|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kriza
4.12.2006 10:22:28   
Anonimen
Moram nekomu povedati, moram se nekomu zaupati, drugače me bo od živcev pobralo.
Z možev sva skupaj 9 let. Vse je bilo v najlepšem redu do pred kratkim, res sva se imela rada, posvečala veliko časa eden drugemu, bi se lahko reklo, da je bilo kot v pravljici. Zadnje čase sem pa začela opažati, da je velikokrat odsoten, v družbi se obnaša kot da me ni, sexava še samo 1x na mesec, pa še to imam občutek kot da misli, da je nujno zlo. Res je, da že od nekdaj nisem ravno "suhica", vsekakor pa nisem slaba za pogledat, zadnje čase pa opažam, da pogleduje za drugim ženskam, kar včasih ni. Vedno sva vsepovsod šla skupaj, sedaj gre sam brez mene, pa še na laži sem ga dobila, ko sem mislila da je pri mojih starših bil pa je drugje.
Pogovarjava se sploh ne več, nasprotno, minevajo dnevi, ko sploh ne spregovoriva, ko prideva domov iz službe gre on ponavadi ven kaj delat, jaz pa po hiši pospravljam.
Čez vikend sva bila na nekem sestanku, po katerem je sledila zabava. Ker sem bila precej utrujena sem odšla spat on pa sam na zabavo, kjer je bilo ogromno mladih, samskih punc, moram vam povedati, da sem bila zelo razočarana, ker je odšel brez mene. Zjutraj po zabavi nisva več spregovorila do danes zjutraj, ko sem mu postavila eno vprašanje. Rekla sem mu, naj dobro premisli, kaj bo odgovoril, da se bova po službi pomenila. Rekla sem mu: "a misliš, da je še sploh smisel, da vztrajava skupaj, ali pa je boljše, da greva narazen?" On je kot iz topa odgovoril, da ima smisel vztrajati, da on hoče biti z menoj, jaz pa njemu, naj še enkrat premisli. Kaj pravite, sem naredila pravilno ali ne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kriza
4.12.2006 10:43:56   
srki
Meni se zelo čudno zdi, kako se lahko človek, prej ljubeč, pozoren,...spremeni v 10000 % drugega človeka.

Če ima kakšne probleme, bi pričakovala, da ti o njih pove, da se ti zaupa, glede na to, kako sta prej živela.

Pogovorita se, mogoče ga res kaj žuli pa ne ve, kako bi ti povedal. Mogoče ni vseskupaj nič, samo trenutno stanje....

O tem, ali si ravnala pravilno ali ne, je prezgodaj govorit. Verjetno si mu to odgovorila v navalu jeze, opuba, razočaranosti. Pusti času čas. Mogoče s tem stavkom tudi nisi misila resno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kriza
4.12.2006 10:49:35   
Anonimen
Dobro se poglobi vase in postani to kaj si bila vedno...ne zanemarjaj se, nehaj pospravljat non stop po hiši, začni se posvečat možu in samo možu. Najbolj pa zdaj, ko imata krizo. To pa zna biti hudičevo naporno, če se sama trudiš a ne? V bistvu, če sama rešuješ vezo ne prideš nikamor...prepričaj se, da si tega tudi on želi...najprej pa se zaklenita v sobo za 12 ur in vržita ključ stran...pogovarjaj se z njim tako nežno,kot bi se pogovarjala z otrokom, kot da se pogovarjaš zadnjič...iz njega izvleči vse kaj se izvlečt da...naj ti odkrije svoje misli, čustva, želje...če ti jih ne bo želel, veš koliko je ura.
Daj vse od sebe...samo s čisto vestjo, boš lahko zaživela brez njega, če bo to potrebno...


user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kriza
4.12.2006 11:38:27   
Anonimen
Sej mogoce bi bilo res fajn tko kot pravi nivess.. samo moras vedet, da tega moski tko zelo zeeeloooo zeloooooooo ne maramo.. user posted image user posted image

Sej se ni kej pogovarjat.. pac kriza srednjih let.. oba se mal znorita.. kakorkoli ze pac kdo zeli.. in pol bo vse fajn dalje laufalo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kriza
4.12.2006 11:44:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

tega moski tko zelo zeeeloooo zeloooooooo ne maramo.. user posted image user posted image






saj vem...možnost kvalitetne komunikacije je ravna nuuuuuuuuuuulllliiiiiiiiiiii... zanimivo...




me kar prime da bi novo temo odprla moški in komunikacija...koliko se v bistvu uspete pogovarjat s svojimi moškimi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kriza
4.12.2006 11:46:09   
srki
Nivess, to si pa lepo napisalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kriza
4.12.2006 11:59:06   
Anonimen
Ves kako bi jaz slisal tak pogovor??

