|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MINIL JE MESEC
27.4.2006 20:27:16   
timeja
Danes je točno mesec dni, odkar sem izgubila svojo punčko user posted image user posted image user posted image , a še vedno boli kot tisti dan, ko sem jo rodila, mrtvo.
No priznam, malo mi je že lažje, ker sem izredno veliko zaposlena, zjutraj v službi v vrtcu, kjer gledam punčke in si zamišljam, da bi lahko prav takšna bila moja, popoldne pa sem v šoli, tako, da nimam časa vsako sekundo misliti nanjo, vendar pa ne mine dan, da nebi štela dni, ko bi se morala moja punčka roditi.
Zato vsem mamicam, ki so izgubile, svoje nerojene user posted image ali že rojene user posted image , da se probajo čim več zaposliti in če že imate svoje otročke doma, da se z nijmi ukvarjate čim več, da ne čutijo da vam je hudo. Meni se je to namreč zgodilo in zdravnica je ugotovila, da preveč kažem bolečino navzven in tako škodim svojemu tri letnemu sinku.
 Skoraj sem že obupala, sedaj pa sem se tako zelo zaposlila, da me ne vidi kako trpim in upam, da mi bo kmalu posijalo user posted image , da se bom lahko veliko ukvarjala s svojim sinkom, da ne bo prikrajšan moje ljubezniuser posted image , čeprav je tudi sedaj ni.
Zato vsem, ki so to doživele, želim, da čimprej izgine ta bolečina, ki nas ubija, ker tako vemo, da pozabile res ne bomo nikoli, vendar nam bo ščasoma nekoliko lažje.

Morala sem se malo izpovedati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MINIL JE MESEC
27.4.2006 20:39:36   
pilotgirl
no pri meni pa je mesec dni in 10 dni odkar sem izgubila svojo pikico,zato te dobro razumem.le pogumno,maja.

(odgovor članu timeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MINIL JE MESEC
27.4.2006 21:06:10   
Špela100
Timeja, drži se, bodi močna za svojega sončka.
S časom bo lažje...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MINIL JE MESEC
28.4.2006 9:26:39   
lana38
timeja!
Tudi pri meni je že več kot mesec dni in tudi jaz, ko vidim druge punčke mislim, kakšna bi bila moja, ampak treba je iti naprej in čas nam bo pomagal, da nam bo lažje.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MINIL JE MESEC
28.4.2006 18:24:21   
petra*
pozdravljene,ja, tudi sama sem doživljala marsikaj od napisanega.Res je, da čas naredi svoje. Navadi nas živeti z izgubo vendar pozabimo nikoli. In prav je tako. In bolečina sčasoma ni več tako močna, ker se navadimo živeti z njo. In v bolečini rastemo in se učimo. Na žalost je tako.Res je tudi, da se moramo zaposliti in početi stvari v katerih uživamo in se najdemo. Paziti pa je treba, da se ne zaposlimo preveč, da ne "utapljamo" svojo žalost v delu in se ji tako poskušamo izogniti. Zelo tanka je meja med deloholnostjo in kvalitetnim preživljanjem časa. In žalovanje je potrebno in ne pozna bližnjic. In vedno mine. Seveda pa se moramo zaposliti vendar ne bežati.Tudi sama še vedno iščem svojo deklico v otrocih njene starosti. Iščem njene modre očke, kodraste laske in globok pogled ... v njenih vrstnikih. In to ni več boleče. In to so otroci, s katerimi preživim večino dneva. Veste, za vse vas bo posijal sonček, samo počasi, korak za korakom, z močjo in pogumom.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MINIL JE MESEC
29.4.2006 8:20:05   
anajmad
Prvo,iskreno sožalje ob izgubi. Kaj naj ti rečem, mogoče imaš prav,da se utapljaš v delu,tudi jst sem se,ker preveč spomini privrejo na dan.
Res je,pa čeprav sem bila tako jezna na te besede:"čas prinese svoje". In dejansko ga res. Sedaj je bolečina sveža,boli,najraje bi umrla še ti z njo. Vem,bila sem na istem. Potem sčasoma ta bolečina otopi,toda pozabila je ne boš nikoli.
Še včeraj,ko sem pestovala mojo mičkeno Ulo in sem jo gledala v obraz,so se mi naenkrat ulile solze in pred očmi se mi je naslikal Vidov obraz.
Zavedaj se,da imaš posebno zvezdico v srcu in sinčka,ki te sedaj zelo potrebuje ( ne pozabi nanj) in tukaj,če želiš  nas,ki ti lahko prisluhnemo in pomagamo.
Drži se mi!!!
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu timeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?