Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mene nekaj zanima. Ima morda katera takšno izkušnjo: Imela sem preilo, sicer ne tako močno kot ponavadi. Zdaj je en teden od 1.dne perila, ampak mene boli v predelu maternice. Ni takšna bolečina kot pri cistah, ampak drugačna, kot da bi mi ostalo nekaj notri. Takšen občutek sem imela na začetku druge nosečnosti. Le da me zdaj še rahlo boli. Bi bilo možno da sem imela mini splav? Oz. da ss še sledi? Ali pa je to nekaj čisto drugega? Saj nevem če me katera razume, kaj sem hotela vprašat...ampak vseeno.