|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nove "splavarke"- pogovor in upanje...
14.12.2011 1:53:41   
MioBambino
Berem ta forum, pa so vse teme stare, vsi odgovori napisani že davno nazaj. Nam pa se je izguba zgodila v tem času. Zato odpiram to temo, za svež pogovor. Upam, da se mi katera pridruži. Da vidimo, da nismo same. Da si pokažemo novo pot, podarimo upanje.

Kako ste? Kako se počutite?




* MioBambino; missed abortus- 21.11.2011; 7t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
15.12.2011 10:04:40   
barb71
No tudi jaz sem v tem. Jutri bo dva tedna od abrazije, pa sploh nimam moči, da bi se pobrala. Vem da ni recepta, svoje prinese čas. Še zdaj se mi zdi sveže od prve abrazije, ki sem jo imela aprila.  Tako kot vse, ki so dale to skozi se tudi jaz sprašujem zakaj se meni to dogaja? Zakaj že drugič zaporedoma ni bilo vse ok?Ali res ne bom mogla imeti še enega otročka?
Kako pa ti prenašaš vse to?

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
15.12.2011 13:52:52   
ThinkPink
Pozdravček!
Jaz grem drugi teden...najprej na kontrolni UZ, potem pa najverjetneje tabletka. V 8t user posted image  se je videla le GV, ploda pa ne, niti pikice, nič...user posted image   A lahko katera pove, kako to poteka, da se pripravim vnaprej. Drugače pa je psihično kar težko...najprej šok (ni bilo planirano, zaželjeno pa), nato veselje, nato pa spet šok. Najbolj sem jezna sama na sebe, ker sem iz vsega veselja in evforije povedala 4 letni hčerkici, da bo dobila bratca ali sestrico. Tamala je bila cel mesec drug človek, kar sijala je od sreče in ponosa, nato pa sem izvedela, da se ploda ne vidi....

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
15.12.2011 20:17:39   
MioBambino
IZVIRNO SPOROČILO: barb71
Kako pa ti prenašaš vse to?

Moje razpoloženje niha po neki čudni krivulji. Včasih nabita z energijo- z pozitivnimi mislimi na prihodnost, naslednji trenutek pa že na tleh, vsa jokava. Bojim se naslednje nosečnosti, čeprav si zelo želim otroka. Boli me v duši, ko vidim druge nosečnice, ali pa, ko izvem, da je kdo dobil otroka. Najinemu bitju ni bilo usojeno.
V katerem tednu si imela splav? Kaj je šlo pri tebi narobe?



IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink
Pozdravček!
Jaz grem drugi teden...najprej na kontrolni UZ, potem pa najverjetneje tabletka. V 8t  se je videla le GV, ploda pa ne, niti pikice, nič...   A lahko katera pove, kako to poteka, da se pripravim vnaprej. Drugače pa je psihično kar težko...najprej šok (ni bilo planirano, zaželjeno pa), nato veselje, nato pa spet šok. Najbolj sem jezna sama na sebe, ker sem iz vsega veselja in evforije povedala 4 letni hčerkici, da bo dobila bratca ali sestrico. Tamala je bila cel mesec drug človek, kar sijala je od sreče in ponosa, nato pa sem izvedela, da se ploda ne vidi....

Vem, kaj prestajaš. Tudi sama sem šla skozi to prejšnji mesec. Najhuje je to čakanje na kontrolne UZ- še vedno upaš, imaš vse nosečniške znake, v duši pa boli. Psiha dela na polno. Jaz sem imela čiščenje z endometrijsko aspiracijo(delano brez anastezije; poseg zelo boli, si pa potem hitro fizično fit), tako da ne vem, kako to zgleda s tabletko. Tudi jaz sem imela sum na "blithed ovum"(prazno GV), ki se je po 5 UZjih pokazal za napačnega- najin plodek je vrjetno odmrl že prej, zato ni bilo srčka in se je plod na začetku še videlo, potem pa ne več(možno, da se je sam že izločil- sem 10 dni krvavela).