Ti bi pac flancala svoje stvari.. zlajnane.. o ljubezni.. pa bla bla.. v bistu nesmiselne.. ker brez veze se je pogovarjat o necem.. ce pa ti cutis in zelis cisto nekaj drugega..

Isto kot bi mu rekla.. ves.. ti se vedno pripadas meni.. se vedno si moj suzenj.. nikamor ne smes.. nobene ne smes pogledat.. kaj sele potipat.. tvojega zivljenja v bistvu sploh ni.. saj si obljubu na poroki.. sej to je tko druzbeno moralno.. saj ves, da tko mora biti.. kaj pa sosedje.. ???pa zupnik??? kaj bojo rekli.. To kar si.. trenutno je nesprejemljivo.. biti moras to, kar jaz zelim, da si..

Ne obstaja bolj zajeban pogovor na tem svetu.. in ko se ti podobno sranje dogaja.. razmisljas samo o tem.. kdaj hudica bo ze enkrat utihnla.. in kje je EXIT!

Sej vsi moski... to vemo.. vse vemo.. vse nam je jasno.. ampak vcasih.. pac nam gre ornk na jetra, ce ne mores povedad kar se ti mota po glavi..

Lej on je bil na zabavi.. tam mu je bila marsikatera vsec.. vsaka je bila bolj prijazna od tebe.. lepsa od tebe.. pa ceprav debelejsa.. z vsako bi bilo lepse preziveti noc.. kot s tabo.. in ko pridee domov.. mora biti tiho o tem.. in ziveti v svojem svetu..

A ne bi bilo boljs.. ce bi lahko prisel domov.. in ti navduseno povedal.. da je videl full lepo bejbiko.. da sta se pogovarjala.. da si jo je pozelel.. ampak ker ve, da ima doma angela, ki ga caka in razume.. pa ceprav on ni vedno moralen.. idealen.. naredi veliko napak.. in mu ta angel odpusti napake.. oziroma mu jih niti ne zameri.. ni podlegel skusnjavi.. ampak bi prisel razrajcan domov in te tko pofuku, da bi si to za dolgo zapomnila.. vmes pa bi razlozu, kako je bila tista bejbiga lepa... in kaj vse bi z njo delu..

Punce.. probite enkrat stvari obrnit na glavo.. pozabte na svoj EGO in ponos.. ker niste edine bejbe v nasih glavah.,. in nikol.. prav zares nikoli ne boste.. probite bit malo.. vsaj malo realne.. in boste vidle.. da ni pol potrebno nobenih trapastih morbidnih pogovorov.. pol boste vse lahko prebrale iz uckov.. in to je edini pogovor.. ki ga spustujem..
Lepo ga poglej.. spremeni odnos do njega.. in prosim pri tem drzi gobcek.. ker nam se bo enega lepega dne.. sfuzlalo od teh vasih idiotskih pogovorov..

Res men grejo vse kocine pokonc.. ko slisem, da se obeta kaksen morbiden pogovor.. ker noben pogovor ni prijateljski.. vsi so z namenom, da se drugega premaga in spremeni..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... nobenga pogovora.. in nobenih moralnih primerjav.. in nic tega sranja..
Probi.. in bos vidla..

ker ce moski enkrat zacuti, da mu zenska ne bo tezila.. za vsak drek.. da ga sprejme taksnega kot je... takrat ji moski iz rokce papca.. v nasprotnem primeru, pa se vam bomo samo zlagali.. Res.. kaj pa naj druzga? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kriza
4.12.2006 12:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

koliko se v bistvu uspete pogovarjat s svojimi moškimi...



