|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem več kaj!?
6.2.2008 8:39:46   
UOBERC
Pozdraljene! Tudi jaz sem zadjič mojega dobila na laži oz. prikrivanju resnice. Poslala sem mu mail in sem potem vidla kdaj ga je pogledal. Pogledal ga je ob 12.40, meni je pa rekel, da je vstal ob 13.30. Zelo sem prizadeta, sploh pa v tem obdobju, ko imava velko krizo. Namreč jaz sem zelo ljubosumna in mu vedno kaj naprej mečem. Vem, da ga s tem odrivam stran, ampak jaz bi preprosto rada samo odkritost. Ljubosumna sem pa na njegovo sodelavko, ki se baje meče za njim. To mi je pa povedala druga sodelavka, ki pa sva prijateljice. Jaz une ne poznam ampak mislim, da ni tako nedolžna kot se zdi. Nebom je obsojala, ampak nikoli se ne ve. Mislim, da mu pošilja sms-je in za znjo čveka po msn-ju, ko mene ni doma. Da čveka po msn-ju ga je videla moja sestra ampak ni se pa videlo s kom je čvekal.  Vedno znova in znova pa mi govori, da če bi mem mislu prevarat  bi me že zdavnaj in bi mi povedal. Imav 3. leta staro punčko, ki jo ima rad. Najbolj me je pa prizadela njegova izjava, da pa če mu dam ultimat prijatelji ali pa midve se raje odloči za prijatelje, pa boli  **** za pikico.Da, če nebi imela nje bi že zdavnaj spokal. To so bile izjave, ko sva se res pičla.   Vedno sem v dvomih. Postala sem prava živčna razvalina. Mislim, da bom poiskala pomoč kar pri psihiatru oz. pri zakonski posvetovalnici. Nažalost pa on noče nič slišati o tem. Pa sej drugače je vse lepo in prav se imamo lepo, ampak zdaj je prišla ta ženska vmes in mi meša štrene. Ona je sicer zdaj na bolniški in še nekaj mesecov bo, ko pa nazaj pride pa bi njegova partnerka ( policija). Ko jo bom spoznala sploh nevem kako naj se obnašam do nje.
Drage moje, ali sem jaz res preveč občutljiva  ?!user posted image
Lepo prosim za kakšen pozitiven predlog oz. spodbudo.
Vedno znova me misel na to tako potre, da nič ne jem in nič ne spim.user posted image To se dogaja dan za dnem. Hvala za vaše misli.

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 6.2.2008 14:12:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 8:49:37   
Anonimen
Pišeš,da se ti vse skupaj samo dozdeva  v smislu:mislim,da mu pošilja sms-se,mislim,da si piše z njo po msn-ju,mislim to pa ono.Seveda,če si ljubosumna misliš marsikaj.

Sicer pa,ko se skregamo rečemo marsikaj za kar nam je mogoče kasneje žal.Saj jaz sem že mojemu tudi rekla v prepiru,da sem z njim samo zaradi malega in on meni.Pa nikoli nisva mislila resno kajti kasneje sva se o tem odkrito pogovorila.

Poskušaj se o tem pogovorit z njim,da si pač ljubosumna na sodelavko naj ti kaj pove o njej....naj te prepriča v nasprotno sam,ko je prisotno ljubosumje bo težko.

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 8:54:08   
tassika
joj draga moja kako preveč kompliciraš. Poglej jaz sem tudi svojega enkrat dobila na laži in to na dosti večji kot si ti svojega, zdi se mi da vsi moški enkrat sprobajo koliko lahko. Jaz sem takrat lepo povedala da tega ne dopuščam in on je to dojel, itak je ugotovil, da se ne splača, kajti vse se izve.
Jaz in vse ostale ti bomo povedale enako, zaupanje, zaupanje in še enkrat zaupanje, če tega ni nimata kja početi skupaj, ker boš sebi požrla živce in tudi njemu. Me pa zanima od kje tako nazaupanje, nikjer nisi napisala, da bi kdaj naredila kaj takega, da mu ne moreš več zaupat. Kar se pa tiče njegove službene partnerke, v vsaki službi so ženske in v vsaki službi bi se lahko našla kaka, ki bi se lahko metala po tvojem, ampak če ima moški doma in v svoji glavi vse pošlihtano take zadeve ne palijo.
Ne vem no, jaz ti priporočam, da najprej sama poiščeš pomoč, da se otreseš tega ljubosumja in mogoče nato sploh ne bosta potrebovala zaklonske posvetovalnice.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 8:55:31   
miškot
Jah, oprosti ampak so samo dve možnosti; da mu ti že stalno najedaš z ljubosumjem in mu je prekipelo, da je tako izjavo ven butnil ali pa , da si ti ljubosumna z razlogom in je on že od začetka tip, ki mu ne moreš zaupat. sej veš. če sta bila vidva vedno v redu potem pa so se ti stvari zazdele kar naenkrat sumljive potem imaš najbrž prav, če čutiš, da je nekaj drugače. Če pa ga že od nekdaj napadaš in mu težiš potem pa je zate morda vsaka njegova gesta in izjava razlog za ljubosumje. Ti sama najboljveš kakšna si in kakšen je on. Če je dejansko problem v njemu in se je kar naenkrat spremenil je čas za resen pogovor. ko prerastemo puberteto nam ponavadi ni več do igric, imaš tri leta starega otroka in potrebuješ občutek varnosti in oporo ne pa stalno negotovost in ugibanja. Kaj pa ti reče on, kadar ga vprašaš kaj se dogaja?

