|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 13:04:56   
Kate15
Pozdravljene punce,

sem prvič na tem forumu in bi vas prosila, da mi sporočite svoje aktualne izkušnje s klomifenom? Kdaj ste zanosile po začetku jemanja??? Sama sem sedaj zaključila prvi cikel...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 16:05:35   
Shana86
Živjo!

Trenutno sem tretji cikel in čakam, če je uspelo... Fino, da si načela temo, tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 16:20:33   
Kate15
Ja kot sem gledala so že forumi na to temo, vendar stari. Pa bi rada našla kakšne "soklomifenke", da si malo delimo izkušnje in skrajšamo čakanje :). Koliko tabletk na dan pa jemlješ?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 17:22:54   
monsy
meni ni pomagal,.... user posted image

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 18:26:43   
Shana86
monsy user posted image Tudi pri meni bolj slabo kaže... user posted image

Jemala sem 1 tbl 5.-9. dan prva dva cikla, tretji cikel pa 2 tbl na dan. Na žalost me G ni kontroliral z UZ, tako da sploh ne vem, če sem reagirala. Ovulacijski testi so pa bili pozitivni... Mož je bp, jajcevodi so glede na HSG prehodni, tako da pojma nimam, zakaj ne uspe user posted image
Pa ti?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 18:34:25   
Kate15
Kdaj si pa imela ovulacijo? Koliko dni po zadnji tabletki? Čudno, da te ginekolog nič ne kontrolira... Kdaj bos pa vedla ali jevratalo v tretjem poskusu???

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 18:46:56   
Shana86
Hm se mi zdi, da je bil v prvem ciklu test + na 13. dan, v drugem pa na 14. dan. Tudi sicer imam O nekje okrog 15.-16. dneva, cikle pa 27-dnevne. Aha se pravi, O je morala biti nekje okrog 6 dni po zadnji tabletki. So me pa ful ful boleli jajčniki že dva dneva prej, tako da sem vedela, da se nekaj dogaja.

Vedela bom naslednjo sredo... Pa ti?

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 18:55:45   
Kate15
Jaz sem v cetrtek vzela zadnjo tabletko tako da sedaj cakam ovulacijo. Upam da bo... A ti pa ze cez dva dni zves. Joooj se nalo. Drzim pesti, da je ratalo :-). Koliko si pa stara?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 18:59:48   
Shana86
Ne ne, naslednjo sredo, čez dober teden. Kmalu bom 27... Sem upala, da bom pri teh letih delala že na drugem user posted image user posted image Kako se stvari obrnejo.

Koliko si ti stara? Imaš že kaj otrok? Se že dolgo trudita?

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 19:04:24   
Kate15
Jaz sem pa 28. Ne, vbisvtu je bilo pri meni tako, da ravno, ko sva se odločila, da bi mela otročka, so mi ugotovili policistične jajčnike. In mi je ginekolog takoj predpisal klomifen, da ne zgubljamo časa. Tako da je to čisto čisto prvi cikel, prvi poskus. Ampak se mi čas tako vleče... Pa vse kolegice mi govorijo, da naj ne psihiram in se sprostim. Mi gredo prvo na živce, k mi takšno govorjenje res ne pomaga. Kako je blo pa pri tebi?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 19:20:20   
Shana86
Midva sva nehala biti dosledna pri zaščiti konec leta 2011, februarja 2012 sva pa začela aktivno delati na user posted image Tako da sedaj teče, se mi zdi, 13. cikel... Imam redne cikle, nikoli nobenih težav, vse preiskave do sedaj so bile bp, sva kao popolnoma zdrava, uspe pa ne... Klomifen je bolj štih proba pred laparoskopijo, kot pa kaj drugega. Diagnoze PCOS zaenkrat še nimam postavljene.

O ne govori o tem, da so vsi zelo pametni, kako je vse na psihi in kako sama s stresom preprečuješ zanositev... Zlasti so glasni tisti, ki jim je takoj uspelo in se niso imeli časa sekirat. Totalne bedarije. Sama sem bila prve mesece popolnoma sproščena. Ko je marca prišla M, sem rekla, o a je res že 28. dan? Potem pa minevajo meseci, in verjemi - vsak mesec je neskončno težji kot prejšnji. Najprej psihiraš, ko dobiš M, nato par dni prej, nato že takoj po O, nato pred O, nazadnje pa že med M. Ker točno veš, kaj te spet čaka ta mesec, vso tisto upanje in na koncu razočaranje... Zdaj sem ti čisto zabedirala user posted image , ampak zadnje mesece se res počutim precej bedno... Verjetno tudi zaradi klomifena.