Vsaka se lahko pogovarja.. zelo kvalitietno.. samo ce dopusca iskrene in resnicne odgovore.. Samo to je pogoj.. drugace pa so pogovori zlo nekvalitetni.. ker ce ne smes povedati.. kar mislis.. kar cutis.. pol se pac zlazes.. in zelis cim prej zakljucit pogovor, da se bos pac cim manj zlagal.. user posted image user posted image

Pa.. nehimo se sprenavedat no ze enkrat.. Ce je zabava.. se zenske skor vse full zrihtajo.. Zakaj?
- Da boste vsec sebi?
- Da boste vsec lokalu?
- Zaradi lepsega.. al pa iz dolgcasaa?
Malo morgen..

Samo zato,
kKer vam je vsec, ko ujamete poglede moskih... ker vam to da samozavest.. ker vam to pove, da se niste za odpad.. da vas se kdo rad pozeljivo pogleda.. si vas zazeli.. ker vam to daje obcutek.. zenskosti.. in to je v vasi krvi.. pa tudi ce nimate namena z nobenim imeti nic..

V nasi krvi pa je, da vas pogledamo.. kokertiramo... osvajamo.. pa tudi ce nimamo namena z vami nic imeti.. vcasih pa se ta namen spremeni.. predvsem, ce ti je to prepovedno.. predvsem takrat.. da ne recem.. samo takrat..  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kriza
4.12.2006 12:25:16   
srki
Tjazy, a veš, da imaš sakramensko prav?!!!

A veš, da ko sem tole brala, sem se v določenih "stavkih" sama našla oz. naju s partnerjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kriza
4.12.2006 12:30:16   
Anonimen
Vem, da je lažje pisati o tem kot pa sam doživljati, vendar, kot prvo, Tjazy to vsekakor pri nama ni kriza srednjih let, ker sva še daleč od srednjih let, kot drugo, jaz sem mu že pred poroko povedala, da NE BOM trpela tega kar mi sedaj počenja in da sem rajši sama, res pa je, da venomer ko se hočem pogovoriti z njim, ne dosežem nič, je tako, kot da moški živite čist v svojem fantazijskem svetu, kjer vse punce poglejuje za vami in seveda ste vi najbolj mačistični od vseh.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kriza
4.12.2006 12:56:58   
tanikaa
Anonimna, to, da pa vsi moški živijo v nekem čist svojem svetu pa ni res. Če bi bil moj tak, že dolgo več ne bi bil moj. Pa prstan gor ali dol. Kak je šel na prst, tak bi šel dol. In pač bi še enkrat podpisovala papirje.

Normalno je, da se bo tvoj tak obnašal. Seveda če pa mu pustiš. Preidi od besed k dejanju in če ga to ne bo zbudilo, potem itak ne boš izgubila nič, ker že zdaj nimaš NIČ. Kvečjemu razvajenega dedca. Katerega pa nobena ne rabi.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kriza
4.12.2006 13:15:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Anonimna, to, da pa vsi moški živijo v nekem čist svojem svetu pa ni res. Če bi bil moj tak, že dolgo več ne bi bil moj. Pa prstan gor ali dol. Kak je šel na prst, tak bi šel dol. In pač bi še enkrat podpisovala papirje.



Oprosti tanikaa, vem da imaš prav, vendar jaz sem danes tako prizadeta, od sobote zvečer samo jokam in jokam, danes sem na tabletah za živce, ker drugače bi znorela tukaj na delu, pa še ostali bi videli, da je nekaj narobe, HOČEM IN HOČEM MOJEGA MOŽA NAZAJ TAKŠNEGA KOT JE BIL, samo njega imam, ljubim ga, rada ga imam in zato sem toliko bolj prizadeta. Odkar sva skupaj vidim samo njega, on je moje življenje, zato pa tako boli, verjetno bo pa rezultat vsega tega ločitev.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kriza
4.12.2006 13:22:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Odkar sva skupaj vidim samo njega, on je moje življenje, 


jah...ženske se preveč razdajamo...in na koncu popušimo...samo ne luleka..user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kriza
4.12.2006 13:31:05   
ronja
hihi, tjazi, imaš 100% prav, smo malo preveč pesimističen si za moje pojmeuser posted image Saj nismo vse taki user posted image , no!

Meni je kristalno jasno, da ne bom nikoli edina poželenja vredna ženska v njegovi glavi in tega res ne rabim! Rabim bit samo No.1user posted image To mi popolnoma zadostuje! Če vidim luštno punco, mu jo navadno pokažem, "lej, kok ma dobro postavo" al pa karkoli pač ma lepega... Rada ga peljem gledat filme, kjer igrajo igralke, ki so mu všeč. Ne vem, zakaj bi me one ogrožale, zaboga! On mi pa tut pokaže kakega fanta, pa me sprašuje, če ma lepe rameuser posted image So what? Sej je meni tudi kak dečko lahko lušten, pa to še ne pomeni, da bom šla z njim v posteljo...

