Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mene je kar malo strah. Že nekaj časa je težko dihal, pred časom se je tudi konstantno dušil, vendar se mu je to z jemanjem prvih antibiotikov popravilo, potem pa so mu po enem mesecu dali še neke druge antibiotike, ki naj bi pomagali pri težkem dihanju, pa ni bilo nič bolje. Meni ga je bilo kar groza zastrupljat s temi tableti, ko pa ni bilo efekta. Iz desne nosnice se mu je tudi pocejala sluz, pa iz desnega učka je imel izcedek. Rentgen pa ni nič kaj dosti pokazal.

. Aja- vzela ga je pa iz azila, pa zato nismo vedeli v kakih razmerah je živel, zato nismo vedeli od kod bolezen, pa še star ni bil toliko.
Maks bil ful resno bolan, bi verjetno imel hujše tažave -z prebavo, apetitom, utrujenostjo...Naš Wolfi tud strašno težko diha, pa ima redne sprehode po svežem zraku, pa itak je cel dan zunaj, doma pa smo ob gozdu - samo je pa res že starina!
, ker ni videt oz. slišat, da bi mu operacija kaj pomagala. Revček še vedno težko diha in še vedno se mu sluz poceja iz smrčka, pa čeprav naj bi mu vse spucali. Drug teden dobimo rezultate analize, za kakšno vnetje naj bi šlo.
Se ti v njegovem imenu zahvaljujem za lupčka, crkljamo ga pa ful, je boga Pegy trenutno čist zapostavljena.
Izvidi sluzi so baje ok.
Danes se kljub pomirjevalu ni pustil punktirati, zato ga peljemo nazaj v ponedeljek, da bo na tešče in ga bojo dali pod narkozo, mu sčistili še tisto bulico in poslali na analizo. Grozno me je strah, da ima res raka. Najhuje mi je, ker je veterinar rekel, da v tem primeru nimajo kaj naresti oz. da nima smisla karkoli početi, ampak se samo čaka. Jaz pa tega kar nekak ne morem sprejet...
3