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 19:26:23   
Kate15
Ja točno tako. Pametujejo tisti, ki jim je kar tako ratalo, ko so si zamislile, zdaj pa meni razlagajo o psihi. Rada bi videla, kako bi reagirale, če pri njih ne bi takoj ratalo ali pa bi jim ugotovili, da nekaj ni ok. Jaz sem bla vedno prepričana, da ne bo težav, dokler mi niso postavili diagnoze. Pol pa človek še marsikaj prebere in ma preveč časa za razmišljat... Mi pa pomaga brat poste od punc, ki so na istem kot jaz, ker vsaj vedo, kako mi je. Kar se tiče čakanja pa verjamem, da je noro ja. Men je že sedaj noro, ker s temi tableti skoz nekaj računaš in si primoran razmišljati o tem. No, saj mogoče je pa pri tebi ratalo v tretje, ko si zvišala dozo tablet. Jaz že od začetka jemljem 2 na dan, od 3. do 7 dne cikla. Kako si pa ti jemala? Od 5. do 9.?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 19:40:58   
Shana86
Točno to, teli forumi so malo dvorezen meč. Po eni strani še bolj psihiraš in si obsedena z vsem skupaj, po drugi pa te potolaži, ko prebereš, da se veliko punc počuti podobno in da nisi čudna.

Ja, 5.-9. Sama sem tudi pred O mislila, da višja doza bo pa zihr prijela. Ampak potem so me med O jajčniki boleli bistveno manj kot prva dva cikla. Ubistvu sem čutila samo neko neprijetno napetost v spodnjem delu trebuha. Pa še ta mesec nisem delala testov, tako da ne vem, če je sploh bila O. Pri klomifenu je tako, da višja doza ne pomeni nujno večjega učinka. Sem prebrala veliko punc, pri katerih konjske doze niso prijele, potem pa jih je Reš dal na pol tabletke in so zanosile. user posted image

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
4.2.2013 19:59:20   
Kate15
Ja sej vem. Včasih bi blo dobro kr mal pustit vse tele forume. Sam mene zaenkrat še kar premami, da kaj preberem. Upam, da se bo še katera javila s kakšnimi pozitivnimi izkušnjami s klomifenom... Ti pa nujno poročaj, če je tokrat ratalo :)

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
5.2.2013 9:08:44   
lery
Lep pozdrav. Naj vam zaupam mojo zgodbo .


Tudi jaz sem jemala klomifen. ker nisem mogla zanositi sem vztrajala da nekaj ni uredu,da me je začelo boleti ko sva imela odnose ,da moja menstruacija ni bila več taka kot prej...Ker je ginekologinja vztrajala pri svojem, da sem živčna, da naj kdaj spremeniva položaje...sem jo zamenjala.Novi ginekolog me je temeljito pregledal poslal na ultrazvok kjer so ugotoovili endometriozo. Po uspešni laparoskopiji sva se po šestih mesecih odločila da poizkusiva s klomifenom. Začela sem z 2 dan od 3 do 7 dni cikla,sem si pa redno tudi merila temperaturo. naslednji mesec sem bila noseča. Ginekolog mi je na pregledu rekel imate dva srčkauser posted image user posted image In ravno ta mesc moja dva sončka praznujeta 5 rojstni dan.
Tudi tebi bo uspelo.

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
5.2.2013 9:14:14   
Kate15
Jeeeeeeeej, kako lepa zgodba :). Super, hvala :). Jaz sem tudi zamenjala ginekologa, ker me prejšnja sploh ni hotla temeljito pogledat, v smislu, vrni se čez eno leto, če ne bo ratalo... Moj novi je šel pa takoj v akcijo :). Po tem si zanosila že v prvem ciklu kajne :). Kaj pa imaš, če smem vprašat :). Kdaj si takrat začutila ovulacijo po prenehanju jemanja, če se še spomniš.