Pa tudi vsi pogovori niso zamorjeni, res ne! se strinjam, da lahko ratajo, ampak kot si sam reku, če sta oba dovolj pogumna, da si upata slišat resnico, niso. Kadar se midva pogovarjava, sva na koncu oba ful bolj srečna! Se mi zdi, da on še bolj kot jaz... Na začetku sem res jaz načenjala pogovore, zdaj pa mi ni več treba - če mu kaj ni všeč, mi pove. In to mi je važno - včasih ne veš, da delaš nekaj, kar drugega moti. je res, da ko se bolj poznava, res večino že prebereš iz učk, se pa kdaj še kaj zmuzne, ko sta oba utrujena ali pa nepozorna... Življenje pač, hihi

In pri teh pogovorih ne gre za to kdo bo zmagal, ampak da ugotoviva, kaj drugega prizadane, da mu lahko razloživa, zakaj to počneva (in s tem ga to navadno ne prizadane več, ker navadno je problem v tistem, kar si človek zadaj naslika (v smislu, ne mara me več), ne v samem dejanju, ki je lahko čisto banalno). Če q00% veš, da te ma drugi rad, ti je čisto vseeno, kam gleda in kako. Glavno, da tudi tebe gleda tako, po možnosti še bolj ali še dljeuser posted image ker problem je v tem, da tudi ti "angeli", kot nam tako lepo praviš, delamo napake in nekateri bi jih dejansko radi popravili! Saj je tako obema lepše! Zakaj bi ga hotla zaj*? Potem bom samo nesrečna???user posted image
kar sem hotla rečt, je, da so tudi pogovori, ki so namenjeni temu, da se jaz lahko spremenim, da vem, kaj je narobe, če je kaj.

Jaz se recimo za službeno zabavo ne bom rihtala (kavbojke pa majca in pulover), če greva pa s fantom v kino, pa bom kdaj pa kdaj oblekla miniko - zanjuser posted image ! Ker vem, da mu je všeč, ker vem, da bojo drugi morali bolj diskretno gledat, ker bo on zraven (ker mi je mal nerodno v minikah navadnouser posted image , če vsi bulijo...) in ker vem, da mu je všeč, ko me lahko prime za noge...

Seveda pa je vsem všeč, da čutimo, da smo še komu všeč, - prav tako mi je všeč, ko vidim, da je tudi moj lubi še kateri všeč - saj nisem z njim zato, ker ga nobena druga ne mara, ampak ker je najboljši, torej je logično, da še marsikatero privlači... In kar se mene tiče: punce, navalite, če kateri rata, itak nekaj ni v redu med nama in je boljše to čim prej ugotovit... in tudi jaz nočem, da je on z mano zato, ker me noben drug ne bi maral - zato se mi zdi, da je tudi njemu čisto ok, če me kdo mal bolj podrobno pogleda... Saj je fino, če si ponosen na partnerja, ne? V vseh možnih ozirih... po navadi se prav smejiva temu - tale te ja pa tako gledal... In obratno, tole punčko si pa čist zmešal... In se smejeva, kak mava srečo...

Mogoče zato tak z veseljem prideva domov iz kake zabave...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kriza
4.12.2006 13:35:22   
ronja
Aja, pa včasih se je dobro pogovarjat tudi samo zato, da drugi ve, da si opazil, kako se trudi... Recimo, zdaj ko sem user posted image in bolana, nisem kar nekaj časa mogla nič, ampak čisto nič, razen ležat. Sicer sem bolj hiperaktivne narave in se kar pozna...

