|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 9:26:06   
Anonimen
Moj dragi je trenutno službeno za nekaj tednov v tujini. Med temi dnevi je bil tudi moj rojstni dan, za katerega sem seveda z največjim veseljem pričakovala sms z čestitko. Na ta dan sem sicer že navsezgodaj dobila njegov sms vendar ta ni vseboval čestitke, ampak samo poljubcek in naj pazima nase (saj je on imel slabe sanje). Tako jaz pa razočarana in sem čakala do večera da se bo spomnil. Tudi zvečer po telefonskem pogovoru nič, kljub temu da sem omenila da sem imela na obisku njegovo mamo in očeta, sestro... Najbolj sem bila žalostna naslednji dan, zato sem po oklevanju se odločila da mu to v sms-ju tudi napišem.user posted image  Napisal je da je tudi on sedaj žalosten, ampak enostavno pač da ne spremlja datumov, če verjamem ali ne. Kljub temu mi je bilo lažje. Saj vem da ima dosti skrbi (jezi ga avto, službene obveznosti, ogromno dela ga še čaka doma pri gradnji hiše...) ampak vseeno ? Ko pride domov je rekel da se bo oddolžil in me malo pocarkljal (ha).? - enkrat na mesec in že naj bolm zadovoljna?
Kaj menite ve?
Lep dan vsem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 9:33:10   
*zvezdica*
Hmm..kaj naj ti rečem. Popolnoma te razumem, da si razočarana...vsaka bi bila! In upravičeno si razočarana! Vendar se ne sekiraj preveč...ni vredno! Sigurno ni namero pozabil...očitno ima preveč stvari na enkrat v glavi...in mu je enostavno ušlo. Res pa je, da so moški bolj "leseni" ko gre za datume. Jaz sem letos skoraj na svoj rojstni dan pozabila...enostavno se je tolk stvari dogajalo takrat, da res nisem pomislila na to. tako da malo bolj razumem, da ti zadeva res lahko uide iz glave. Verjamem pa, da se tvoj dragi siguro sekira zaradi tega in je njemu še veliko bolj hudo kot tebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 9:38:06   
Spicy Black
Jaz sem na take stvari zelo občutljiva in bi bla zagotovo zelo, zelo žalostna user posted image .. Jaz se spomnim na njegovega in zato pričakujem, da se tudi on na mojega.

Meni že čestita, s kakšnim darilom me pa ne preseneti - kao nima časa user posted image .

V glavnem moj je bolj "lesen" kar se teh stvari tiče no..

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 9:42:10   
muki1
Težko verjetno, da pozabiš na partnerjev rojstni dan, ampak prepričana sem, da tega ni naredil namerno, se pravi da ima res veliko dela in skrbi, zatorej mu oprosti.
Če pa se doma ne bo oddolžil, pa mu kar mirne vesti priškrneš vrat.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 9:49:51   
mala Tinka
Razumem, da si razočarana in žalostna. Po mojem ni pozabil nalašč. Takšnih je kar nekaj moških. Moj tud ne ve točno, kdaj imam jaz rojstni dan - še za svojo mamico ne ve točno. Jaz sem se sprijaznila s tem in vem, da če bi bil kje na kakšnem službenem potovanju, bi 100% pozabil česitat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 10:55:25   
Anonimen
 
Ne razumem tega.. V cem je v bistvu problem?

To da je on nekaj pozabil, sigurno ni resnicni problem

(odgovor članu mala Tinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 11:28:31   
Anonimen
Lahko da tebi to ta trenutek veliko pomeni, ampak veš, ni to najpomembnejša stvar v življenju. Če bi se vsako leto spomnil tvojega rojstnega dne pa drugih "blazno" pomembnih datumov, pa se sicer grdo obnašal, bi bilo to čisto brez veze. Meni se zdi pa zelo lepo, da te je poklical in ti povedal, da ga skrbi zate in da te je sanjal. V bistvu ti je rekel, da te ima zelo rad.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 11:29:24   
Anonimen
Jaz sem to rešila nekoč takole: da sem vsake toliko omenila in na kolendarju, ki sva ga vsak dan spremljala(dogodki, obveznosti za vsak dan posebej) in budilka na gms-ju za vsak dogodek tudi pomaga.

Saj bo. Pač moški pozabijo včasih! razen na nogomet in formulo neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 13:54:52   
nejcko
Se strinjam s Splišni. Te sicer razumem, da si prizadeta, ampak v življenju so veliko bolj pomembne druge stvari in veliko je načinov, s katerimi lahko nekomu pokažeš, da ga imaš rad.

