|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naš Maksi ima operacijo
7.11.2005 20:35:29   
Anonimen
user posted image  Mene je kar malo strah. Že nekaj časa je težko dihal, pred časom se je tudi konstantno dušil, vendar se mu je to z jemanjem prvih antibiotikov popravilo, potem pa so mu po enem mesecu dali še neke druge antibiotike, ki naj bi pomagali pri težkem dihanju, pa ni bilo nič bolje. Meni ga je bilo kar groza zastrupljat s temi tableti, ko pa ni bilo efekta. Iz desne nosnice se mu je tudi pocejala sluz, pa iz desnega učka je imel izcedek. Rentgen pa ni nič kaj dosti pokazal.

Danes pa sva ga peljala na čiščenje zobnega kamna, kjer je itak moral biti uspavan, pa smo se zmenili, da pod eno narkozo opravijo vse in so mu še temeljiteje pogledali sinuse. Ima čisto zabasane in so mu jih malo sprali, samo ni šlo veliko. So rekli, da mora na operacijo, kjer mu bojo v lobanjo pri sinusih zvrtali luknjo, da mu bojo vstavili tisti trakec za čiščenje, da se mu sčistijo sinusi, pa da bojo kasneje, če se mu še kdaj zabaše, lahko kar z injekcijo potegnili ven, ker luknjica bo ostala, samo koža se mu bo zarasla.

In jaz sem čist paf! Ful me je strah, da ne bi šlo kaj narobe. V sredo dopoldne smo naročeni. Upam, da bo vse ok!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naš Maksi ima operacijo
7.11.2005 22:56:19   
Anonimen
Vse bo OK, nič ne skrbi. Bom držala pesti. Koliko pa je star kuži?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naš Maksi ima operacijo
7.11.2005 22:57:47   
mamči
Tud  moj  13 let stari kuža je bil najprej Maks, potem pa smo ga preimenovali v Wolf-a, ker zavija kot mali volkec. Čisto dobro vem, kaj doživljaš   verjamem, da se bo dobro izteklo.
Pošiljam vama koš dobrih želja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Naš Maksi ima operacijo
7.11.2005 23:34:30   
Anonimen
Decembra bo star 5 let. Saj so rekli, da če bi bil starejši, bi posumili na raka (kar mi po svoje deluje, da v bistvu sploh niso prepričani, da so res samo sinusi, in da ni rak). Sej zarad tega me je še tolk bolj strah. Po operaciji bojo itak tkivo oziroma tekočino, kar bojo pobrali ven, poslali na analizo na veterinarsko fakulteto.
Pa upam, da se ne bo dohtarju kej roka tresla, ko mu bojo vrtal v glavco, da ne bojo kej falil.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Naš Maksi ima operacijo
8.11.2005 0:14:00   
mamči
Moja sestra je imela krasoteca Arona, ki je bil čist nor name in jaz na njega. Je pa zbolel za rakom - limfomom- cel vrat je imal v vozlih. In se je poslovil od nas, bil je pa prečudovit in vedno bo ostal spomin nanj v mojem user posted image . Aja- vzela ga je pa iz azila, pa zato nismo vedeli v kakih razmerah je živel, zato nismo vedeli od kod bolezen, pa še star ni bil toliko.
Če bi tvoj user posted image  Maks bil ful resno bolan, bi verjetno imel hujše tažave -z prebavo, apetitom, utrujenostjo...Naš Wolfi tud strašno težko diha, pa ima redne sprehode po svežem zraku, pa itak je cel dan zunaj, doma pa smo ob gozdu - samo je pa res že starina!
Je pa res, da so ti sinusi pri psih lahko kar zoprna zadeva. Mislim, da ko bota to uredila, bo stanje spet normalno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Naš Maksi ima operacijo
8.11.2005 22:58:04   
nejcko
 
Ojej, tole se pa ne sliši ravno lepo in enostavno. Kakorkoli - kužiju želim, da bi se zanj vse super izteklo in da bo kmalu razveseljeval svoje gospodarje brez zamašenega noska!!!