In čeprav oba veva, da tu pogovor ne bo nič spremenil, mu je bilo vseeno všeč, ko sem mu povedala, da ful cenim to, kako je potrpežljiv, pa da vem, da je problem, ker mora zdaj vse gospodinjstvo furat sam in vem, da pogreša sex in da se mu bom kako odkupla, ko bom ok. In čeprav jaz vse to vem in on ve, da vem, mu je bilo vseeno všeč, da mi je lahko povedal, kaj pogreša, čeprav trenutno nimam kaj prav dosti za naredit glede tega, se pa trudim, kolikor se lahko in mu to tudi nekaj pomeni... So tudi taki pogovori, trajajo 5 minut in se oba počutita dobro, nobene zamorjenostiuser posted image Kaj praviš na to, hihi?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kriza
4.12.2006 13:42:24   
tanikaa


[/quote]

Oprosti tanikaa, vem da imaš prav, vendar jaz sem danes tako prizadeta, od sobote zvečer samo jokam in jokam, danes sem na tabletah za živce, ker drugače bi znorela tukaj na delu, pa še ostali bi videli, da je nekaj narobe, HOČEM IN HOČEM MOJEGA MOŽA NAZAJ TAKŠNEGA KOT JE BIL, samo njega imam, ljubim ga, rada ga imam in zato sem toliko bolj prizadeta. Odkar sva skupaj vidim samo njega, on je moje življenje, zato pa tako boli, verjetno bo pa rezultat vsega tega ločitev.user posted image
[/quote]


Ojej, sem pa malo pretirala. Oprosti ti. Najlažje je pisat nam, ki imamo doma še vse koliko toliko pošlihtano. Verjamem da ti je hudo in da trenutno ne vidiš izhoda. Ampak verjemi mi, da imaš veliko vrat odprtih. Samo ne vidiš še, skozi katera bi šla. Če ti bo kaj lažje, mi piši na zs. Si bove par ženskih izmenjali pa ti bo lažje. Pa pusti tablete. Ker niso rešitev. To je isto, kot bi šla v alkohol. Zdaj rabiš trezno glavo, da rešiš ta problem.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kriza
4.12.2006 13:44:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

HOČEM IN HOČEM MOJEGA MOŽA NAZAJ TAKŠNEGA KOT JE BIL, samo njega imam, ljubim ga, rada ga imam in zato sem toliko bolj prizadeta. Odkar sva skupaj vidim samo njega, on je moje življenje, zato pa tako boli, verjetno bo pa rezultat vsega tega ločitev.user posted image


Ne boli te to, da on ni vec taksen kot je bil.. boli te tocno to kar si napisala, da ti hoces njega taksnega kot je bil.. in to je skregano z nadlajno izjavo, da ga ljubis.. kar lahko prevedemo v to, da si nanj navezana, odvisna od njega.. zasvojena.. s tem pa bi se to zelo skladalo..

Bom uposteval, da si na tabletah in da si oh in sploh prizadeta.. in bom malce milejsi..

Ce bi meni moja tole rekla, kar si ti tukaj rekla, bi me verjetno totalka potolkla... ker tole recimo je popolna (idealna) egoisticna izjava.. ki mimigrede pove se to, da ta tvoj clovek, ki ga tako mocno sovrazis.. nima osnovne moznosti biti to kar je.. biti svoboden.. biti lastna oseba.. z lastnimi mozgani.. lahko je le podaljsek tvojega ega.. podaljsek tvojega pohlepa..

In seveda posledica taksne izjave.. ce bi to rekal meni, bi bila locitev.. in zdaj recimo popolnoma razumem tvojega moza. Verjetno sploh ni tko slab.. kot si ga opisala.. samo ti.. oziroma tvoj ego ga pac tko vidi..

Ce zelis kaj resiti.. spremeni sebe.. ne njega.. in nikar mu ne reci tega, kar si tuki napisala, ker ga bo kar katapultiralo stran od tebe.. Razmisli, in ugotovila bos, da je nemogoce ziveti ob taksnem ki ti rece nekaj tako zelo egoisticnega.. in verjemem, da tvoj ego zelo boli, ce pac ne dobi tistega ki tako hoce..

Ti moras iti s tokom zivljenja.. ti moras slediti zivljenju.. nikoli ne bo zivljenje sledilo tebi.. in sama sreca, da je tako, ker drugace bi ti tale projekt "HOČEM IN HOČEM MOJEGA MOŽA NAZAJ TAKŠNEGA KOT JE BIL" lahko celo uspel.. in ubila bi enega cloveka. Bi to bilo boljs?

-----------------
Tisto prej kar sem pisel.. bi malo popravil.. Sem pisal, kao da so zenske tecne.. in moski tezko to prenasamo.. seveda je lahko situacija tudi obratna.. Sem pisal glede na ta primer..
-----------------

Zakaj so nastali taksni in podobni vici? Ker je vsaj nekaj resnice  njih.. ali pa vici o tascah.. Full je vicev o tascah.. in full je tudi tem o tascah tukaj.. ravno tako odnosi moz-zena..