Bila sem že na prvem pregledu po SS, kjer je bilo vse vredu. Vzroka, zakaj se nama je to zgodilo, mi G ni znala razložiti. Zdaj čakam na prvo mestruacijo. Z naslednjo nosečnostjo naj bi počakala 2-3 menstruacije- in ko bo moja psiha vredu, greva v nove boje.

user posted image


(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
16.12.2011 11:43:19   
barb71
Tako kot si napisala boli v duši. Okrog mene vse takoj zanosijo, meni pa nekako to ne rata in moram hoditi na IVF. Zdaj sem bila v četrtem postopku. Trikrat sem zanosila, pa nikoli donosila. Prvič SS v 5 tednu, drugič je plodek odmrl v 9 tednu mu srček ni več delal, sedaj pa v sedmem tednu ni bilo srčka.
Stalno se sprašujem če kaj ne delam prav? Zakaj se mora to dogajati meni? Pri meni je še tako sveže, da nimam še nihanj, sem samo dol, nekako ne pridem z razpoloženjem gor.
Jaz sem imela dvakrat abrazijo pod narkozo, prvič pa je šlo samo naprej. Meni so po desetih dneh izginili znaki nosečnosti in tudi krvaveti sem takrat nehala. V torek pa imam prvi pregled pri ginekologinji. Bomo videli kako naprej, če gremo še v kakšen postopek al obupamo. Nisem več najmlajša. Vsi krivijo za te stvari moja leta.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
16.12.2011 17:05:51   
Tinca Malinca
Jaz imam tudi za sabo 1 postopek abrazije v 11. tednu (plodek odmrl pri 7 tednih); prva user posted image po abraziji je ravno tu in sem je prav vesela. Me pa kar konkretno zdeluje psiha ... enkrat se mi zdi, da bi še kar poskušala in spet drugič se mi zdi, da je ena hčerkica čisto dovolj in da bom raje delala na karieri. Težko je to, res. Saj se človek sprijazni, da je to pač naravna selekcija - ampak zakaj ravno pri meni user posted image .
Meni je ginekologinja rekla, da je treba spustiti 2 menstruaciji in spet poskušati pa se vidimo, ko bo naslednji izostanek menstruacije - kot da je popolnoma normalno, da bomo še probali.
Kako se pa kaj ve držite danes?

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
17.12.2011 17:53:45   
MioBambino
Danes je bilo nebo tako čisto, dan tako lep. Videla sem svetleč oblaček, tolažila sem se,da je na njem najin angel. Da nanj vedno sveti sonce, da mu je lepo. In zdaj, ko se je stemnilo, sem se zagledala najsvetlejšo zvezdo- tudi tam je. Dala sem mu prosto pot, mir, prihodnje leto pa ga bom povabila, da bo pazil na našega novega srčka, ki bo rastel v mojem trebuhu. Da bo takrat srečno!

Mene muči, da so zdaj prazniki- veselila sem se jih, veselila sem se življenja v sebi. Vsi rečejo, da bom kmalu spet noseča. Ne razumejo. Zame so ti meseci izgubljeni, vsak dan se borim z praznino, tega otroka mi nihče ne bo povrnil.

Želim si, da najin naslednji otrok ne bo nadomestek, zato veliko razmišljam o najinemu angelu, da prebolim, preprosto preživim.

Kako lažje bi mi bilo, ko bi obstajala neka "tedenska skupina" za vse, ki so izgubili otroka v zgodnji nosečnosti. Da bi lahko vsak teden dala ven svoja čustva, da bi dobila potrditev, da hodim po pravi poti. Da bi videla, da nisem sama. Tudi ve tako razmišljate?



(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
18.12.2011 13:31:21   
barb71
IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Mene muči, da so zdaj prazniki- veselila sem se jih, veselila sem se življenja v sebi. Vsi rečejo, da bom kmalu spet noseča. Ne razumejo. Zame so ti meseci izgubljeni, vsak dan se borim z praznino, tega otroka mi nihče ne bo povrnil.


Podobno tudi jaz razmišljam, tudi jaz se ne veselim več prihajajočih praznikov. Nimam volje za okrasitev hiše, sem bolj brezvoljna. Tudi meni so ti meseci izgubljeni, mam pa še težavo, da nekako po naravni poti ne rata. Zdaj razmišljam, če se nisem prehitro odločila za abrazijo. Morda, če bi počakala bi pa bilo vse ok. 

Res doba ideja, za skupino, saj se mi zdi, da vsi mislijo, saj boš zopet zanosila in bo vse ok. Pa mislim, da ni tako jaz  še vedno razmisljam o prvi abraziji, zdaj bi bil otroček star 2 meseca.  Nekako se ne moram sprijazniti, da imamo 3 angelčke, ki jih nikoli nisem objela, videla..