(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Naš Maksi ima operacijo
9.11.2005 12:18:28   
Anonimen
Hvala za vzpodbudne besede, punce. Maksi je zdaj ravnokar pri veterinarju in ga verjetno že operirajo. Popoldne me pokličejo, da ga pridemo iskat. Bom zvečer ali pa jutri poročala, kako je šlo. Revček bo čisto bogi, na to so me že malo opozorili.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Naš Maksi ima operacijo
10.11.2005 20:32:09   
Anonimen
Evo, tamalega imamo že od včeraj popoldne doma, bil je ful bogi, samo je danes že bolje, moram pa rečt, da sem jezna ko user posted image , ker ni videt oz. slišat, da bi mu operacija kaj pomagala. Revček še vedno težko diha in še vedno se mu sluz poceja iz smrčka, pa čeprav naj bi mu vse spucali. Drug teden dobimo rezultate analize, za kakšno vnetje naj bi šlo.
Ima pa pol glave čisto pobrite, šive in ful zateklino tam, kjer so mu delali, kar pač so. Po eni strani je prov hecen, izgleda kot kakšen klovn, ki ima po vrh glave plešo, okrog pa ful kosmat, po drugi strani se ti pa kar srce trga, ko ga gledaš takega, pa še tako žalostno gleda...
V glavnem, zaenkrat je vse ok, če odmisliš to, da mu po moji presoji vsa matrunga ni nič pomagala. Sploh ne vem, kaj naj naredim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Naš Maksi ima operacijo
10.11.2005 20:49:04   
Anonimen
Tašonka fejst ga crkljej, še enega lubčka od mene mu pripopaj. Bogi kužek, pa saj se bo pozdravil. Seveda se bo. Cmok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Naš Maksi ima operacijo
10.11.2005 21:02:31   
Anonimen
Hvala Splišni! user posted image  Se ti v njegovem imenu zahvaljujem za lupčka, crkljamo ga pa ful, je boga Pegy trenutno čist zapostavljena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Naš Maksi ima operacijo
10.11.2005 21:15:17   
baguSka
Tašonka en objemček in lubček še z moje strani.. Čimmanj naprezanja in izhodov, pa čimveč počivanja!!! Ko bo oteklina čisto izginila, bojo verjetno izginile tudi težave. :)

Sporoči kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Naš Maksi ima operacijo
11.11.2005 0:06:44   
Anonimen
Tudi od mene, en poljubček na moker smrček!user posted image user posted image

Pa naj le čimprej pride k sebi. Ti pa nam še javljaj, kako napreduje.user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Naš Maksi ima operacijo
12.11.2005 22:36:36   
Anonimen
Mater, iz dneva v dan sem slabše volje, ker je stanje 4 dni po operaciji enako oz. še celo malenkost slabše kot pred operacijo. Meni res ni jasno, zakaj ga je bilo treba tako matrat z vsem skupaj, če mu ni nič pomagalo. Revež se še vedno občasno davi, duši in težko diha. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Srce se mi trga, ker mu ne znam in ne morem pomagat. V ponedeljek bom itak klicala na kliniko za izvide, če so že, in jih tudi povprašala po tem, samo sem pa res besna ko user posted image  in tako grozno nemočno se počutim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Naš Maksi ima operacijo
4.12.2005 18:19:25   
Anonimen
Skoraj en mesec je že od operacije, stanje pa se ni nič izboljšalo. Sploh ne vem, kako naj odreagiram. Jutri gremo nazaj k veterinarju, kateremu btw sploh ne zaupam več. Mali se še kar davi in duši, sluz mu teče iz nosa in med učki ima še vedno bulico, rezali in čistili so ga pa itak kaka dva cm višje.user posted image  Izvidi sluzi so baje ok.
V bistvu mi je groza ga peljat tja nazaj, ker ima zdaj bogi revež cele travme okrog veterinarjev, pa niti ne verjamem, da sploh vejo, kaj počnejo in je mene še bolj strah kot njega, kaj bojo zdaj pogruntali. Imam občutek, da so kar nekaj počeli, samo da so povlekli denar. Ker dolgo niso vedeli, kaj naj bi bilo, potem se jim je kar naenkrat "posvetilo", ampak očitno je bilo tisto bolj tako tako, ker stanje je enako kot pred operacijo. Popolnoma nepotrebno matranje mojega ljubčka in stran vržen denar.
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Naš Maksi ima operacijo
6.12.2005 0:21:03   
KODA
Revček,čisto je zbegan od vsega.Žival se mi smili.
Upam in držim pesti,da se mu bo stanje popravilo.user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Naš Maksi ima operacijo
6.12.2005 19:52:18   
Anonimen
Danes smo bili pri veterinarju na pregledu in je rekel, da očitno res ni bilo vnetje sinusov, vendar ni še čisto prepričan. Kar mi je najhuje in zaradi česar že celo popoldne in večer več ali manj samo jokam, je to, da je rekel, da se boji in da je še najverjetneje, da ima maligni tumor.user posted image Danes se kljub pomirjevalu ni pustil punktirati, zato ga peljemo nazaj v ponedeljek, da bo na tešče in ga bojo dali pod narkozo, mu sčistili še tisto bulico in poslali na analizo. Grozno me je strah, da ima res raka. Najhuje mi je, ker je veterinar rekel, da v tem primeru nimajo kaj naresti oz. da nima smisla karkoli početi, ampak se samo čaka. Jaz pa tega kar nekak ne morem sprejet...