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 8:55:49   
nuala
Uh, spet je vse odvisno od ljudi.
Če bi mi mož rekel, da je z mano samo zaradi otrok, tu za naju definitivno nebi bilo več poti nazaj. Prepir ali ne, to je too much.

Tako da, najprej razčisti, kaj te pravzaprav moti. Njegovo obnašanje in odnos do tebe na splošno, ali samo morebitno odnos s sodelavko. Se mi zdi, da se boš potem lažje odločila, kako naprej. Do takrat pa, poskusi živeti polno življenje in ne zanašaj se preveč na dragega.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 8:59:27   
Anonimen
Če bi jaz napisala svojo zgodbo,ki se ji danes smejem čeprav me je takrat ubijala,ko sem bila na začetku tako ljubosumna.Bi rekla,da sem norauser posted image user posted image user posted image

Bolje,da sem tiho.user posted image user posted image

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 9:37:53   
Meceno
No, jaz pa postajam ljubosumnauser posted image , ker mi moj vsega preveč pove ko gre ven, kaj delajo drugi, katera ga je pogledala, kaj mu katera reče, njegovo mnenje o njej.( nap. dober štel,nos je bil pa prevelik, kakšno oprsje je imelauser posted image ) Ma, vse izvemuser posted image ...

Uoberc ...moj je meni povedal predno sva imela Taro, da rad hodi ven, da se on mora relaksirat na ta način in da je vse punce pred mano ravno pustil zaradi tega, ker so ga omejevale.( kregarija)
Glej, bil je odkrit,jaz pa nisem rekla da tega ne sprejemam...A sta se vidva tudi kaj pogovarjala o tem, predno sta imela družino ?
In nikoli, res nikoli, če sem šla ven jaz ( čeprav bolj redkouser posted image ) ni rekel, da ne smem it ali kdaj prideš ( jaz njega včasih vprašam ).

Priznam, da včasih pretirava in leto dni nazaj je na službeni fešti pregloboko pogledal v kozarec in se vsedel za volan. ( Preživel, avto ne, je zaspal za volanom )

Eeee,to pa je druga zgodba in tu bi mu lahko zavila vrat. Sej mi je tudi razložil zakaj se vsede pijan za volan....ker avta ne more pustit na parkirišču ( pa še kakšna bednauser posted image )
A če nebi prišek k sebi nevem kaj bi naredila...

Pa še nekaj draga moja, če te bo prevaral to nima veze s tabo, ampak preprosto te bi zato ker ali mu je do seksa ali pa se je zaljubil !

Če bi te prevaral zato ker mu ti najedaš...bi si poizkal prijatle za pivo, ne pa še eno babo za vrat.user posted image

To pišem za tiste moške, ki imajo pošlihtano po glavi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 9:43:54   
bučkabb
po moje tudi preveč pretiravaš.
glej, da s temi svojimi ispadi res ne boš povzročila, da bo tvoj dragi začel iskati tolažbo pri tej sodelavki al pa mogoče kje drugje. ko če moški nimajo zadovoljstva doma, si ga bodo poiskali drugje in bodo šli, ali pa bodo to delali za hrptom s tabo pa mo res samo zaradi otrok.
zber se in nehaj delati cirkusa zato ko ima sodelavko. če pa ti reče da je vstal ob tulki uri pa je resnično ob drugi pa to sploh ni povod za ljubusumje, daj no, moški v večini niso tako natančni in ne gledajo na ure in ne predalčkajo vse tako kot mi ženske, pol ko jih pa vprašamo pa kr tak po občutku butnejo neko cifro ven.

kolkrat jaz svojga vprašam, kdaj pa si prišel domov naprimer. ko že jaz spim, pa mi reče sigurn drgačno uro ko je blo pa res, ko včasih to dober vem kdaj je prišel, pa ne delam iz tega cirkus, ko se je pač nekje zamudil.

sploh pa kaj bo pa tvoj naredo tasga, če je doma a e bo doma prevaro al kaj, če mu pa še srfanja po internetu in dopisovanja na SMn ne pustiš, pol pa tak ni več druge pomoči za tebe kot da si poiščeš pomoč pri psihiatru, kot si sama omenila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 9:49:29   
Anonimen
Če bi mi mož rekel, da je z mano samo zaradi otrok, tu za naju definitivno nebi bilo več poti nazaj. Prepir ali ne, to je too much.


