|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj vzeti KT?
9.9.2006 10:51:01   
Ulla
Ojla, še nikoli nisem jemala kontracepcijskih tabletk, zdej jih pa moram pred posegom, lap+histero. Kdaj je najbolj primeren čas, da vzamem tabletko zjutraj ali popoldan, zvečer?? 19.9 imam laparo.+histero in moram začeti prvi dan M jemati KT, danes se mi je že malo ulilo, ampak tak rjavi izcedek, pa še nevem ali naj začem s tabletkami? Ali jih je najbolj vzeti po zajtrku lai pred, ali jih lahko zvečer, bojim se, da mi ne bo slabo po njih, ker jih še nikoli nisem jedla?

Prosim , če imate kakršnikoli nasvet, bi bila vesela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj vzeti KT?
9.9.2006 11:02:43   
Anonimen
Zdaj kar začni jemat. Je pa vseeno kda jih jemlješ. Jaz osebno sem jih zvečer jemala; ene jih pa zjutraj al pa opoldan. Različno. Jemlji tako da bo najmanj šans da jo pozabiš.

Lep dan!!!

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj vzeti KT?
9.9.2006 11:35:56   
Ulla
Pa ni nič pomembno , a med obrokom, ali po obroku...? Polj jo bom pa zvečer rajš uzela, pa jih bom imela kar na mizi, da nam pozabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj vzeti KT?
9.9.2006 17:31:14   
Anonimen
Ulla jaz sem pred histero mogla tudi tabletke jemat, pa sem vzela na dan ko sem imela rjavi izcedek, ker sem mislila da je to menstruacija. Ko sem pršla z operacijske mize, pa mi je G reku, da sem si podlajšala cikel, ker nisem vzela KT prvi dan menstre ampak kak dan prej. Če imaš normalne M, potem moraš vzet tabletko prvi dan ko se ti ulije, ne ko je rjavi izcedek. Rjavo ne pomeni menstre, ampak rdeče. Zaradi tega kar se je meni zgodilo, ni mogel točno videt vseh nepravilnosti, ker je bila stena maternice predebela. Za laparo ni tolk pomembno kdaj vzameš tabletko, ampak za histero pa je to pomembno. 

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj vzeti KT?
9.9.2006 17:33:58   
Anonimen
To sem še pozabila, če vzameš prehitro KT, se pravi ko še ni prave M, potem si prejšnji ciklus podaljšaš in sploh ne boš dobila M, mogoče sam kak izcedek. No to se je meni zgodilo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj vzeti KT?
11.9.2006 11:31:03   
Ulla
Jaz sem že začela z jemanjem KT, priv dan,ko je bilo rjav izcedek ga še nisem vzela, polj drugi dan sem pa začela jemati. Tko,da sedaj jih moram jesti vse do pregleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?