Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, še zdaj ne morem verjeti da je res. No zdaj pa k moji zgodbi. Prejšnji četrtek sem dobila rjav izcedek, ki je trajal 4 dni. Izcedek se je pojavil pet dni pred predvideno M. In ker so moje M šibke, sem mislila da je to taprava M. V torek sem bila na ultrazvoku v neplodnostni kjer mi spremljajo moj naravni ciklus, me je zdravnica vprašala, če sem delala test nosečnosti (ker sem imela odebeljeno sluznico) pa sem rekla da ne, zato sem ga naredila v ambulanti in je bil negativen. Ker se res počutim malo čudno, sem danes naredila test in glej ga zlomka, je pozitiven
, sej kr ne morem verjeti. Malo me pa skrbi da ne bi bilo kaj narobe, glede na te izcedke. V ponedeljek imam ponoven UZ in upam, da mi zdravnica potrdi nosečnost. A mislite, da se bo že kaj videlo glede na to da sem imela prejšno M 17.9.. Joj, še vedno ne morem verjeti, komaj čakam ponedeljek
, sej vem da sem smešna, komaj sem dočakala 
!V ponedeljek porocaj kako odpravis,itak da bo vse ok!
bolele, tako da tile znakci so tak tak, je pa tudi verjetno odvisno od posameznice.
in naša bo pri letu in pol postala big sister-hihiihiiiii