(odgovor članu lery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
5.2.2013 9:24:23   
lery
Imam dva fantka. Ja zanosila sem v prvem ciklu,samo ne vem kdaj sem imela ovulacijo ,vem samo to da sem si izmerila temperaturo ki je bila malo čez 37 in rekla mojemo danes je ta dan in res je bil.

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
5.2.2013 9:29:59   
Kate15
Drži pesti, da se bo tvoja zgodba ponovila :).

(odgovor članu lery)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
5.2.2013 10:13:28   
lery
Bom držala pesti zate in za vse ki se trudijo. Vem kako je to pri meni niso bili meseci ampak leta,zato te razumem. Ampak prišel bo tisti dan ko boš v naročju stiskala malo štručko.

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
5.2.2013 15:57:54   
monsy
shana86 jaz sem jemala polovičko tbl od 3-7 dan. samo prvi cikel so me kontrolirali na Uz in sem reagirala,...pa ni blo nič od tega. pol naslednja dva cikla brez kontrole.sem si pa šla po o.teste in merila bt in vedno mi je pokazalo da imam O. tudi čutila sem jo vedno. pa še vedno nič user posted image no mam pa PCO in napotili so me na laparo-histero kjer so mi odstranili na l.jajčniku 23mm veliko cisto in ugotovili pregrado maternice (manjšo),...odstranili tud to, pa še vedno po 6 mesecih NIČ!!! tko se vleče od 2010...

zdej me čaka IVF,....čeprav mi Reš priporoča naj še enkrat probam s klomifenom prej,....nevem, se mi zdi da ta klomifen predpišejo že vsaki...

No moj mož je pa bp, tko da,...nimam pojma zakaj ne uspe!user posted image

lery user posted image lepa zgodba, upam da tudi meni tako uspe!! user posted image

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
6.2.2013 7:30:25   
Shana86
monsy user posted image Vse kaže, da grem po tvoji poti. Če ta mesec spet ne uspe, se naročim h G, da me napoti na laparoskopijo. Čim prej, tem bolje, itak se potem vse vleče...
Mogoče bi pa res še enkrat poskusila s klomifenom? Navijam zate user posted image

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
6.2.2013 7:40:30   
witch
Jemala sem ga tri cikle. Od 5. do 9. dneva - 2 tabletki na dan. Meni ni pomagal.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
6.2.2013 10:17:14   
olana
Tudi meni ni pomagal. Jemala sem ga 3 cikle, pa nič. Potem sem šla pa na laparoskopijo, pa hsg, pa še operacijo, kjer so mi odstranili pregrado, očistili jajcevod. Potem sem pa z ovulacijskimi testi in enim jajcevodom zanosila v prvo. No vse skupaj se je pa vleklo od 2005-2011. Svetujem pa, če imate pregrado, da jo greste odstranit. Tudi meni so govorili, da je mala, da ne bi smela motit, pa se je izkazalo, da ni tako mala.
Vse se da, kjer je volja tam je pot. Držim pesti, da vam čimprej uspe.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
6.2.2013 10:25:53   
Shana86
olana, kako je zdaj s temi pregradami? Tudi jaz jo imam, menda majhno. G mi je rekel, da po novejših raziskavah naj ne bi motila zanositve, ampak samo povečala možnost splava. Da odstranitev pa, ker še nikoli nisem rodila oz. imela mehanskega splava, odsvetuje, ker lahko poškoduje maternični vrat. Potem se pa znajdi user posted image Ubistvu je to pri meni edina odkrita nenormalnost (cikli si redni, PCO kao nimam, jajcevodi na HSG prehodni). Si se mogoče kaj več pogovarjala z ostalimi puncami, ki so imele pregrado (glede težav z zanositvijo, splavov, poznih splavov zaradi popuščanja MV...)? Bom ful ful hvaležna za vsako info.

Čestitam za user posted image

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Klomifen-kdaj ste zanosile???
6.2.2013 13:44:16   
olana
Shana86 imaš ZS.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 let čakanja na otroka: Zgodba, ki me ne ...
Povedala vam bom nekaj zelo intimnega ... In bolečega. Sedem let sem se spopadala s svojo žalostjo, pustila je posledice...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?