|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo ima prav?
10.10.2005 8:18:04   
Anonimen
Moj problem je naslednji. No, ne vem če je ravno problem, ampak zanima me v bistvu kako imate vi te stvari urejene.
Od kar zopet hodim v službo po porodniški, je moj delovni čas enkrat do treh, drugič do štirih. Moj mož pa ponavadi službo zaključi okoli dveh.
In v čem je problem. Moj mož pravi, da naj bi takrat ko delam do treh, jaz hodila po malega v vrtec, on pa ga bo hodil iskati, ko delam dlje.
Jaz pa se s tem ne strinjam. Zakaj ga ne bi vedno hodil iskati on, če vedno konča prej ko jaz? Pravi, da lahko tako takrat še kaj naredi doma, ko ga grem jaz iskat. In včeraj sva se zaradi tega hudo sprla.
Kakšno je vaše mnenje glede tega? Jaz kompliciram ali mož nima prav?
Hvala
LP

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 8:21:08   
Anonimen
Ne vem, pri nas ne bi zneslo, da ga nekdo hodi iskat ob dveh, ker skoraj do treh spijo.

Če pa ne bi, bi seveda gledala, da gre otrok čimprej domov, čeprav po eni strani ima mož prav, da v tisti uri lahko kaj naredi doma, recimo pripravi kosilo (če ga) in sta potem lahko oba takoj z otrokom.

ne bi vedela točno kaj in kako. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 8:30:13   
Marogica
Po moje je v redu, če se po otroka hodi vedno ob (približno) isti uri, ker tudi otrok to "čuti" in se ravna po drugih otrocih, kdaj jih starši domov odpeljejo. Kot da bi imel nekakšno uro v sebi.
Pri nas ga pelje in hodi iskat moj mož. Je pa seveda odvisno od tega, kaj doma tvoj mož postori v tem času, oz. kaj bi rad postoril. Moj v tem času ne bi postoril nič, zato gre pač on po njega in opravi stvari kasneje, jaz pa se ukvarjam v tem času z otrokoma, oz. ta večji atiju že tudi "pomaga".
Mislim, da je dosti odvisno tudi od vašega "urnika".

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 8:30:43   
Anonimen
Teoretično je po mojem mnenju vseeno. Odvisno, zakaj želiš, da gre otrok domov ob 14-ih in ne ob 15-ih. Ura gor ali dol se mi ne zdi velik problem, sploh pa, če je vrtec obema spotoma iz službe.
Če ga pobereš ti ob 15-ih, ima tvoj mož doma eno uro časa, da nekaj naredi, kot sam pravi. Če ga pobere on ob 14-ih, je nima. In tudi, če ga pobere katerikoli od vaju ob 16-ih, je še vedno doma čas za gospodinjstvo.
Predvidevam, da otroku v vrtcu ni nič hudega.
Vprašanje je, zakaj ti želiš, da ga on pobira ob 14-ih. Močno upam, da ne zato, ker mu ne bi privoščila urice časa, ki bi jo imel samo zase (ti je očitno nimaš - ali zaradi službe ali pa potem zaradi dela doma). Upam, da ni v igri ljubosumje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 9:10:33   
Anonimen
Ne vem, jaz bi bila tudi užaljena, če se mu ne bi zdelo vredno kar se da hitro teči po svojega otroka v vrtec. Meni se to zdi logično. Seveda, če do takrat že vstanejo. Kaj pa naredi v tisti uri tako pomembnega? A ni lepše, da je tisto uro z otrokom, pa potem naredi, ko ti prideš, in si ti ta čas z otrokom?
Ja, tako je meni logično, ampak da ne boš mislila, da je pri nas tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 9:15:17   
Anonimen
Ne Kerensa, nikakor ni poanta v tem, da mojemu ne bi privoščila te urice. Ker vem, da si je ne bo vzel zase, ampak bo v tem času kaj postoril okoli hiše ali v hiši. Ker si na žalost nikoli ne vzame časa zase, ampak je treba vedno nekaj delati in delati. Tudi kosilo skuha, če ima čas.
Ampak meni se smili mali. Saj mu ni nič hudega v vrtcu, ampak sigurno komaj čaka, da gre domov. In zakaj, če je možnost ne bi šel prej?
Ma ne vem, mogoče narobe razmišljam.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 9:17:01   
Anonimen
Ne, tako tudi jaz razmišljam in vedno gledam, da gre otrok čimprej domov, če seveda še ne spijo takrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 9:28:50   
Anonimen
Ja, se mi res zdi, da kompliciraš tam, kjer ni za komplicirat. Jaz osebno bi bila presrečna, če bi jo lahko skoz sama hodila iskat v vrtec. Če pa bi šel on, bi se mi tudi fajn zdelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 10:55:41   
muki1
user posted image  Zakaj se ne moreta dogovarjati sproti? Jutri grem po njega ob dveh, v četrtek moram pokositi travo, vzemi ga ti ob treh...Je pa rahlo žalostno, če  se prav upira biti sam eno urico z otrokom.user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 10:58:43   
Anonimen
Otrokom je v vrtcu zelo lepo, so med vrstniki, se igrajo in za njih lepo skrbijo in ne komaj čakajo da grejo domov, ker še ne poznajo na uro in ne gledajo na njo kot mi odrasli in se ne obremenjijejo z njo.Kdorkoli bo kadarkoli prišel po njega mu bo všeč, pa naj bo to enkrat mami enkrat pa ati.Še fajn se mu bo zdelo, da prihajata oba po njega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 12:41:36   
Annny
Odvisno od tega, kaj je tisto, kar ima za narediti doma. Če on kuha kosilo, pospravlja ipd., je poštenouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kdo ima prav?
10.10.2005 15:34:56   
PiaM
Zmenita se, če ima kaj takega za postorit doma, pojdi ti po otroka , če pa imaš ti kakšne opravke po službi ali delaš dlje, pa naj gre on. Ne vidim problemauser posted image . Naša je vedno rada ostala dlje v vrtcu, saj so se z otroci lepo igrali in je včasih prav grdo gledala, če sva prišla prehitro po njo.user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?