|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maternična pregrada in 1000 vprašanj
26.9.2005 11:41:42   
laky
Pozdravljene vse skupaj,
Spet se vračam na forum vendar pod drugo rubriko. Do zdaj ste mi vedno bile v veliko pomočuser posted image in za to sem vam res hvaležna. Pomoč oz. odgovore pa potrebujem tudi zdaj. Trenutno sem v zelo nemirni situaciji.user posted image V avgustu letos sem imela ss v 8.tednu nosečnosti (diagnoza: niso našli ploda). Bila sem na čiščenju. Zame je bilo to eno izmed najhujših obdobij v življenjuuser posted image user posted image . Samo trpljenje in zakaj vse touser posted image . Prejšnji teden sem bila pri G. na pregledu - prvi pregled po abraziji (zamenjala sem G in sem z novo zelo zadovoljna). G me je dala na UZ in ugotovila da imam maternično pregrado. user posted image Nato pa mi je rekla, da naj se sama odločim ali si jo bom dala odstranit ali bom poskusila znova zanosit in mogoče (ni 100%) tvegala ponovni splav. Bila sem v veliki dilemi,user posted image kaj naredit. Težko sem se odločila za poseg. Zdaj pa imam dvome. Ali je katera že imela opravljen ta poseg odstranitev pregrade, kako je vse skupaj potekalo, je bolelo, je imela katera kasneje kakšne probleme pri zanositvi, kdaj ste ponovno zanosile????user posted image user posted image Trenutno so mi dali še tablete(Steril), ki jih moram začet jesti ob pričetku naslednje M in do operacije, da se mi bo stanjšala sluz. Ali ste morale tudi vi jesti kakšne tablete in  ali ste jih jemale tudi po operaciji. Ali je ta operacija kaj vplivala na zanositev. Zelo me je vsega strah, še posebej tega da ne bi mogla imeti otrok, ker si jih zelo želiva z možem. Prvič nisem imela problemov z zanositvijo, potem pa je šlo vse narobe.
Prosim za odgovore čimprej, saj sem letos že čisto na dnu user posted image user posted image in le na takšen način, da mi ve svetujete in napišete svoje izkušnje se moje razpoloženje malo dvigne.

Hvala vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maternična pregrada in 1000 vprašanj
26.9.2005 11:56:11   
evci
jaz sem jo tud imela in to kar veliko- 5cm in sem jo dala februarja odstraniti. v bolnici sem bila dva dni in ni bilo nič hudega. septembra sem zanosila in zdaj že pestvam svojo hčerkico. tako da operacijo priporočam. je pa res, da nekatere normalno donosijo kljub pregradi, vendar jaz nisem hotela tvegati. srečno in pogumno naprej!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Maternična pregrada in 1000 vprašanj
26.9.2005 13:26:44   
anajmad
Tudi jst sem jo imela 2,5cm.Meni se na žalost na UZ-ju ni videla in rezultat:
Prvo hči sem rodila v 35 tednu,en ss v 9.tednu in še enkrat prezgodnji porod v 24. tednu mojgauser posted image  lani.Letos sem si jo dala operativno odstarniti,ni nič takšnega.Dobre tri dni si v bolnišnici.Po dobrih treh mesecih sem zopet zanosila in sedaj sem v 14. tednu nosečnosti.Imela sem pa tudi težave z zanostivijo,sploh v drugo.Zato ti svetujem pojdi si odstanit in boš tudi bolj mirna.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Maternična pregrada in 1000 vprašanj
27.9.2005 16:56:51   
Anonimen
Jest sem trenutno še na bolovanju po tej operaciji in ti lahko rečem, da je to ena mala mala operacija, boli ne nič, hitro je konec. Krvavela po operaciji nisem skoraj nič. Res pa je, da po njej ne smeš zanosit vsaj 2 meseca. Ostane ti mala brazgotina, ki je na UZ sicer vidna vpšliva pa ne na nič. Moja MP je bila relativno majhna ampak večja, kot so mi jo z UZ zmerili. Aja pa 2ss sem imela prej. MP mi je opazila šele po 2ss.

Prijateljica je pa z enako veliko MP zanosila in rodila 2x. Med tamalima je 15 mesecev razlike, da ima 15mm veliko pregrado so ji ugotovili po naključju v drugi nosečnosti.

Ti kar brez skrbi pejt na operacijo. Bo en vzrok za ss manj.

Lep dan in eno veliko košaro sreče. Pa da bi kmalu bila user posted image

(odgovor članu laky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Maternična pregrada in 1000 vprašanj
28.9.2005 20:48:17   
mis






joj laky, zdaj si me pa prestrasila. Jaz imam v ponedeljek prvi pregled po treh tednih po abraziji in upam, da mi ne bodo nasli pregrade. Do sedaj so vsi rekli, da ni nic videti. Pred abrazijo sem bila tudi na privat ultrazvoku, ker sem sla po se eno mnenje, pa mi je ginekologinja tudi to pregledala, pa ni nic nasla. je pa moja prijateljica ravno tako imela ss, pa so ji nasli pregrado, pa jo operirali (baje rutinski poseg) in sedaj ima enoletnega sinka. Predlagam da gres...

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?