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Naš Maksi ima operacijo
6.12.2005 23:52:04   
KODA
Tašonka,te čisto razumem.Jaz imam polperzijko Piko
Je kot član družine.Jaz bi ravno tako težko prenašala to kar zdaj prestajaš ti.user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Naš Maksi ima operacijo
7.12.2005 21:36:15   
Anonimen
Ojoj, no, Tašonka, a zdaj pa še tole. Ja ubogi kuža, no. Držim pesti, da je samo kakšna alergija ali pa karkoli drugega, samo rak ne, no. Ne sme biti. Še ful lubčkov mu daj, evo, mi že solze tečejo. Bogi, bogi kuža.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Naš Maksi ima operacijo
12.12.2005 23:14:44   
Anonimen
Danes smo bili spet pri vet. na čiščenju tiste bulice in sem potem tkivo odpeljala na veterinarsko fakulteto na patologijo na histološko preiskavo. Zdaj moramo še počakat na rezultate in upam na najboljše, hkrati pa me je ful strah.
Je pa danes veterinar rekel, da malemu razpada kost na glavi oz. nekaj takega, v glavnem načeto ima. Ne vem, ali je s tem mislil nosno kost ali kaj. Grozno! S tem, da je danes rekel, da je lahko tudi granolom, ko pa sem mu rekla, da so zadnjič na rentgenu res videli neko senco nad zobom, je pa rekel, da granolom ne bi prišel tako visoko do sinusov, zato sem zdaj še bolj zmedena in itak ne vem, zakaj je šel potem omenjat granolom. Zadnjič raka, danes granolom... user posted image  
Ampak, da dokler zadeva, karkoli že je, ne pride do možganov, bo ok. Ne ve pa še, če se bo dalo kaj pomagat (zadnjič je pa itak trdil, da se ne bo dalo in da ne bo imelo smisla kaj počet). Pa da je v bistvu dobro, da se mu čisti, da mu gre sluz ven, in da se mu ne nabira čisto vse notri, oz. da ne ostaja vse not.
Mene je ful strah! Držte pesti, prosim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Naš Maksi ima operacijo
13.12.2005 1:51:07   
KODA
Držimo pesti s tabo.user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Naš Maksi ima operacijo
13.12.2005 15:07:54   
Anonimen
Ojoj. Pa dobr pa a ne morjo met istga mnenja? user posted image 3


Drziva pestke :)

Riba & Luna

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Naš Maksi ima operacijo
17.12.2005 21:32:09   
Anonimen
Držim pesti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Naš Maksi ima operacijo
19.12.2005 0:04:42   
Anonimen
Tašonka, je že kaj novega? Sem šele zdaj priromala nazaj na to temo. Kar groza me je in vem, kaj preživljaš, ker se še predobro spomnim, ko sem pred 3 leti izvedela, da moja mala psička umira za rakom. Grozno, ne privoščim ti tega. In imam veliko upanje, da pri vas ne gre za to. Zakaj pa ne bi menjala zdravnika?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Naš Maksi ima operacijo
19.12.2005 14:08:24   
Anonimen
Hojla!
Že v petek bi morali biti izvidi, pa jih še danes ni, tako da še vedno nič ne vemo. Me pa vsi tolažijo, da je za raka pes absolutno premlad, da bi bilo to prav neverjetno, če bi zbolel za rakom. Star je 5 let. V glavnem, danes so mojemu možu, ko je klical za izvide (jaz nimam jajc klicat, ker če mi bo povedal slabe novice, ne bi rada začela tulit veterinarju v telefon, bom raje možu), rekli, da naj pokliče spet v sredo. Sploh ne vem, kaj se grejo.
Sem pa že odločena, da bom šla po drugo mnenje. Ok, bom videla, kako se bo razpletalo dalje. Zdaj čakam na izvide, ampak načeloma sem že zmenjena, da bom šla še k enemu veterinarju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Naš Maksi ima operacijo
19.12.2005 14:41:16   
Anonimen
Držim pesti še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?