Se strinjam. Raje srečno samska oz. samohranilka, kot nesrečna v dvoje.


(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 10:08:07   
mika
Namreč jaz sem zelo ljubosumna in mu vedno kaj naprej mečem. Vem, da ga s tem odrivam stran, ampak jaz bi preprosto rada samo odkritost. Ljubosumna sem pa na njegovo sodelavko, ki se baje meče za njim. To mi je pa povedala druga sodelavka, ki pa sva prijateljice.


UOBERC glede na to, da praviš da si zelo ljubosumna, je prav da poiščeš pomoč. najprej moraš razčistit sama s sabo, zakaj te ljubosumnost tako najeda.
posledica ljubosumnosti je, da ti partner prikriva. predstavljaj si da moraš ti njemu vsako stvar razložit v detajle, ker ti partner ne zaupa. kaj bi naredila? 100% sem, da bi začela prikrivat popolnoma nedolžne stvari...naenkrat bi se znašla v začaranem krogu laži, tako kot se je tvoj partner.

na tvojem mestu bi se vsedla z njim, mu povedala kaj čutiš in da se zavedaš kaj mu s tem počneš oz. vsem vam. povej, da boš poiskala pomoč in mu reci, da vsakič ko te zanese naj te na lep način opozori, ker si ne želiš prepirov.

poglej, moj mož dela v šoli med skoraj samimi ženskami in se sploh ne obremenjujem če se katera meče za njim al ne. glede nato kakšen odnos imava in  se drug drugemu posvečava maximalno, nimam nobenega razloga dvomit v njegovo zvestobo.

pri tebi pa, ko si že tako ljubosumne narave, olje na ogenj priliva prijateljica. čist možno je, da vidi nekaj česar ni. če se dva sodelavca lepo razumeta, še ne pomeni da sexata.

resno poišči pomoč, da ne boš po nepotrebnem izgubila partnarja.

vse dobro ti želimuser posted image

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 10:15:58   
Anonimen
Uoberc, tvoje težave niso partner, čvekanje po MSN-ju, njegova sodelavka.

Tvoji problemi izhajajo iz tebe in ti si tista, ki jih lahko spremeniš. Malo manj lastništva in nadziranja partnerja, malo boljša samopodoba, več samozavesti in zaupanja vase, pa bo boljše. S spletkami, sumničenji, podtikanjem ga samo odrivaš stran, še posebej, ker kolikor razumem, so vse samo sumi. In te si kaj hitro lahko napletemo sami v svoji glavi, dogodkom pa dajemo bistveno večjo težo, kot jih dejansko imajo.
Pa še nekaj: v partnerstvu se ne daje ultimatov. Išče se kompromise, vmesne rešitve, s katerimi sta oba partnerja zadovoljna. Ultimate daje močnejši šibkejšemu oz. tisti, ki hoče nadzirat življenje drugega. To pa izhaja iz zgoraj napisanega.

Imej se rada in bo bolje.
Pa srečno.

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 11:25:02   
barby78
jaz ti celotne svoje zgodbe ne bom pisala.mislim,da je dovolj,če ti povem,da sem jaz svojega partnerja,s katerim imam sina,zaradi ljubosumnosti odgnala.Oz.,dobesedno potisnila drugi v naročje.user posted image

zato, pogovorita se in poskušajta rešit težaveuser posted image

sedaj imam novega partnerja s katerim pričakujeva user posted image .upam,da se ljubosumnost ne bo ponovila.sicer pa,na napakah se učimo!

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 11:33:36   
Teya*D.
Hmmm...lahko bi rekla, da sem nekoč bila podobna tebi.
Iskala sem dlako v jajcu in delala iz muhe slona, to pa zato, ker sem bila v preteklosti tolikokrat prizadeta, da me je skrbelo, da se bo vse ponovilo. In potem iščeš in iščeš, če reče uro 5min navzkriž pa je že vse narobe.
Jaz rečem tako, če bo me hotel kdaj prevarat me bo in tudi, če ga bom imela na vrvici-potem po moje še prej, ker bi se mu mešalo od obtoževanja. Najprej moraš začet zaupat sebi in dat možnost tudi njemu. Sama pa boš najbolje vedela kdaj je kako in kaj moraš naredit. Če boš mu pa igrala mamo pa veš da ne bo dobro, saj eno že ima, po moje si ne želi še druge.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 11:41:13   
mojamura
Dobila si ga na laži, da mail ni prebral ob tisti uri kot ti je povedal.....so what??

