|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev sredi ciklusa
2.7.2016 11:22:52   
Anonimen

Pozdravljene,

s partnerjem si želiva novega naraščaja, a se je ta mesec nepričakovano pojavila krvavitev sredi ciklusa. Prejšnji mesec normalno menstruacija, slab teden po koncu menstruacije pa rjav izcedek, rahla krvavitev in sedaj že 3. dan krvavitev, ki je na prvi pogled enaka menstruaciji. Priznam, da me je tole vrglo s tira in tudi malo prestrašilo, saj se mi je to zgodilo prvič. Je imela katera podobne težave? Saj vem, da je težko ugibat, kaj bi lahko bilo in moj namen je takoj v ponedeljek poklicat svojega ginekologa, a me vseeno zanima...

Lepo soboto.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev sredi ciklusa
2.7.2016 18:12:15   
sončektvoj
Pozdravljena

Definitivno je dobro poklicati ginekologa, če ne druga da te pomiri. Ko začnemo delati na dojenčku, se ciklus pogosto malo zmeša. Lahko pa pride do rahle krvavitve tudi med ovulacijo. Včasih poči kakšna cista in lahko zakrvaviš. V vsakem primeru pa je najbolje poklicat ginekologa in povprašat. Če bi se začeli kakšni močni krči ali visoka vročina pa k dežurnemu.

Najverjetneje pa ni nič hujšega. Vso srečo in en sooonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?