|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MSM
3.12.2014 10:00:45   
Sarica11
Več kot leto dni sem jemala prehransko dopolnilo MSM, ker sem ugotovila, da je to edina stvar, zaradi katere so prenehale bolečine v kolenih, s katerimi se spopadam že od otroštva. Ko sem zanosila, sem MSM nehala jemati, ker zadeva še ni odobrena s strani FDA in zato ni preučeno kakšen vpliv ima na otroka. Ampak zadnje čase so se moje bolečine v kolenih vrnile v še hujši obliki - ne mine noč, da se ne bi vsaj 5x zbudila od bolečin. Če pomislim, da bo tako celo nosečnost (predvidevam, da proti koncu bo še huje) in potem vse dokler bom dojila otročka, me kar zvije ob tej misli.
Ne vem več, na koga se naj obrnem, ker je to prehransko dopolnilo za Slovenski trg relativno novo in mi niti moja zrdavnica, niti ginegologinja o tem ne znata nič povedati - malo žalostno ampak tako je.

A je katera od vas imela kakšno izkušnjo z MSM oz. ima kakšno bolj napredno ginekologijo, ki ji je znala o tej zadevi karkoli povedat. Res me mika, da bi ga spet začela jemati, ampak zaradi otročka ne upam.

Kakršen koli nasvet zaželen :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MSM
3.12.2014 12:58:17   
Marčevka2010
Si bila na fizioterapiji zaradi kolen? Kakšen je vzrok bolečin?

Pri obrabi hrustanca zelo pomagajo vaje, ki jih pokažejo na fizioterapiji. Jih je treba potem vsak dan delat. Pa hoja, plavanje in miganje nasploh.

Za MSM tudi jaz ne vem, ga ne bi jemala v nosečnosti.

(odgovor članu Sarica11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MSM
3.12.2014 13:06:50   
Sarica11
Ja, bila tudi na fizioterapiji...vse sem sprobala. Težava je v tem, da so mi zdravniki celo otroštvo govorili, da je to zaradi tega, ker hitro rastem in da bo kasneje minilo, zato so me resno začeli jemati šele, ko sem bila starejša...kar pa tudi ni prineslo nobene razlike, ker se na ultrazvoku ni pokazalo nič in me je zdravnica malo čudno gledala, češ ali je s tabo sploh kaj narobe.
Dokler pred dobrim letom nisem vzela zadeve v svoje roke in začela jemati MSM - s tem so vse težave izginile. Ampak še danes ne vem, kaj je z mojimi koleni narobe.
No ja, kaj je še 1 leto bolečin proti večnosti..hehe :)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MSM
3.12.2014 13:14:27   
RIJA*
samo v vednost: FDA tudi nikoli ne bo podala mnenja oz. zahtevala tovrstnih raziskav, ker msm ni v njeni pristojnosti

(odgovor članu Sarica11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?