|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
8.9.2005 17:27:00   
alesa
POZDRAVLJENE,
UPAM, DA SI BO KATERA OD VAS LAHKO VZELA NEKAJ ČASA IN MI POMAGALA PRI IZBORU BELE TEHNIKE. NA KAJ JE POTREBNO PAZITI PRI NAKUPU IN KATEREGA PRIPOROČATE;
POMIVALNI STROJ
PEČICA
KUHALNA PLOŠČA (2 PLIN IN 2 ELEKTRIKA)
POMIVALNO KORITO
HLADILNIK (3 ZAMRZOVALNIK + 5/6 POLIČK ZGORAJ).
ZA VSAK NASVET BOMO ZELO HVALEŽNI.

HVALA VSEM ZA CENJENI NASVET,
ALESA

Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
8.9.2005 18:47:37   
lex
Jaz imam tak hladilnik od BOSCHA, ker je bil v akciji in je bil 100.000 sit v Big bangu (lani). Mislim, da je ta hladilnik edini oz. med redkimi, ki ima 2 kopresorja, kar pomeni, da ima vsak del svoj sistem za vklop in izklop in je neodvisen od drugega dela. (ti ga priporočam)
Gorenjske pečice so edine, ki imajo vodila in je full fajn, ko potegneš vse skup ven - zaliješ (primer) in potisneš nazaj - ti nitreba z roko v pečico oz. ti ni treba vsega ven jemat in potem nazaj ,... jaz sem jo hotela, ker mi je bila najbolj hendi. Pomivalno korito imam kotno z enim za pomivat in potem za odlagat - mi včasih hodi premalo prostora - še posebej če mi ne gre vse v pom. stroj. Za pomivalni stroj ti ne znam svetovat, ker imam rabljenega (ga je teta vun vrgla), kuhalno ploščo pa imam samo na elektriko (steklokeramika). Upam, da ti bo kaj pomagalo

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
8.9.2005 19:02:04   
PIKA
Pomivalni stroj Bosch, kuhalnik 1x Ariston, 1x Gorenje (oba O.K.), pečica Ariston, hladilnik Gorenje, vse ostalo v hiši je Gorenje (kvaliteta!), korito granitno, dvojno.

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
8.9.2005 19:08:06   
Primoza
POMIVALNI STROJ Bosch, SGI toliko in toliko kakih 140000

PEČICA Electolux, s pirolizo, kakih 140000 sit

KUHALNA PLOŠČA (2 PLIN IN 2 ELEKTRIKA) ? ne vem, imamo steklokeramično elektrolux in sploh ne pomislim več na plin.

POMIVALNO KORITO ????

HLADILNIK (3 ZAMRZOVALNIK + 5/6 POLIČK ZGORAJ) Elektrolux EOB, zdaj so že novejši.

Pralni stroj, sušilni stroj Gorenje.

tukaj poglejte:

http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/dept.asp?dept_id=1195


(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
8.9.2005 20:11:11   
Anonimen
Odvisno od tvojih potreb. Kar več potrebuješ, kupi boljše. Pri nas npr. pomivalnega stroja skoraj ne rabimo, mogoče štirikrat letno, zato smo vzeli kar enega x iz akcije, bil je okoli 50 jurjev.
Nasprotno mi je bila zelo pomembna pečica. Vzeli smo pečico gorenje, design Pininfarina, tista, ki nima nobenega gumba ampak je vse na dotik s senzorji. Prava pravljica! Ima timer, zjutraj daš vanjo to, kar želiš za kosilo, naštimaš, kdaj naj jo priklopi in kdaj ugasne, prideš domov in kosilo je toplo v pečici. Poleg tega je bila edina, ki je šla do 250 stopinj, ostale pa le do 230 - zelo pomembno pri pečenju pizze. Zdaj sem videla tudi tako, Gorenjevo, ki gre do 275. Stala je veliko več kot ostale Gorenjeve pečice vendar primerjalno tako kot tuje pečice z najosnovnejšimi funkcijami.
Baje jih zdaj proizvajajo samo po naročilu.
Hladilnik smo kupili Gorenjev, ker je bil edini, ki je bil brez zamrzovalnika. Imamo zamrzovalno omaro in imeti dva aparata, ki porabita energijo za zamrtovanje, se mi je zdelo nekoliko potratno. Hladilnik je bil okoli 60 jurjev.
Korito je iz fragranita, odličen material. Ni grd kot npr. plastika, ni problema s kamnom kot na kerrocku in ni ga treba glancat kot kovino. Na njem lahko režeš, pa se nič ne pozna.
V enaki barvi smo vzeli tudi kuhalno ploščo in to tako, ki je široka 70 cm in ne 60, kot je običajno. Vse plinsko, ker mi električne ali steklokeramične niso všeč. Taka dolžina je praktična, ker je na plošči brez težav postavljenih pet posod, brez stiskanja. Srednji plamet ima možnost dvojnega plamena za hitro pogrevanje. Oboje, korito in plošča, sta Aristonova. Stala sta "eno uko z glave".

