. Saj res, plaža... V Egiptu nisva imela lepe plaže. Pa še korale so povsod. Na Djerbi pred sezono ve zeloooo pihati (konec maja, začetek junija je tam na plaži zelooo vetrovno). Sva bila tam junija in edina na plaži. Ostali so se skrivali pred vetrom. Ker je bil res hud. O tem da sem prišla domov cela osmojena raje nebi user posted image Nekako mi je od teh destinacij bila najlepša plaža v Tuniziji (bila sva Hammamet).


_____________________________

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kam na dopust?
13.2.2013 9:05:06   
darhaha84
Midva sva bila v drugi polovici septembra na Djerbi in nama je bilo fajn (maja ne vem kako je)-sva bila pa še sama. Šla sva pa tudi v Saharo, jahanje kamel in je bilo zelo lepo. Je pa tam zelo kritična hrana, voda. Midva nisva imela problemov, je imelo pa kar nekaj ljudi probleme s prebavo, vendar so bili v drugem hotelu. Midva sva bila v hotelu LTI Djerba holiday beach, ne spomnim se preko katere agencije sva šla, ker je bilo to ene 8let nazaj.

(odgovor članu goa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?