Tudi jaz sem bila včasih zelo občutljiva na te stvari, saj sem se sama vedno spomnila na rojstne dneve meni ljubih oseb, zato me je zelo prizadelo, če je kdo na mojega pozabil. Potem pa se je tudi meni začelo to dogajati. Sicer točno vem, kdaj ima kdo rojstni dan, a ko pride tisti dan (datum), enostavno velikokrat pozabim. Ne vem, kako, ampak res se mi zadnja leta to pogosto dogaja. Tako sem enkrat pozabila na mamin rojstni dan in vem, da je bila zelo prizadeta. Bilo mi je tako hudo, sploh ker ji nikakor nisem mogla dopovedati, da sicer ob polnoči, če me zbudiš, vem, kdaj ima rojstni dan, žal pa sem takrat resnično pozabila, katerega sploh smo.
Od takrat naprej nikoli nikomur, ki se ne spomni na moj rojstni dan ali pa mi čestita šele teden dni kasneje, ne zamerim. Ker vem, da se lahko to zgodi vsakemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 14:02:37   
soncece24
Tudi njemu verjetno ni vseeno, včasih maš pač gužvo in pozabiš. jaz sem lani pozabila, da ma moj RD. darilo sem mu dala že prej in potem sem na točen datum čisto pozabla... zvečer pa on meni: a si ti danes nekaj pozabla?user posted image bogi, meni je blo pa še cel teden ful bed, ampak se pač zgodi

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 14:09:04   
san
jaz se strinjam s tem kar je napisala splisni


(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 14:15:10   
MarijaPo
Jaz se ne bi sekirala. Ce je v tujini ima se toliko manj casa in je pac pozabil. Jaz vcasih se svoj rojstni dan pozabim, pa se mi to ne zdi nic slabega. Itak tece cas odkar sva oba v sluzbi tako prehitro, da se mi zdi, da je vseh teh praznikov kar prevec in da ko se komaj konca bozic, je ze valentinovo...

Problem je predvsem s kupovanji daril, ker se mi zdi, da stalno samo razmisljam kaj bom kupila in ko se koncno spomnim, je spet nov praznik na sporedu.

Ne bodi jezna nanj, ni zanalasc pozabil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 14:25:01   
Marogica
Tudi jaz sem občutljiva, kar se tega tiče, vendar sem opazila, da moški pač ne dajo toliko tan te datume, kakor me, ženske. (vsaj večina). Jaz mojemu nekja dni prej pač nakažem v obliki-"kaj bomo pa delali za moj rojstni dan, gremo ven jest" ipd. Tako imam pač občutek, da ga tako ali tako ne bi pozabil. Vidim pa tudi pri mojih starših, ki sta 40 let srečno poročena, se spoštujeta, v glavnem vse naj, naj... pa moj oče do par let nazaj ni vedel ali ima mama roj. dan julija ali junija, dan je vedel, le mesec je zamenjal.
Pa kaj, se zgodi in ne zameri mu, saj ima najbrž dosti skrbi, pa je pač pozabil. Sigurno pa ne namenoma. Ko boš starejša, boš mogoče celo srečna, če bodo tvoj rojstni dan pozabili. Tako to gre-z leti........

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 15:33:38   
rija
Naj ti vse pišejo, da to ni pomembno, mogoče njim ne. Ampak tebi je. In meni tudi.

Jaz bi zamerila, če se nebi spomnil na moj rojstni dan. Žal. Sem pač tak tip. Me ne prizadane če se na to ne spomnijo prijatelji, saj se po navadi tudi jaz ne na njihove, ampak moj dragi pa mora meti že tolko"spomina" prostega, da tega ne pozabi.

Če pa je kronični pozabljivec, pa dandanes obstajajo razni pripomočki, v katere si brez problema shraniš dva, tri pomembne datume. Mobitel recimo.

Ne vem, kako bi se mi nakadno sploh lahko oddolžil za tako pozabljivost?! Itak so drobne in manj drobne pozornosti del najinega življenja... ne pa način, odkupit se za nekaj, česar nisi naredil najbolje.



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 15:41:58   
Anonimen
Živjo,

ko partner pozabi na tvoj rojstni dan, to ni dobra novica. In sicer to lahko pomeni:

- da sploh ne premišljuje o tebi; ko sama pomišljam o rojstnem dnevu partnerja to običajno delam že mnogo pred samim rojstnim dvnevom.

- da te malo časa pozna in si še ni zapomnil datuma (to v tvojem primeru ni res)

V vsakem primeru se mi zdi, da takšen fant NI PRAVI PARTNER!

POGUMNO IN RAZMISLI!



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 16:15:37   
Jutra
Tudi to se lahko zgodi, da pozabiš na najbolj pomembno stvar, ki zadeva tvoje najdražje. Valda, da žensko takšna nepozornost prizadane. Ampak eni tipi res ne spravljajo vseh takšnih in drugačnih datumov v najpomembnejši predalček v svojem spominu.