Dru¾inski prepir






Mo¾ in ¾ena se hudo prepirata. Po stanovanju ¾e letijo kosi pohi¹tva. Naenkrat ¾ena pograbi velik kristalni pepelnik in mo¾a z vso moèjo udari po glavi, nakar on zaène moèno krvaveti. Zaprepadena ¾ena odhiti po ¹katlo s prvo pomoèjo in mu razku¾i ter obve¾e rano. Ko ga tako oskrbi, ga pobo¾a in mu ne¾no za¹epeta: "O dragi, le kaj bi ti brez mene..."
Nemogoè mo¾



"Alenka, sli¹ala sem, da si zapustila mo¾a. Kako to?"
"Z menoj je ravnal tako kot s psom!"
"Ni mogoèe! Kaj pa je delal s teboj?"
"Zahteval je, da sem mu zvesta"

Vsak nekaj novega



Na modni reviji. ®ena se obrne k mo¾u in mu reèe:
"Ko vidim tako lepo obleèene manekenke si takoj za¾elim novo obleko."
"Jaz pa novo ¾eno."

Stopnje v zakonu



V zakonski zvezi vedno nastopijo tri stopnje, in sicer:
Na zaèetku: On govori, ona ga poslu¹a
Po poroki: Ona govori, on jo poslu¹a
Po doloèenem èasu: Oba govorita, sosedje poslu¹ajo.

Kako se re¹ite ¾ene?






Se je va¹a ¾ena zredila med prazniki?
Èe se je,jo vzpodbujajte k hoji in sicer naj naredi 3km. Zjutraj in nato isto razdaljo ¹e zveèer. Do konca tedna bo BABA ®E 42 km vstran!!!!
 
Poroèni list



Kateri mo¹ki je najveèji optimist na svetu?
Tisti, ki vsakih pet let pogleda v poroèni list, èe mu je ¾e potekel.

Najglasnej¹a



Trije mo¾je se pogovarjajo kako se njihove ¾ene ogla¹ajo ob orgazmu.
Pravi pravi: Moja krièi tako naglas, da jo vsi sosednje sli¹ijo.
Drugi: Moja vpije tako glasno, da se je sli¹i po celem bloku.
Tretji: Sigurno je moja najglasnej¹a, ko ji prihaja je tako glasna, da je v gostilno sli¹im!

Valentinovo



®ena sreèa mo¾a za Valentinovo s ¹opkom ro¾ v roki in ga vsa nasmejana vpra¹a:
"Dragi, te ro¾e so zame?"
Mo¾ odgovori: "Kje pa, te so za tajnico."
®ena vzroji:" Prasec, njej ro¾e, meni pa *****!"
Mo¾ hladnokrvno odvrne: "Menja¹?"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kriza
4.12.2006 13:48:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa tudi vsi pogovori niso zamorjeni, res ne!


Sej pravim.. ce lahko brez posledic reces, kar te tezi.. kar zelis.. in predvsem kar je RES..  pol je pogovor zabava.. Ce pa s tem povzrocis kaksno uzaljenost.. prizadetost in podobne otrocarije.. pa je zadeva lahko zlo mucna.. in bejz.. kolikor te noge nesejo od taksnega cloveka... user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kriza
4.12.2006 13:51:05   
piščanc
hm, men se pa zdi, kot da sta pač malo naveličana vsakdanjosti. enako velja za sex. zakaj pa ga ne zgrabiš zunaj na vrtu? če si to želiš. pomanjkanje sexa je ponavadi glavni vzrok za slabo voljouser posted image

da pa popizdiš zaradi zabave, kjer sta bila skupaj in se tebi ni dalo? seveda ga lahko vprašaš zakaj se je tako ohladil, ni pa treba pretiravati in delati scene.

vsak potrebuje malo zasebnosti, to nam daje samozavest in zato smo potem toliko raje skupaj. vsak potrebuje odklop od partnerja na vsake toliko časa. poizkusi. a če bi šla ti ven s kolegicami in bi bilo tam veliko moških (bog ne daj da te kdo pogleda) a bi bilo prav da ti on zameri.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kriza
4.12.2006 13:54:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

So tudi taki pogovori, trajajo 5 minut in se oba počutita dobro, nobene zamorjenostiuser posted image Kaj praviš na to, hihi?