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
20.12.2011 7:33:59   
ThinkPink
Jaz pa se tokrat javljam z dobro novico, pravzaprav malim čudežem, ker še zdaj skoraj ne verjamem. V 8t se ni videlo nič, na kontroli včeraj pa se je zarodek lepo videl, po dolžnini in vsem ostalem je velik za točno 9t. Kako se je le lahko tako skril, da ga na prejšnjem uz-ju ni bilo mogoče videti? Jaz že psihično čisto na tleh, zdaj pa tale preobratuser posted image . Sploh se ne upam več veseliti, ker še ne vem, kaj me lahko čaka...Zdravnica je bila namreč skoraj 100% da se zarodek ne razvija, ker bi se baje v 8t pa že res motral videti.

V glavnem vsem novim in starim "splavarkam" iskreno želim, da bi se jim posrečilo in bi doživele tako sladke trenutke, kot jih jaz sedaj. Kjer je volja, je tudi pot. Pozdravček in user posted image vsem!

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
20.12.2011 15:36:55   
barb71
To so pa res lepe novičke. user posted image  srečno do konca.
Jaz pa sem bila danes na prevem pregledu po abraziji in me je poslala naprej na genetiko, saj mi po treh splavih pripada genetski pregled. Naročena sem aprila 2012, pa bomo videli kako naprej.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
20.12.2011 19:51:51   
Tinca Malinca
Uau! Super!!! Lepa novička user posted image user posted image user posted image . Sem vesela zate ... zdaj pa veselo naprej user posted image .

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
20.12.2011 19:53:22   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: barb71

To so pa res lepe novičke. user posted image  srečno do konca.
Jaz pa sem bila danes na prevem pregledu po abraziji in me je poslala naprej na genetiko, saj mi po treh splavih pripada genetski pregled. Naročena sem aprila 2012, pa bomo videli kako naprej.

A to ti pripada šele po treh splavih? Prosim poročaj, kako bo ...

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
20.12.2011 21:27:49   
Anonimen
Živjo punce.

Tudi moja prva nosečnost se lani jeseni končala z abrazijo ob diagnozi blight ovum (pri 7t). Nosečnost ni bila načrtovana, zato mi je sprva kar malo odleglo, vendar me je kasneje kar ornk zadelo. Težko sem sprejemala novice o nosečnostih pri ostalih, sploh pri tistih, ki so imele PDP istočasno kot jaz. Sploh grozna so bila samoobtoževanja, da otročka nisem imela rada in se ga veselila že od prvega trenutka naprej....

Skratka, trajalo je nekje pol leta, da sem se zares sprijaznila z izgubo in jo sprejela. Ravno na PDP prve nosečnosti sem pa ugotovila, da sem spet v pričakovanju, tokrat zares zaželenemu in načrtovanemu.

Moje izkušnje z abrazijo v UKC so pozitivne. Okrevala sem hitro, krvavela sem minimalno, prav tako me skorajda ni nič bolelo (manj kot običajna M). Glede abortivnih tablet imam pomisleke - mnoge ženske kar precej močno krvavijo dlje časa, mnoge poročajo o krčih, poleg tega je včasih potrebna naknadna abrazija.

Srečno!

