|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS IN DR. PUŠENJAK
23.11.2005 20:25:18   
Anonimen
Živio!Sem v 9.tednu nosečnosti in me zanima glede pregleda z nuhalno svetlino,kako poteka in kakšna je cena.Pa tudi prosla bi če ima katera naslov od dr. Pušenjaka.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS IN DR. PUŠENJAK
23.11.2005 21:32:38   
Nataša31
Ojla!

Naroči se čimprej! tel. številka je 051321224, pokliči zjutraj tam okoli osmih, devetih. Te bo sestra naročila in ti povedala kam prideš. Ampak povej, da si želiš pregled pri dr.Pušenjaku in resnično ti svetujem naroči se takoj, ker imajo gužvo.
jest sem bila včeraj, je res super!!user posted image  je pregled preko trebuščka, ti namaže trebuh z posebno kremo in potem se začne pregled. cena je 12.000SIT, če boš prinesla CD prazen zraven, ti bo posnel par slikc, menije eno v 3D!!
Je pa to v Dravljah, Ul. Bratov Banik 10, če se ne motim. Če ne veš točno kje je to, mi piši da ti razložim.
pozdravček!!
taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2005 12:23:49   
Anonimen
Nataša31,najlepša hvala za tel.številko.Sem poklicala in me je sestra naročila 20.11.Lep dan ti želim.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2005 13:05:05   
niki#
Nataša31 naj še tebe vprašam, je tudi tebi dr.P vzel kri po pregledu? če ja kakšni so bili pa tvoji rezultati?

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2005 13:54:54   
Nataša31
OJ niki!

Ni mi vzel krvi oz. napravil DHT testa. sem ga vprašala če je potrebno, pa je rekel da ne. Ne vem kakšna je praksa glede tega. Nisem imela glih super rezultata (NT 1.9-največja vrednost, 1:5000, stara pa sem 'le' 24 let), sem pa imela že par dni prej nenapovedano NS pri drugem, svojem G, pa me je poslal na odvzem krvi, čeprav sem imela tam boljši rezultat, vsaj mislim da je boljši (NT 1.5, 1:6000). Mislim da lahko zahtevaš oz. prosiš za še ta dodaten test, mislim da nič ne škodi.
lp
Taška

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2005 18:49:18   
Tayda
Ker že ravno teče debata o NS in še enm testu poleg tega, bi vas rada nekaj vprašala. 11.12. sem namreč naročena na NS k dr. Pušenjaku. Ko sem bila nazadnje na pregledu pri svojem G, mi je omenil, da NS ne "odkrije" prav veliko "downa" in da je v primeru, da bi šla delat splav v kolikor je z otrokom kaj narobe zelo priporočljivo iti delat še ene krvne teste (POZABILA SEM KAKO SE JIM REČE!!!!). Prosim vas, če mi lahko poveste, kakšni testi so to in kdaj se jih izvaja in kje - lahko pri svojem G?

Hvala za odgovore!

lpuser posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2005 19:02:56   
kofetek2010
a misliš THT - trojni hormonski test? user posted image
pri tem gre za preiskavo 3 materinih hormonov, rezultat je tud odvisen od starosti matere in trajanja nosečnosti, opravlja pa se med 16 in 18 tednom user posted image

naslednja stopnja pa je amniocentza user posted image

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2005 19:46:31   
Tayda
Ja, to sem mislila - res hvala! To lahko opravim pri svojem G? Gre samo za odvzem krvi ali še kaj več?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2005 20:30:17   
Nataša31
Ojla!

Prvo je NS, sledi mu DHT (dvojni hormonski oz.presejalni test).Mislim da kombinacija obeh da rezultat. če je še ta slab oz.ni najboljši greš na THT, v 16.-18.tedna. Tvoja G ti da napotnico, je pa mislim da plačljiva če nisi starejša od 35 ali 37 let (ne vem točno). tako kot je jana napisala je zadnja amniocinteza v približno 20.tednu. če imaš pregled pri Pušenjaku ga kar vprašaj, je izredno prijazen. Je pa res da vsak pregled stane. NS 12.000, DHT mislim da 7.000, za THT ne vem. Ampak kaj denar, samo da je z user posted image  vse OK, a je tako?
Korajžno vprašaj, kajti dr.P je resnično strokovnjak in ti pove kakor je.
Lp
taška

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2005 8:01:31   
Naja30
Mene pa zanima, kje je ta forum, kjer dr.Pušenjakodgovarja? Mi lahko katera odgovori? Toliko sem ze videla napisanega o tem doktorju, da sem postala zeeeeloooo radovedna. user posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2005 8:18:07   
klarisa
Anonimen, jst imam tudi NS pri dr. pušenjaku 20. decembra...Mogoče se pa vidimouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2005 8:20:29   
klarisa
Naja3, forum,kjer odgovarja dr. pušenjak je na www.med.over.net nato klikneš Pogovori in izbereš forum Mercator za ginekologijo in porodništvo..Nato mu pač zastaviš vprašanja in je objavljeno,ko ti odgovori.Je pa že obilo info v samih prejšnjih temah, tko da greš lahko pod iskalnik in ti ven vrže ponavadi kar nekaj 10 odgovorov.

pa pa

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2005 11:45:14   
Naja30
hvala, klaria in lep dan!

user posted image

(odgovor članu klarisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prva ocena dojenčka – kaj nam pove Apgar?
Že v prvi minuti svojega življenja dojenček prejme prvo oceno, v peti pa drugo. Ti rezultati sestavljajo oceno na Apgar ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: