|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj vam povem kako sem jaz ...
7.9.2005 2:48:15   
kapica
... shujsala .

Kakor berem se kar trudite z vsemi mogocimi metodami, pa naj se jaz svoj piskercek dodam, mogoce se bo katera videla v tem .

Sicer je ze skoraj tri leta nazaj, ampak se moja linija se vedno drzi. Povod za takrat je bila moja poroka, ker sem hotela lepo pasat v obleko .
No, in sem si kupila knjigo " Hujsamo z jabolcnim kisom". Pila sem zlico kisa na en kozarec vode pred,med in po jedi, pa se vmes med obroki. Zraven pa kuhala jedi popolnoma brez mascobe. Torej spagete z paradiznikom, riz z kislim zeljem, jogurte, sadje. V glavnem toliko da sem se cez prve tedne privlekla. In ko sem videla da je zacelo delovat, sem imela se vecjo motivacijo. Tako da sem do poroke, to je bilo takrat ena dva meseca, ze za 3 kile shujsala. Pa to ni bilo kaj na hitro ali naenkrat, ampak za mene je bil to takrat uspeh, se najbolj pa to da sem se uprla mascobnim stvarem, ki sem jih zelo rada jedla.
Aja, pa pila sem zelo veliko vode 2-3 litre na dan, navadno vodo iz pipe. Potem po poroki pa je samo se dol slo, tudi ko sem nehala piti kis (to je bilo ze po prvih nekaj tednih). Ampak zgleda da se je telo navadilo na nov nacin prehranjevanja, na vodo, tako da sem v letu dni ali malo vec shujsala 13 kg . Torej v povprecju ena kg na mesec, kar bi naj bilo tudi zdravo in pravilno hujsanje.
Aja, pa vmes sem sla malo na kolo, nisem pa se nekaj posebej ukvarjala s sportom .

Sedaj se se vedno tega drzim, pijem vodo, pojem zelo veliko sadja , malo pazim da ne ravno vsega v usta nesem, ceprav si privosim hambija ali pico ali kaj podobnega ko imam luste. Zraven pa sem zacela se telovadit, o tem pa kdaj drugic.

Mogoce bo pa katera probala, jaz sem bila tako navdusena nad tem , da vsakemu priporocam da poskusi. Je pac potrebna disciplina, to tako vemo, ampak mislim da ce ne bi bilo poroke takrat, se ne bi tega lotila.

Ko se spomnim na to sem se vedno tako ponosna sama na sebe .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naj vam povem kako sem jaz ...
7.9.2005 7:15:39   
biba77
Ja, cestitam!

In, ce pomisim, je v bistvu logicno, da si shujsala: en kozarec vode pred, en med in en po obroku je najmanj 6 dcL tekocine in ce hoces ob tem se jesti, nimas vec prostora v zelodcu. Trik!

Je pa res disciplina potrebna.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)


Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!