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
21.12.2011 9:31:51   
barb71
Genetika ti pripada po treh splavih, kar malo kruto, če pomisliš kaj daš pri enemu splavu skoz,  da se pa to ponavlja je pa itak groza. Mene osebno je ta tretji psihično najbolj zdelal.
Čakalne vrste za genetiko so kar dolge. Naročena sem šele 10.4.2012. Do takrat, pa mi mora moja ginekologinja še enkrat preverit, ali imam pregrado.
Bom poročala kako bo na genetskem pregledu. Držim pesti za vse, da čimprej zagledamo svoje težko pričakovane user posted image user posted image  in predvsem da pridemo do željenega finiša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
23.12.2011 22:28:29   
mihaeva
Pozdravljene vse, ki ste preživele. Sem nova tukaj in če povem čisto po pravici...prekleto močno potrebujem vzpodbudno besedo.
Maja letos sem preživela SS. Same veste kaj to pusti na ženski psihi...Ko sva se odločila, da poskusiva znova, nama je takoj uspelo...sploh nisem mogla verjet. Tako zelo si želiva tega user posted image .
Torej, zdaj sem noseča devet polnih tednov.
Preden sem splavila nisem imela pojma kaj se dogaja dokler nisem obstala v mlaki krvi. Nisem imela pojma da mi je plodek odmrl...pravzaprav sploh nikoli v življenju nisem pomislila na to...do takrat.
Danes se mi dogaja vse to, kar se mi je dogajalo takrat, pa nisem bila pozorna...naenkrat se ne počutim več nosečo, prsi so padle dol, nič več  niso občutljive, nobene slabosti več, nič napetega bušija...samo trebuh me je bolel par dni nazaj, zdaj pa imam že par dni vročino. Negotovost me ubija in bolj ko se trudim to porinit na stran, gleblje se zakopljem, se mi zdi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čist sem na tleh...strah me je na smrt...pregled imam šele 10.januarja...
Aja, pozabila sem, da me sploh ne poznate...stara sem 33 let, imam že dva razbojnika doma, a tega si neskončno želiva.
A ima katera podobne izkušnje, ki so se srečno končale???? user posted image
Kar strah me je brati te forume, ker nas je toliko...
Želim si verjeti, da bo julija nov sonček v naši hiši.




(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
25.12.2011 17:05:16   
orhidelija
Sem nova na forumu in vam povem svojo zgodbo. V začetku decembra sem imela ss v dopolnjenem 7 tednu nosečnosti, dokončanje sem imela s tabletkami, krvavela sem potem še en teden. Fizično sem bila takoj ok, psihično pa je malce trajalo, ampak sedaj sem ok in čakam prvo user posted image , potem pa novim zmagam naproti. To je bila moja prva nosečnost v 31em letu. Za naprej me je zelo strah, da se ne bi spet ponovilo, ne vem kako si bom to izbila iz glave. Sem pa zaskrbljena glede UZ, kako vpliva na plod. Pri nosečnosti sem imela prvi UZ najverjetneje nekje okrog zanositve (redni pregled pred načrtovano nosečnostjo), drugega pa v 6 tednu (plod velik 5 mm), potem pa v 7 tednu splav, kjer se plod ni več videl, bil je samo rumenjak. Sem nekje brala, da bi naj UZ frekvenca vplivala na plod.
Vsem "splavarkam " želim čimprejšnje okrevanje in čimprejšnji +.

(odgovor članu mihaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
27.12.2011 14:02:38   
hann
Jah res nas ni malo. Do zdaj sem vas samo brala, evo zdaj se pa tudi jaz oglašam. Tudi jaz sem imela oktobra splav v 6t. Šla na urgenco, je bil plodek še ok, samo jaz sem krvavela. Ginekologinja je rekla naj počivam, ampak ko sem ponoči vstala sem vedela da je vsega konec. Vse se mi je podrlo. Hvala bogu da imam že enega sedem letnega hrčka, nisem pa niti slučajno pomislila da se mi lahko kaj takega zgodi.
No tako da smo zda spet na delu. Upam da bo januarja user posted image .

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
30.12.2011 16:46:23   
MioBambino
Pozdravček vsem, po dolgem času.

Včeraj sem dobila prvo menstruacijo po SS(21.11).

Občasno sem še zelo žalostna, vendar bom se počasi spet postavila na noge.
Veliko mi pomaga razumeti knjiga "Prazna zibka, strto srce".

Tisti, ki ni imela splava(pisala je na tej temi, imena se ne spomnim)- čestitam!
Mene je to spravilo še v večji obup- pa ne me napačno razumet- iskreno želim vse dobro, samo sprašujem se, zakaj ni bilo pri meni tako. Zdaj sem že vredu.

Se še katera sprašuje, kam so po SS v bolnišnici šli naši otročki? Tisti, ki so bili mlajši od 12 tednov? Morda katera ve? Zelo si želim dobiti odgovor na to moje vprašanje.

Ker že zdaj vem, da ne bom imela dostopa do interneta- vsem želim SREČNO 2012- do bi v rokah končno držale svojo srečo, zdrave otroke.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
3.1.2012 19:36:01   
*viva*
Končno malo novejša tema user posted image

Sem se malo distancirala od foruma...je odpiral stare rane.

Pa da povem še jaz...

Oktobra sva po skoraj polnih 2 letih končno zagledala user posted image . Veselje je bilo, da psloh ne znam povedat kakšno...Sej same veste... Ampak nekaj v meni me je držalo tak na distanci. Sem se že sama sebi zdela čudna, da imam nekakšno blokado. No, izkazala se je za upravičeno. Pri 5t5dni po menstruaciji sem dobila rahlo rjavkast izcedek. Na pregledu je bilo vse še več kot ok, videl se je srček in starost ploda je bila za skoraj 2 tedna vipja. Dobila dabroston in počitek. Ampak čez 5 dni sem doivela hladen tuš. Moj največji strah se je uresničil. Glede na velikost ploda je bila nosečnost dobrih 8 tednov, ko se je zgodil SS. Dobila sem krče in rahlo pričela krvaveti. Še zvečer je bilo videti vse bp, razen hematoma za plodom. Možnosti 50:50. Noč je minila v peklenskih bolečinah in 3x izločeni kopici krvnih strdkov. Zadnji so bili usodni. Za tem ej sledila abrazaija, hvala zdravnikom v polni narkozi. Za tem pa tako psihično kot fozočno okrevanje. Fizično je bilo ok po kakih 2 tednih, psihično pa ... mislim, da je ravno kak teden kolko tolko vredu... Udarec je bila odpustnica iz katere je bilo razvidno, da sta bila dvojčka...eden z velikim zaostankom in je najbrž ravno ta plod povzročil SS.

Boli še vedno. Tudi praznina je še vedno. Ampak vsaka stvar ima svoj namen. Nedvomno je namen tega SS bil, da se telo prirpavi na naslednjo noselnost, ki bo brez dvoma potekala, kot mora. Optimizem ostaja. Želja po čimprejšnji nosečnosti je spet tukaj. Ostaja pa strah...pred tisto bolečino...fizično in psihično.

Zelo mi pomagajo meditacije in pismo, ki sem ga napisala plodu. Tistemu za katerega sem od začetka vedela in sem tudi slišala njegov srček.

Verjamem v to, da v letošnjem letu vse nas čakajo user posted image tako da veselo na delo user posted image


_____________________________

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
4.1.2012 12:45:54   
abv1
LP, zelo mi je žal za vse vas. Naj vam povem še svojo izkušnjo. V letu 2010 sem imela 2SS. Eden v 9tednu in 2 v 19 tednu. Problemi so bili v slabem MV. Zame je bilo in je še zmeraj grozna izkušnja. Vsi pravijo, da moraš pozabiti in začeti znova. Jaz sem sedaj noseča 22 tednov in še zmeraj ne morem pozabiti prezgodaj rojenega sinčeka in na ta dan po letu dni sem prižgala svečo. Prižgala jo bom vsako leto, kajti to je njegov RD, čeprav ga ni z nami. Tudi v tej nosečnosti imam probleme, vendar me doktorji resno jemljejo in preglede imam vsake 14dni. Pred mesecem sem imela tudi cerklažo. Iz srca vam želim, da vam uspe. Drugače vam pa priporočam da športate

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
5.1.2012 9:04:56   
barb71
Po malo daljšem času se tudi jaz javljam. Sem se malo oddaljila od foruma, saj nikakor ne pridem k sebi po vse teh SS. Stalno se sprašujem zakaj se to meni dogaja? Kaj če sem šla prehitro delat zadnjo abrazijo? Mislim, da je to nekakšen moj proces žalovanja za izgubljeno pikico.
V tem letu ki prihaja nam vsem želim user posted image  in tudi srečno zaključeno user posted image .

(odgovor članu abv1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
5.1.2012 20:00:09   
MioBambino
Toliko iskrenih želja v tem času- upam, da se uresniči vsaj ena- zanositi in donositi zdravo dete.

Želim si, da se kmalu preselimo na forum "čvekanje v pričakovanju", čeprav sva še na "pavzi", ki mi trenutno ustreza.

user posted image

(odgovor članu orhidelija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
9.1.2012 16:24:44   
Anonimen
Pozdravljene.

Sem članica tega foruma kar nekaj let; a za enkrat ne bi odkrila identitete - za lažjo prepoznavnost bom anonimnauser posted image ... Od zadnjega ss-ja je minilo skoraj pol leta ko sem v decembru 11 zagledala lepi user posted image , a se je vse tako hitro končalo.

začela sem krvaveti najprej čisto malo- skoraj neopazno, nato sinoči pa močno - kar koščki so leteli iz mene user posted image in danes sem odšla k G, ki pa je potrdil, da se je "skoraj" vse ščistilo samo od sebe user posted image

Zakaj?? Mi ne znajo pojasniti, a user posted image sem si tako močno želela. Želja po njemu je še večja, stiska pa obupna user posted image ...

