|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Medike - 2. dan (Š)
16.5.2006 11:00:20   
mala Zala
Živjo!

Včeraj smo bili cel dan od doma, tako, da se žal nisem mogla javiti. Zvečer pa sem padla v posteljo. Lepo, da smo se lotile, ane? 

No, prvi dan je uspel. Sicer sem "večerjala" šele ob 22h (le skledo solate) ampak na žalost vem, da mi bo ob dveh škratikah, ki jih je potrebno zvečer zrihtat od glave do nog le redko uspelo prej, pa čeprav sva oba vprežena 1000 na uro. Sicer mi pa to tako in tako kar paše, ker sem pač bolj večerni tip in imam potem še 1001 opravilo, tako da mi bodo tudi tiste kalorije izpuhtele.

Danes bo za kosilo pasulj (kar iz konzerve iz Ete, le basiko bom dala stran) za večerjo si bom pa naredila riževo solato (kar bo pač zelenjavnega v hladilniku + riž).

Jaz se nisem niti prvič zelo strogo držala, pa je bil uspeh prav tako viden. No, vsako jutro namreč spijem kavo z mlekom, pa včasih tudi kako čez dan. Ker je bilo pač takrat poletje, sem si na sprehodu na beljakovinski dan redno privoščila kepico sladoleda (ampak tale naš sladoledar ima kepice za dve normalni - če si pa redni gost pa za triuser posted image user posted image ). 
Banane sem jedla, ker je to sadje, ki zelo nasiti. Na sadni dan sem si jih popekla v teflonki (z malo masla), dodala mlete orehe ali lešnike in to je bil čudovit, nasiten obrok. Prav tako sem si včasih na sadni dan skuhala zelenjavno juho. 

Sem pa vedno gledala na minimalni razmik med obroki, na tešče spila kozarec mlačne vode in vedno po kosilu skodelico juhe, ker se mi zdi, da ti res nafila želodec.

No, toliko iz Trbovelj. Kako pa ve???

Aja, Barbs! Tudi jaz se nisem upala špilati prej, ko sva se dojili. Svetujem ti tako, kot so ti druge: ti samo pazi kaj, kako in kdaj ješ. In spij ogrooomno vode. Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?