|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lišaji na ličku
3.1.2005 15:50:05   
Aly
BOM ŠE TU ENKRAT NAPISALA KOT NOVO TEMO.....

V kakšni obliki se pokaže alergija na hrano na koži dojenčka ? Polno dojim in jem od vsega začetka vse....ni bilo nekih problemov, le v 2. mesecu je bilo nekaj kratkotrajnih krčkov... Sedaj pa ima naš otroček nekaj dni na samo enem ličku več lišajev (kot krog drobnih pikic), ki so posebej izrazite rdeče barve zjutraj ....pa ne vemo od česa je to ... Ali bi to lahko bilo od hrane - vendar so le na enem ličku ne vem, saj se ne spomnim, da bi kaj novega pojedla ali pa bi lahko to bilo tudi zaradi suhega zraka ? Kaj menite ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lišaji na ličku
3.1.2005 16:13:24   
Anonimen
Lei so se pri starosti dveh mesecev pojavile pikice na obeh ličkih. Zelio so jo srbele, tako da zaradi tega tudi ponoči ni dobro spala. počasi sem za en teden začela izločevat posamezno hrano iz jedilnika. Takrat sem ugotovila, da je bilo vse ok, ko nisem jedla nobenih mlečnih izdelkov. Sva šli po napotnico, pa k alergologu, pa je bilo vse negativno. Pa sem bila potem še malo bolj pozorna in sem ugotovila, da probleme povzroča le sir. Sem ponovno klicala alergologa, ki je rekel, da so mali otroci lahko preobčuljivi na konzervanse ter da to večinoma prerastejo. No in res, sedaj nimamo nobenih težav več.

Vmes smo si pomagali predvsem z bepantenom, občasno pa z Elocomom (s katerim je potrebno biti previden in mazati zelo na tenko, saj tanjša kožo).

Možno je tudi, da je od zraka suha koža, pa zato malo vneta. Jaz čez zimo uporabljam, Wind und wetter creme od Babylove, nikoli nismo imeli težav.
Če pa ne bo pomagalo, pa poskusi izločat določeno hrano z jedilnika. Po možnosti tisto, ki največkrat povrzora težave.

(odgovor članu Aly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lišaji na ličku
4.1.2005 16:13:30   
maja2
Naš je sicer star že 9 mesecev, ima pa takšne lišaje na obeh ličkih in na bradici od kar se je začela kurilna sezona. Tudi pediatrinja nam je rekla, da se alergija na hrano kaže z izpuščaji tudi na drugih delih telesa. Pri majhnih dojenčkih gre največkrat za čiščenje kože, pri večjih pa je to posledica slinjenja, občutljive kože, mraza, vetra. Maži s čimbolj mastno kremo, na radiator ponoči pa daj vlažno brisačo.
lp, Maja

(odgovor članu Aly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?