Kar nekaj ur sem že doma in sedim ter iščem možne odgovore na moje vprašanje ZAKAJ JAZ??

Boli me, duši me in seveda žre.... Partnerju si ne upam pogledati v oči; počutim se krivo... Otrok ni bil načrtovan a zaželjen.. On mi deluje mirno in mi ves čas govori naj se ne obremenjujem, da sva še mlada in bova imela še veliko user posted image ; kdaj? Kolikokrat se bo usoda poigrala z mojimi čustvi? Le kdaj bo on resnično pripravljen na user posted image ; moški niso nikoli...moj pravi, da čaka redno službo, lastno stanovanje, boljše finančne pogoje,... Bolelo je že teh pol leta ko sva pazila oz. je on...
Zdaj bo še boljuser posted image
Ne znam začeti pogovora z njim, da bi mu odprla svoja čustva in povedala kako me žre ko mi reče da bova enkrat imela user posted image - sovražim to besedo ENKRAT !

Kako naprej pa ne vem...

(odgovor članu MioBambino)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
9.1.2012 21:06:20   
MioBambino
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene.

Sem članica tega foruma kar nekaj let; a za enkrat ne bi odkrila identitete - za lažjo prepoznavnost bom anonimnauser posted image ... Od zadnjega ss-ja je minilo skoraj pol leta ko sem v decembru 11 zagledala lepi user posted image , a se je vse tako hitro končalo.

začela sem krvaveti najprej čisto malo- skoraj neopazno, nato sinoči pa močno - kar koščki so leteli iz mene user posted image in danes sem odšla k G, ki pa je potrdil, da se je "skoraj" vse ščistilo samo od sebe user posted image

Zakaj?? Mi ne znajo pojasniti, a user posted image sem si tako močno želela. Želja po njemu je še večja, stiska pa obupna user posted image ...

Kar nekaj ur sem že doma in sedim ter iščem možne odgovore na moje vprašanje ZAKAJ JAZ??

Boli me, duši me in seveda žre.... Partnerju si ne upam pogledati v oči; počutim se krivo... Otrok ni bil načrtovan a zaželjen.. On mi deluje mirno in mi ves čas govori naj se ne obremenjujem, da sva še mlada in bova imela še veliko user posted image ; kdaj? Kolikokrat se bo usoda poigrala z mojimi čustvi? Le kdaj bo on resnično pripravljen na user posted image ; moški niso nikoli...moj pravi, da čaka redno službo, lastno stanovanje, boljše finančne pogoje,... Bolelo je že teh pol leta ko sva pazila oz. je on...
Zdaj bo še boljuser posted image
Ne znam začeti pogovora z njim, da bi mu odprla svoja čustva in povedala kako me žre ko mi reče da bova enkrat imela user posted image - sovražim to besedo ENKRAT !

Kako naprej pa ne vem...


Zgodilo se ti je ravno to, česar se vse splavarke najbolj bojimo- da se zgodba ponovi. Poznam ta občutek, ko noro boli, grize, kljuva. Spet si na poti novega žalovanja. Daj si čas. Preberi knjigo "Prazna zibka, strto srce". V tem trenutku je tukaj veliko takšnih, ki še žalujemo. Če ne pišemo, pa se vsaj beremo- napiši, kar ti leži na duši. Vrjamem, da boš lahko v nekem trenutku partnerju spregovorila o svoji bolečini- do takrat najdi nekoga, ki ti bo stal ob strani(prijateljica, mama,...). Objem!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Nove "splavarke"- pogovor in up...
15.1.2012 11:37:15   
MioBambino
Za vas imam video- risanko o štorkljah, ki nosijo otroke.user posted image

Klikni TUKAJ in jo poglej.

Zakaj še me nismo mamice?
Zato, ker štorkljin mošniček ni bil dovolj močan za našega otroka in se je strgal. Naslednjič bomo naročile drugo štorkljo, z močnim mošnjičkom in bo vse vredu. Bo dostava boljša.

user posted image

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?