Tvoj se očitno spremenil ne bo. Pa poskusi v bodoče živeti malo manj romantično in mu pred prihajajočimi "datumi" začeti nanje namigovatiuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 16:23:15   
nejcko
Anonimen, jaz se ne bi strinjala s tvojo drugo trditvijo, da nekdo o nekom sploh ne premišljuje. Jaz imam  recimo ves teden v glavi: aha, v petek pa ima ta pa ta rojstni dan. To si ponavljam vsak dan, ampak glej ga zlomka, ko pa pride petek, pa čisto pozabim.
Hja, tudi mene je mobilni telefon že marsikdaj rešil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 17:11:42   
Gina
Jaz pa mislim, da je stvar taka, da imamo ljudje različne vrednote. Enim veliko pomenijo pozornosti, drugim darila, tretjim usluge, četrtim crkljanje, petim besedne spodbude, šestim....

No, jaz sem obupen primerek, kar se tiče datumov, pa kar se tiče kakšne pošte okrog pošiljat. Vsakič se ful prej opominjam, da moram nekaj narediti tisti dan, ampak ko pride, pa ful velikokrat pozabim. In mi je res žal, ampak jaz nisem tip, ki bi mi to veliko pomenilo. Zato in izključno zato ne polagam temu pozornosti. Mogoče zato tudi težje razumem, da to kdo enači z ljubeznijo, ker zame to ni tako velik pokazatelj le te. Je pa res, da paše, če tako pozornost dobiš. Moj je res ljubezniv in vsako leto pripravi zame presenečenje + otroke postavi v vrsto, mi kaj zapojejo, prinesejo darilo + kakšno torto.... Nazadnje mi je poleg vsega še 35 vrtnic kupil. Mislim res je pozoren, jaz pa ravno kontra. Saj ne, da bi ravno pozabila, ampak ne znam pa tako zelo veliko "slavje" iz tega naredit.
Moj oče npr. vedno pozabi na moj rojstni dan. Samo jaz se zato nič ne sekiram. Tak pač je.
Je pa fino ljudem povedat, da ti te reči veliko pomenijo. Jaz vem, da nekaterim veliko to pomeni, pa se še težko vedno pripravim, da ne pozabim, kaj šele, če človek tega ne ve, se ne zaveda, da drugemu to veliko pomeni. Tisti, ki mu pa to veliko pomeni, si pa tudi ne more pomagat, da tako čuti. Tak pač je. Zato jaz mislim, da je daleč najboljše ljudi osvestit, jim razložit kako čutiš, pa se počasi reči izboljšujejo.
Zamerit mu pa ni treba. V vsakem primeru se čez 10 let zato ne boš več sekirala, zakaj bi se potem danes.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
26.9.2005 17:17:27   
baguSka
Se podpišem pod Splišni.
In pluvam čez Anonimneža.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
27.9.2005 8:02:03   
Anonimen
 

MIdva sva imela avgusta obletnico poroke..

Niti en niti drug se ni spomnil na to malenkost.. Cez par dni sva se nekaj pogovarjala in KLIK! user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
27.9.2005 8:06:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


- da sploh ne premišljuje o tebi;

user posted image user posted image   A tudi to je potrebno?

V vsakem primeru se mi zdi, da takšen fant NI PRAVI PARTNER!

user posted image user posted image  Mogoce pa res...  Uhhh se dobro..

POGUMNO IN RAZMISLI! 

user posted image user posted image user posted image  




(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
27.9.2005 9:54:40   
Jutra
Če sem čisto poštena, sem bila tudi jaz včasih občutljiva na vse mogoče datume in obletnice.user posted image  Pa minevajo leta, vse se začne ponavljati, pa vedno ena darila, pa čestitke gor in čestitke dol.user posted image

Zdaj mi več pomeni, da mi user posted image  prinese user posted image  kar tako, ali pa se ponudi masažo, ko se nikakor ne morem v kup sestaviti.

Tjazy, katerega avgusta pa pr' vas praznujete? Midva sva tudi takrat zaključila s koruzo.


_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
27.9.2005 10:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra



Tjazy, katerega avgusta pa pr' vas praznujete? Midva sva tudi takrat zaključila s koruzo.




Caki katerega ze???!!!user posted image user posted image   Aha.. 10 avgust.. user posted image user posted image   Treba ze fajn premislit.. user posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
27.9.2005 10:15:44   
Jutra
A tako... Pr nas je pa brez ničleuser posted image
Samo letešnjo obletnico si bom pa žal zapomnila, smo user posted image  peljeli na urgenco. Pa se je dobro izteklouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ko pozabi na rojstni dan
27.9.2005 10:24:51   
Anonimen
Eni ljudje pač res ne dajo veliko na te zadeve, pa so drugače lahko res odlične osebe. Moj oče, naprimer, bi bil težko boljši mož in oče, pa me vsako leto sproti vpraša, kdaj ima že mami rojstni dan. Včasih ga tudi jaz spomnim, če me ne vpraša. Da ne govorim o tem, da za naju s sestro niti tega ne ve, katera letnika sva, kaj šele za rojstna dneva. To res ni najbolj pomembno v življenju. Daleč od tega.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?