|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lulanje ponoči
10.10.2007 11:28:00   
**Lunca**
Pozdravljene/i!

Naš falot (star je 2 leti in 8 mesecev) je podnevi suh že skoraj 3 mesece, 14 dni nazaj pa se je odločil, da pleničke ne bo imel niti ponoči.user posted image Vse lepo in prav, če bi to pomenilo, da bo tudi ponoči suh. Pa ni. user posted image  On že točno ve, kdaj ga tišči lulat, ampak se enostavno ne zbudi. In se seveda polula. Potem pa se zbudi in je ves razočaran. Zadnjič mi je rekel "mami, ne bit' huda". Naslednjič pa: "spet sem lulal. 'nesleč (= ponesreči)". Nikoli nisem huda nanj, če mu uide, ampak po takih besedah sredi noči se mi otrok pošteno zasmili. Sem ga že spraševala, če dava pleničko zvečer gor, pa pravi, da ne. Pa tudi vem, da ni prav, da mu vsiljujem plenico, ko pa sem prej komaj čakala, da se je znebimo. Ampak tole nočno vstajanje in preoblačenje otroka in postelje me že pošteno utruja. Sinkota pa verjetno tudi! Sva se z možem odločila, da ga dava lulat, ko greva spat, pa sva zadnje dva dni prepozna - se polula že prej. user posted image  No, saj kakšno noč je bil tudi že suh, ampak mislim, da sta bili ravno dve.

Se je še komu dogajalo podobno? Kaj nam je storiti? Hčerka (6,5 let) se je po enem tednu "suhih dni" odločila, da opusti pleničko ponoči in je bila vedno suha. Mislim, da ji je v vseh letih ušlo dvakrat. In zato res ne vem, kako ravnati tokrat. Vsak nasvet bo dobrodošel.

Hvala in LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lulanje ponoči
10.10.2007 11:30:41   
Anonimen
Kupi mu une pleničke na hlačke, pa reci da so to take hlačke za ponoči, za vsak slučaj.

(odgovor članu **Lunca**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lulanje ponoči
10.10.2007 11:33:41   
**Lunca**
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Kupi mu une pleničke na hlačke, pa reci da so to take hlačke za ponoči, za vsak slučaj.


Saj te "hlačke" je imel. Ampak falot je preveč brihten, da bi ga naplahtala. user posted image  Kadarkoli je imel te "hlačke", se je zvečer tudi veselo pokakal, kljub temu, da je že lepo hodil na stranišče. Tako da tvoj predlog žal pri nas ne bo uspešen. Pa kljub temu hvala!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lulanje ponoči
10.10.2007 11:50:59   
Pikaču
Kupila sem jih letos v La Scarpi, cena 10 EUR. 

(odgovor članu **Lunca**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lulanje ponoči
10.10.2007 11:59:51   
Pikaču
No, se opravičujem za zgornji post, je priromal na napačno temo. Moram bi k škornjem za dež.

Hotla pa sem napisat, da sem jaz moji hčerki enostavno ukinila pleničko pred 14 dni čez dan in noč, pa smo prvi teden imeli samo podnevi nesreče, ponoči nikoli.

Po 20 uri ji nisem dala ničesar piti, razen seveda če se je spomnila sama (redko, ker sem ji prej dajala piti), pa obvezno pred spanjem na kahlico in evo je suha. Pa veliko prigovarjanja bo potrebno, vsaj pri nas ga je.

Srečno!

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Lulanje ponoči
10.10.2007 13:01:28   
srki
Ne vem, težka bo, prepričajte ga, da mu date pleničko, ali pa mu jo daj, ko bo zaspal. Očitno še ni pripravljen na to, da je brez, kljub temu, da ga pred spanjem date lulat.

Ali pa naj pred spanjem ne pije.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lulanje ponoči
11.10.2007 8:44:35   
dana
Imamo isti problem. Čez dan je suh, za čez noč pa ima še vedno pleničko.

Ko je imel še čez dan plenice, je bila zjutraj plenica vedno suha, zdaj ko je pa čez dan suh, je pa zjutraj plenica vedno mokrauser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?