|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malta
6.11.2005 9:56:57   
viv_
Sicer sem že kar nekaj pisala na to temo in sličice so v albumu, pa vseeno:
user posted image prijetna destinacija, za zgodnjo pomlad ali pozno jesen, ker so temperature še visoke (novembra 25C) in je še možno kopanje v morju
user posted image država je majhna, tako da se precej videti v enem tednu
user posted image super sistem avtobusov, za nizko ceno te pripeljejo povsod, rent a car je pa druga zgodba, ker vozijo kot angleži "po nasprotni strani ceste"
user posted image otrokom zelo prijazna država - veliko res lepo urejenih igrišč, v večini restavracij imajo otroške stole


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Malta
6.11.2005 14:17:18   
rija
V juniju pa že skoraj prevroča: 35 stopinj.
St. Julians malenkost preživahen za družine z majhnimi otroki.
Ljudje zelo prijazni.
Vožnja po levi strani: noro!
Drugače pa moje mnenje: šla sem enkrat in to mi čisto zadostuje.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Malta
6.11.2005 14:22:03   
rikica
Oj.Jaz sem bila na Malti pred 4 leti in sem se imela prečudovito.Samo potrdim lahko kar si napisala.Sicer še takrat nisva imela user posted image ,ampak še nikjer nisem videla toliko otrok kje na morju.Tako,da je verjetno res lepo poskrbljeno za njih.Najbolj so se mo dopadli njihovi avtobusi,so res nekaj posebnega.Če se bo katera odločila za to destinacijo jo tudi jaz priporočam.Lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Malta
6.11.2005 14:48:52   
Anonimen
Kaj pa vem, jaz sem bila tam pred leti, ko smo ga še žurali, pa mi je bilo vseeno preživahno in prepolno angleških in nemških turistov (mladih),ki so res samo pijančevali...

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Malta
6.11.2005 18:22:03   
African queen
Jaz sem bila tudi nekaj let nazaj tam, v prvih dneh maja, pa je bilo kar mrzlo,nič prijetno za kopanje,pa še pihalo je ob obali.Meni se zdi Malta raj za žuranje,to pa je tudi vse...nič posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Malta
6.11.2005 19:59:07   
Anonimen
Naj me koklja brcne, če se da na Malti v novembru kopati v morju brez drgetanja!

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Malta
6.11.2005 20:24:06   
viv_
V novembru se da kopat, ker je imelo morje še okrog 20 stopinj, zunaj pa je bilo še precej topleje (25 v senci, na soncu pa vroče).

Žurerjev sedaj ni bilo več - večinoma so ostali starejši turisti. Vse je bilo zelo mirno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Malta
21.12.2005 15:23:35   
Dadi
Marsašljok, Marsaskala.user posted image ....he he to se spomnem enga busarja k se je drl...busi fenomenalni(zvonček) in poceni...Septembra je tudi pasje vroče...Pomoje bo res novembra najboljša klima za dihat. 

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Malta
4.1.2006 10:09:06   
tejčica
Jaz sem bila na Malti 10 let nazaj v septembru in nam je bilo še pošteno vroče. Je pa to res majhen otok in je 1 teden dovolj da si vse ogledaš. Čez dan znamenitosti, ponoči pa zabave, ki jih res ne manjka. Se strinjam da so avtobusne povezane dobro urejene in predvsem poceni. Vožnja s taksijem pa je bila tudi posebno doživetje. Namesto žimgavcev smo mi stegovali roke skozi okno in nakazovali smer... Na splošno vozijo noro. Se spomnim da so takrat na semaforjih imeli še navodila, kaj katera luč pomeni. user posted image

Kako pa je poskrbljeno za otroke pa ne vem, ker se mi takrat še niti približno niso motali po glavi.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Malta
8.1.2006 16:30:25   
LONA13
Malta je zakon!! Eden mojih najlepših dopustov.
Midva sva imela hotelček v Sliemi v centru, pa je bil ful mir. Vsak večer sva šla peš V St. Juliansa pa tja kjer e je dogajalo. Hrana dobra, v majhnih vasica skoraj zastonj Ljudje ful prijazni -- skratka nekaj najlepšega.

_____________________________

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Malta
3.12.2009 11:11:43   
gaja
Sama počitnikujem na Malti  od leta 2001. Od časa vpisov na temle forumu so se stvari tam seveda bistveno izboljšale. Imela sem priložnost opazovati na lastne oči, kako je to potekalo postopoma iz leta v leto.
Malta je vstopila v EU skupaj z nami, plačilno sredstvo je euro, standard nekoliko višji ( ali vedno višji) kot pri nas. Cene pa, kot si jih poiščeš.
Vreme? Ni za bledolične mevže, ki prečepijo temperaturno obremenilnejše mesece pod ščiti. Najlažje ti bo, če si se od prvega do zadnega dne dopusta pripravljen in voljan soočiti s PRAVIM vremenom in PRAVO toploto. Čudovit kraj za posameznike iz fitnesa ali zimskega bazena, ki jemljejo betakaroten od zime dalje in tehtajo kako kilo pod normalo, pijejo brezalkoholne pijače in znajo angleško, ki so pripravljeni komunicirati z ljudmi raznih narodnosti in drugih religij, ki se znajdejo v druščini in popolnoma sami, posebej, kadar si je treba ža kar napol meditativno ogledati neskončno število zgradb, cerkva, palač, itd...
In,busi zdaj na stare spominjajo le še po barvah, na znotraj imajo klimo, in izgled sodobnih lokalcev. da naletiš na stari izvirnik, moraš imeti že kar malo sreče.
Sama veliko plavam, se sončim, plešem, pešačim, meditiram in se družim z domačini in ostalimi ljudmi, ki se nahajajo tam. avendar dobro vem, da je prostor še kako PRIJAZEN TUDI ZA LJUBITELJE VIN, DOBRE HRANE, ORGANIZIRANIH IZLETOV IN OGLEDOV, nakupovalcev po butikih in po lokalnih prodajalnah znamenitosti (npr.steklo). Proti soncu in vročini pa učinkovito pomaga klima v prostorih, pa izbira, ob katerem delu dneva priti na prosto: plavat se v ogretem zraku da tudi proti večeru.
Prava mera previdnosti in razuma, čim več sreče in pozitivnr energije, pa vam bo Malta pokazala svoj najlepši obraz. Kot ga je meni.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 21:25:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Malta
21.12.2009 14:13:24   
phelps
Mi2 sva šla letos avgusta in nama je bilo noro všeč. Malta se mi zdi taka "mediteranska Anglija"... Predvsem sosednja otoka Gozo in Comino.

Za družine z majhnimi otroci pa ni mogoče najbolj primerna (prevroče, preveč betona)... Imajo pa zelo dobre šole s tujimi jeziki in je posledično poleti ogromno mladih, ki se pridejo učit (in žurat).


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?