To ni pogovor.. v smislu, da ima ta pogovor cilj..  Sej midva tudi, velik debatirava o tem, tocno o tem, kar tukaj pisem.. samo to zame ni TIST pogovor.. ki bi zahteval nek dogovor, rezultat.. kar koli..
Je pac verbalno izrazanej tistega, kar itak vidis v uckah..  in ni nic narobe ce to tudi poves.. ker sprejemas karkoli drug rece.. in tako je kot drugi rece.. si ne prizadevas spremeniti njegovo mislenje..

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kriza
4.12.2006 13:58:09   
Anonimen
 
Aha.. poglejte si film Dogville.. krasen film.. ki pokaze cloveka.. idiota..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kriza
4.12.2006 14:21:26   
ronja
Aha, pol mava pa samo drugačno pojmovanje pogovora - zame je to pogovor, ono, ko hočeš drugega uničit, pa podj*user posted image

Bova gledala ta film, sva že parkrat hotla, samo nimava doma TV, pa se morava vnaprej organizirat, da greva kam na obisk gledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kriza
4.12.2006 14:30:07   
Anonimen
Tjazy, oprosti, ampak ti pa res pretiravaš. Jaz sem tu iskala tolažbo ne pa obsodbo, se pa vidi, da mora biti tvoja žena zelo potrpežljiva, ali pa tudi ne, saj poznaš tisti pregovor: tisti pes ki veliko laja, malo grize. Pa še to, ko sva se poročila je on bil takšen kot ga hočem nazaj, bil je do predkratkim, zakaj se je vse spremenilo, če pa sva bila srečna, zakaj???

Tanikaa, tebi se pa najlepše zahvaljujem, si ena izmed redkih, ki me razume.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kriza
4.12.2006 14:31:48   
srki
Anonimna, vem da je zate danes vse črno, ampak ne misli na slabo-na ločitev. Konec koncev, vzroka za tako spremembo ne veš, mogoče se boš že danes vsemu temu samo smejala. Glavo pokonci!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kriza
4.12.2006 14:49:10   
Anonimen
Zakaj si iskala tolazbo? Tolazba ti ne bo nic pomagala.. kolikor je meni znano rabis vspodbudo, motivacijo, videnje.. da lahko kaj spremenis potem. Ce se samo ti njim smilis. in oni tebi.. se ne spremeni nic.. se tezje je lahko. . 

Vcasih ni posebnega vzroka.. konkretno nek dogodek, ki bi to spremenil.. Lahko se vse to nabira ze 5 let.. pa ima zdaj pac dovolj.. ne more vec prenasat tega..

O vzrokih mi ne mormo ugibat, ker vemo velik premalo.. vzrok ziher ti ves.. ce ne ves.. pa vprasaj.. in ne tko vprasat.. da bos pol uzaljena in prizadeta, ce ti bo povedal..
Predno vprasaj reci, da sprejemes vse.. kar bo reku.. brez posledic.. brez nadaljnih polemik.. Potem mogoce bos zvedela.. ce ga vprasas v taknsem stanju.. bo neki zmutil, ker ve, da si prizadeta in te ne bo hotel se bolj prizadeti..
Moras doseci, da vstopis v njegov svet.. ce zelis vedeti resnico.. drugace je garantirano ne bos vedela.. neki se bo pac zmuslu.. in ti bos delala v tisto smer.. smer pa sploh ne bo pravilna..
Samo tako ,da sprejmes vse.. in njega taksnega kot je.. z njegovim pogledom na drugo zensko vred.. le tako ti bo dovolil pogled v nejgov svet.. in le tako bos vedela kaj je v resnici narobe..
Lahko je eno spoznal.. in zdaj koleba med tem.. al naj gre z njo v postlo al ne.. in to je obremenitev.. lahko je nekaj cist drugega.. pac se te je preprosto mal navelical.. al pa kej tretjega..
****n te tablete v smeti.. pa se pomir.. in popolnoma sprejmi situacijo.. in vse moprebitne posledice.. in potem bo vse lazje.. Ne z glavo cez zid.. ker bo ziher zid trsi od tvoje glave.. Poskodovala se bos.. cist preprosta posledica, kadar se kdo z glavo zaletava v zid..

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?