Tako da kupuj glede na potrebe, ki jih imate.

(odgovor članu alesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
8.9.2005 21:10:47   
a.jda
vse od Gorenja, ful zadovolna.

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
9.9.2005 7:59:27   
Marogica
Mi imamo pomivalni stroj in kuhalno ploščo (električno) od firme Candy. Nekdo je zapisal, da je to najbolj cenena blagovna znamka, vendar smo mi zelo zadovoljni že peto leto. Pečico imamo Aniston-srednji razred, ker zelo malo pečem. Hladilnik pa od Samsunga-ameriškistil na dvojna vrata. Pralni stroj pa Gorenje-rabljen 4 leta od moje mame.
Mislim, da je težko svetovat, kaj na TI kupiš, ker je vedno dovisno od potreb in seveda finančnega stanje posameznika, pa tudi dobrih/slabih izkušenj z določeno blagovno znamko. Nekdo je zadnjič pisal, da je s serviserjem od Candyja že skoraj na "ti", ker se jim stvar toliko kvari, jaz pa še nisem nikoli potebovala serviserja.
Želim ti dobri izbiro

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
9.9.2005 8:03:09   
klavdijas
Vse Gorenje in je OK.


(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
9.9.2005 8:33:20   
kofetek2010
POMIVALNI STROJ - Elektolux
PEČICA S HLADNIMI VRATI- Whirlpool
KUHALNA PLOŠČA 4 STEKLOKERAMIKA - Whirlpool[ :Y:]
POMIVALNO KORITO - je bilo v kuhinji DanKüchen
HLADILNIK (1 ZAMRZOVALNIK + 4 POLIČKE SPODAJ) - Bosch vgradni s škarjastimi vrati
MIKROVALOVNA Z GRILLOM - Sharp
PRALNI STROJ - Gorenje
SUŠILEC - Zanussi
DROBNI GOSPODINJKSI APARATI - PHILIPS


(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAKUP GOSPODINJSKIH APARATOV
9.9.2005 8:59:34   
Spicy Black
IMAM POMIVALNI STROJ AEG FAVORIT TRIATHLON -super, sem zelo zadovoljna. Pri nakupu poglej, da ima polovično polnitev in zamik ure pomivanja. Vsi imajo nevemkoliko programov, običajno pa v praksi uporabljaš samo enega. Važen podatek je tudi glasnost delovanja in poraba vode in električne energije. Najbolje je, da vzameš takega s trojnim AAA razredi in širine 60 cm.

IMAM HLADILNIK GORENJE VGRADNI - ne vem..tukaj poglej v katerem klimatskem razredu je saj je od tega odvisno kakšna naj bo temperatura v prostoru kjer ga boš uporabljala.Od tega je odvisno pravilno delovanje hladilnika.In funkcijo NO FROST. Priporočam BOSCH ali WHIRLPOOL, pa tud GORENJE ni slabo ali ELECTROLUX.

IMAM ŠTEDILNIK GORENJE - zadovoljna. Rada pa bi imela ventilatorsko in s pirolizo, preprostost uporabe. Tukaj bi izbrala GORENJE ali WHIRLPOOL. Pečica naj ima hladna vrata (posebej če imaš otroke).

Toliko od mene,
lp

(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?