Kako lahko pričakujše od njega odkritost, če pa zaradi nekih govoric popiz**duješ....ali sploh veš, da te ima partner rad??? pa če je z njo govoril pa mns-ju, ja kaj potem, saj se verjetno ne bosta kar naskočila prek monitorja. Glej moj si piše s sodelavko tudi po mns-ju in to pred mano, saj ve, da ne bom popiz**dila zaradi tega. Ker če bi mu začela najedat, bi mi tudi on začel skrivat stvari.

Torej partner ti je povedal zelo odkrito, da če bi te mislil prevarati bi te že prevaral in bi ti to tudi povedal, če veš, da to drži....potem se res malo skuliraj in si poišči pomoč. Ker če mu boš vsak dan najedala, težila in imela ljubosumne izpade bo šel.....postavi se v njegovo kožo, le kako bi ti prenašala takega partnerja kot si ti sama?

Pa res polagam ti na srce, pogovori se z njim v mirnem tonu.....povej mu vse tvoje bojazni in skrbi, pa reči še to, da si si pripravljena poiskati pomoč, pa prosi ga, naj ti stoji ob strani.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 11:59:39   
Anonimen
draga moja, če tvoj dragi dela v policiji moraš vedeti, da v patrulji delajo v parih. Ker so v policiji tudi punce je logično, da včasih delata skupaj moški in ženska. Ne gre drugače. Ne more si sam izbirat partnerja. In če se med sodelavci razvije še dober SLUŽBENI odnos je toliko boljše.

Poleg tega ima kot policist opravka z mnogo ljudmi, med njimi so tudi ženske...Če boš tako ljubosumna, se ti bo kvečjemu zmešalo.

Nešteto ima priložnosti, da te prevara. V tebi je ali mu zaupaš ali ne. Verjamem pa, da vama s tvojim ljubosumjem delaš štalo. Ne odbijaj ga s tem proč od sebe.




(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 12:17:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Uoberc, tvoje težave niso partner, čvekanje po MSN-ju, njegova sodelavka.

Tvoji problemi izhajajo iz tebe in ti si tista, ki jih lahko spremeniš. Malo manj lastništva in nadziranja partnerja, malo boljša samopodoba, več samozavesti in zaupanja vase, pa bo boljše. S spletkami, sumničenji, podtikanjem ga samo odrivaš stran, še posebej, ker kolikor razumem, so vse samo sumi. In te si kaj hitro lahko napletemo sami v svoji glavi, dogodkom pa dajemo bistveno večjo težo, kot jih dejansko imajo.
Pa še nekaj: v partnerstvu se ne daje ultimatov. Išče se kompromise, vmesne rešitve, s katerimi sta oba partnerja zadovoljna. Ultimate daje močnejši šibkejšemu oz. tisti, ki hoče nadzirat življenje drugega. To pa izhaja iz zgoraj napisanega.

Imej se rada in bo bolje.
Pa srečno.


ful dober odgovor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 18:36:13   
piščanc
ojoj. vse se dogaja izključno v tvoji glavi. tam tudi najhujši scenarij lahko obstaja. nehaj se obremenjevati s tem in igrati revco. a ti imaš v službi kakšenga sodelavca? kako bi ti bilo, da ti mož ne bi popolnoma nič zaupal, ampak res nič? pa kaj, če je njegova sodelavka. vsi imamo sodelavce. še dobro, da nima moškega partnerja, bi se ti še zdelo da je peder.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 20:17:42   
lotoska
No, ne pa zaspat na tem, da je samo tvoja ljubosumnost pretirana. V bistvu se z majhnimi lažmi  začne. Pa ne napihujem nič, ampak  govorim iz izkušenj. Pretirano zaupanje in toleriranje malih laži te lahko pripelje do tega, da se nekega dne zbudiš na realnih tleh, pa ti ni nič jasno, še posebej ne to kako nečesa nisi videla. Tko da eno srednjo pot uberi, ostani kritična. Zaupanje si mora partner zaslužiti z dejanji. 

O policiji pa,... kar se tam dogaja... ne bom svinjala po forumu, tako da ne bi tega komentirala.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 20:40:20   
eva1
O marija-pomoje imaš čist preveč časa da razmišljaš take bedarije...sicer pa si za moje pojme bolestno ljubosumna-jaz niti dneva nebi zdržala zraven takega moškega ki bi se obnašal tako kot ti in ga čisto zastopim da te ima polno rit-pa brez zamere!

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 21:33:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska


O policiji pa,... kar se tam dogaja... ne bom svinjala po forumu, tako da ne bi tega komentirala.


no daj, da slišim kaj bi lahko vse moj policist počel, pa vem da ne user posted image

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: NEVEM VEČ KAJ!?
6.2.2008 22:13:50   
lotoska
Če veš da  tega ne počne, potem veš vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?