|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
16.11.2006 14:50:36   
_Beky_
Zivjo punce jest sem koncno zanosila po treh skatlicah klomifena u treto mi je ratalo nato sem sla h ginekologu na pregled in mi je rekel da je plod odmrli seveda bila semuser posted image razocarana morala sem iti na abrazijo bi mi lahko gdo razlozil al je po njej tesko zanositi ali je vec moznosti da prej zanosim ginekolog mi je rekel da nesmem zanositi 6 tednov kaj mislite bo pol ratalo takoj ali se bom mogla matrat hvala v naprej za odg pa zelim vam cimvec user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
16.11.2006 15:03:04   
lana38
Mislim, da ti tu nobena od nas ne more nevem kako pomagati. Če si že prej težko zanosila, verjetno po abraziji ne bo nič lažje. Ne vem pa zakaj čakati celih 6 mesecev, saj si bila šele na začetku user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
16.11.2006 15:39:59   
_Beky_
sej ni 6 mesecev ampak 6 tednov a poznas ksn nasvet za cimprejsno zanositev ker midva sva se matrala 1 let hvala ti za nasvet

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
16.11.2006 15:44:26   
lana38
Nimam nasveta, sem ravno tako med obupanimi kot ti. Prvič sva delala user posted image  leto in pol, drugič 15 mesecev. Zdaj pa tudi že 9. mesec teče. Nisem pametna glede tega. Upam samo, da mi čim prej rata.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
16.11.2006 15:48:18   
_Beky_
tudi jest ti zelim user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem po moje to vse psiha kaj pa vem sam clovek nemore da nebi mislil o tako pomebni stvari LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
16.11.2006 23:02:11   
til
No tud jst sem se matrala eno leto ampak sem potem s temi tableti, ki si jih ti imela Beky pol tud zanosila po prvi škatelci. Sam zdej ne vem a so bli tableti al pa nov avto in priprave za v Turčijo. Mogoče to drugo in sem se osredotočla na avto in počitnice in podzavestno pozabila na moje težave, ki so bile povezane z nosečnostjo.Upam da vam kmalu uspe!!!!

_____________________________

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
28.11.2006 10:02:56   
karamelca
meni je ginekologinja rekla isto najprej 3 škatelce tistih tabletk klomifena potem pa po 3.mescih na pregled al pa čez pol leta. user posted image te tabletke jemljem že drugih pa pomoje nč ne pomaga. z dragijem že skoraj 2. leti poskušava da bi zanosila pa nič tako sem tudi jest nehala štet dneve menstruacije sam zj februarja imam pregled pa se zj 6. mescov jemala tablete pa nič, kr me malo bolijo prsa drgač pa nč mal mi je slabo ampak mislm zarad visokga prtiska.user posted image ginekologinja je naredila vse preiskave pa pravi da z mano ni nč narobe in da lahko zanosim sam sprašujem se KDAJ bo to. ena moja kolegica je pa koj zanosila sam v primeru, da ni hotela zanosit tako je nardila splav. user posted image
zakaj tiste k si želimo imet otroka ne moremo zanost, tiste pa k nočjo met otroke pa koj zanosjo. ZAKAJ  je to tko??????? za sedaj sm probala samo s tabletkam klimofen, zanima me pa če katera ve kakšne tabletke ki so ji pomagale pri zanositvi al kaj drugega samo da se čim prej zanosi prosim pomagajte, čeprov vem da mate enake probleme kokr jest!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
29.11.2006 11:56:00   
andreja2000
karamelca,žal mi je,a tudi me ti ne zamo pomagat,bilo pa bi čudovito,ko bi to znale.Tudi jaz jemljem klomifen in to tretji mesec,vendar zaenkrat še ni uspeha.drugače pa je to moj 18 krog,ko poizkušam postati user posted image .Pred tem,pa sem bila user posted image ,pa je žal moja deklica imela kromosomsko napako.
Vidiš,kar veliko nas je,ki bi si želele nekoga,ki nam bi dal dober recept za zanositev,lepo bi bilo.če bi ga kdo poznal.
Ostane nam upanje in upam,da tudi me zagledamo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu karamelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
2.12.2006 11:10:59   
Anonimen
Nič vzpodbudnega ti ne morem povedati....tudi jaz sem po 15 mesecih zanosila in se mi je na prvem pregledu zgodilo isti, odmrtje ploda in sem morala na abrazijo. Od tega je minilo že 5 mesecev, pa nama še ni nič ratalouser posted image .

(odgovor članu _Beky_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Koncno zanosila nato abrazija rabim pomoc
2.12.2006 12:38:15   
Sulfinija
Pozdrav!

Tudi jaz ti ne moem pomagati.Glej nama je ratalo po 30.mesecih lansko lto in po štirih neuspelih IUI postopkih.Na pregledu v 8t5d mi je G ugotovila,da mi je odmrl plod.Danes mineva točno leto dni odkar sem bila na abraziji.Marca letos sma dala skozi en ISCI postopek vendar spet nisem ugeladala dveh črtic.Sedaj pa čakam na novi ISCI postopek,ki bo najbrž marca drugo leto pol pa bomo videli,če prej doma ne rata seveda.Tudi tebi želim veliko sreče,ter da bi čimprej ugledala tisti dve magični črtici.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?