|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kamp Polari (Rovinj)
21.4.2011 18:55:26   
alamar
Malo sem razmišljal, kam bi šli letos kampirat s psom in da je v krogu 200 km od Ljubljane. Nekam, kjer še nismo bili. V oči mi je padel kamp Polari pri Rovinju, ki naj bi bil precej lepo urejen in prijazen do psov. Imajo pasje tuše, pasjo plažo in psi naj bi bili nadvse dobrodošli povsod razen v premium delu s plažo, ki ima modro zastavo in seveda na bazenu. Poleg tega je blizu malo večje mestece, kar radi izkoristimo za večerne sprehode. Cena je tudi kolikor toliko nepretirana za Istro.

Osnovne informacije in plan kampa sem seveda našel na internetu sam, me pa zanimajo še malo osebne izkušnje.

Zanima me predvsem.

- Je možno ob obali peš priti po kakšni urejeni poti do Rovinja (razen po neki kolesarski stezi, ki pa domnevam ni namenjena pešcem)?
- kakšna je kaj plaža, kjer je dovoljeno kopanje psov (je spodobna, ali zanikrna luža, kot marsikje drugje)?
- kako je z internetnim dostopom (je brezplačen wi-fi in na katerih mestih)?
- kako je s spoštovanjem nočnega miru? Je bolj miren kamp, ali so glasne žurke, vožnje avtomobilov...itd

Tudi kakršnikoli ostali vtisi in mnenja  so dobrodošli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kamp Polari (Rovinj)
30.4.2011 13:27:40   
alamar
Res noben ne zna podati kakšne osebne izkušnje?  voznikvozniku?  Kamp je precej velik in sigurno je že kdo tam počitnikoval user posted image

(odgovor članu alamar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kamp Polari (Rovinj)
3.5.2011 9:48:00   
fery11
Kamp Polari obiskujem že 5 let, zato ti lahko odgovorim. Kamp je zelo velik, lepo urejen user posted image , plaže primerne za sončenje (tudi s senco) user posted image , trgovina dobro založena. Do Rovinja se da priti tudi peš (pot je predolga za večerni sprehod do mesta, ni razsvetljave) in s kolesom, vse ob morju. Steza je skupna za pešce in kolesarje. Kopanje v morju za pse  ni posebej urejeno. Internet  je možno uporabljati na recepciji proti plačilu. Kamp se trudi ponuditi  gostom čim več, zato je tudi glasba (karaoke in plesna) štirikrat v tednu na bazenu. Traja do 24 ure in je zelo hrupna zlasti za tiste, ki kampirajo v neposredni bližini ( user posted image spati ni možno). Tisti, ki kampirajo 150 metrov vstran tega hrupa ne slišijo. Ponoči je vožnja z avtomobili prepovedana. Nočne žurke se pojavljajo tudi med kampisti (srečanja s sosedi, rojstni dnevi ipd), dovoljeno je do 24 ure. Še kakšno vprašanje?

(odgovor članu alamar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kamp Polari (Rovinj)
3.5.2011 19:55:19   
alamar
Hvala za izčrpen odgovor.

Koliko km in časa pa je recimo do Rovinja, take ležerne hoje po tej potki?
Kje se pa potem psi kopajo, ker na planu kampa je označenih kup območij za kopanje psov. Zato me predvsem zanima kakšna je plaža na teh območjih?
http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Polari_Rovinj/Varovanje_okolja

(odgovor članu fery11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kamp Polari (Rovinj)
3.5.2011 21:16:52   
fery11
Ker nimam psa, na to nisem bil pozoren, vendar so me naši opozorili, da sta v morju vsaj dve tabli za kopanje psov. Plaža je urejena in primena za odrasle in otroke, torej pesek, kamenčni in tudi skalnata. Vsak lahko najde svoj kotiček. Na južnem delu se kamp nadaljuje v nudističnega (z lepo plažo- kamenčki), na severu v naselje Vile Rubin, prav tako za istrske razmere z  dokaj prijetno plažo. Vse to je možno uporabljati.  Pot ob morju do Rovinja sem samo prekolesaril, za peš hojo sta potrebni slabi dve uri (v center Rovinja).

(odgovor članu alamar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kamp Polari (Rovinj)
8.5.2011 10:18:31   
alamar
Hvala za pojasnilo. Sicer sem si za glavni dopust rezerviral že drug kamp, a bom verjetno rezerviral tudi tega za septembrski termin, saj imajo od 03.09. zelo ugodno ponudbo (parcela z elektriko + 2 osebi + pes + taksa) za 16 EUR na dan.

(odgovor članu fery11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?